Vision Kayak - ture i gennemsigtige kajakker

Tag med Vision Kayak på opdagelse i helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjorden som et af de eneste steder i hele Europa. Vælg mellem tre forskellige typer ture: formiddags-, solnedgangs- eller fuldmåneture.

Få en anderledes oplevelse på vandet med Vision Kayak

Tag på opdagelse i de unikke glaskajakker og få en oplevelse ud over det sædvanlige 

Måske har du set glaskajakkerne i fjernsynet, i en avisartikel eller på de sociale medier, og nu kunne du godt tænke dig selv at opleve dem på nært hold? Du har fundet det helt rigtige sted! Du kan nemlige som et af de eneste steder i hele Europa (og kun ét enkelt sted i hele Nordeuropa) komme med på ture i de helt gennemsigtige glaskajakker komme med Vision Kayak. De gennemsigtige kajakker fungerer som enorme vandkikkerter, og du får derfor både en oplevelse over og under overfladen, når du booker pladser på en af turene. Samtidig kan du hos os i Vision Kayak vælge mellem tre forskellige typer ture: formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture. 

Vision Kayak: vælg mellem tre forskellige typer ture i glaskajak

Når du booker pladser i de gennemsigtige glaskajakker hos os i Vision Kayaks, kan du vælge mellem tre forskellige typer ture, der alle foregår fra maj til september: formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture. Inden turen vil du få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på Marienlyst Strand, inden vi stævner ud, og der vil være en turleder fra Vision Kayak med på alle turene. Du kan derfor helt trygt også booke pladser på en tur, selvom du aldrig har prøvet at ro før, eller hvis du har børn med. Vi har selvfølgelig også rigtig gode svømmeveste til alle fra størrelse junior til XXL.

Hvorfor vælge et tur på vandet i glaskajak med Vision Kayak?

Glaskajakkerne er helt specielle og findes kun en håndfuld steder i hele Europa, og du får derfor en helt unik og anderledes oplevelse. Glaskajakkerne fungerer som enorme vandkikkerter, så du vil ikke bare få en oplevelse på vandet men også under vandet. Samtidig er det ideelt for alle fra familier til par og venindeture - uanset om du har lyst til at nyde en dejlig solskinsdag på vandet, eller er til en romantisk oplevelse under fuldmånens sølvfarvet skær med en, du har kær. Sidst men ikke mindst kan alle være med på turerne: glaskajakkerne er nemlig rigtig stabile hybrider mellem en kano og en kajak, der har det bedste fra begge verdener. I hver kajak er der plads til to personer, og inden turen vil du få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og til glaskajakkerne på Marienlyst Strand, hvor vi mødes, så du er helt klar til at tage på vandet. Det betyder også, at nybegyndere og børn ifølge med voksne sagten kan tage med på turene fra Marienlyst Strand i de gennemsigtige kano-/kajakhybrider hos os i Vision Kayak. Først og fremmest er den største forskel på en glaskajak og andre kajakker og kanoer, at en glaskajak er helt gennemsigtig (bortset fra sæderne og rammen, der holder dem). Det betyder, at bund, sider, stævn og agter i glaskajakken er helt gennemsigtige og klare, så du kan se alt, der foregår omkring og under dig, når du ror. De gennemsigtige kajakker fungerer derfor som kæmpestore vandkikkerter, så du kan samtidig gå på opdagelse under Limfjordens overflade, når du nyder en dejlig tur på vandet. 

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram