Oplevelse: Fuldmåneture i GLASKAJAK®

Få en sjælden oplevelse! Med ganske få fuldmåner igennem sæsonen er her en helt unik og sjælden mulighed for jer for at få en fuldstændig magisk oplevelse på Limfjorden. De sjældne ture er eftertragtede, så book gerne så snart, I ved, at I gerne vil opleve dem! 

På de smukke fuldmåneture får I alt det bedste fra alle tre turtyper: turene starter nemlig i det sidste dagslys, så I kan nå at opleve vandkikkerteffekten igennem de gennemsigtige kano-/kajakhybrider - og I er mere end velkomne til at medbringe en lyskilde, så I kan fortsætte jeres opdagelsesrejse under fjordens overfladen, efter solen er gået ned. På himlen over os farver solnedgangen himlen i sine varme, gyldne nuancer, efterhånden som den nærmer sig horisontlinjen. Samtidig begynder fuldmånen langsomt at krybe op over horisonten og blive mere og mere tydelig. Til sidst vil vi ro i månens magiske, sølvfarvede skær, der smukt reflekteres af fjordens blanke vand.

Én efter én tændes de allertydeligste aftenstjerner på himlen over os, og hvis vi er rigtig heldige, ser vi måske et stjerneskud, eller får besøg af en af fjordens sæler, der lader til at have en forkærlighed for at plaske rundt i månens refleksion. Det er så flot - snyd ikke dig selv og dine kære for sådan en magisk oplevelse!
book tur

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de mest gængse spørgsmål om alt fra påklædning til krav til deltagere
Til FAQ
Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur

For børn og familier

Vi elsker børn og deres familier! Læs mere om de børnevenlige ture og gode råd til børnefamilier
For børn
Oplevelser med hund - hundevenlig aktivitet - kano/kajaktur med hund i GLASKAJAK på Limfjorden ved Skive i Jylland. Attraktion hvor hunde må medbringes og er velkomne

Hunde er velkomne

Hundevenlig aktivitet: Hunde er velkomne på vores ture i gennemsigtig kano-/kajak. Læs mere
hunde

Billeder fra turene

Få et smugkig på noget af det, I kan opleve på jeres tur i GLASKAJAK® med VisionKayak
Se galleri

Oplev fuldmånen fra en helt ny vinkel på vandet

Drøm dig med på en magisk oplevelse med GLASKAJAK®

Fuldmåneturene er nok den smukkeste, mest eventyrlige oplevelse, man kan få på vandet. På fuldmåneturene får du alt det bedste fra formiddags- og solnedgangsturene - kombineret med fuldmånens sølvfarvede følgeskab. Du vil nemlig både opleve vandkikkerteffekten ned gennem de gennemsigtige kajakker, hvor du kan se Limfjordens varierede bund med sten, muslingebanker og sand, opleve krabberne pile af sted, vandmænd hænge magisk spredt i vandet og små søanemoner pryde sten hist og her. Herefter vil du opleve solnedgangens varme farver pryde himlen over træerne mod vest, og til sidst vil fuldmånen langsomt krybe op over horisonten og blive mere og mere tydelig og sølvfarvet. Til sidst ror vil du ro i dens flotte refleksion på Limfjordens blanke overflade, og de tydeligste stjerner vil tænde på himlen over dig én efter én.

Alle kan være med på fuldmåneturene i GLASKAJAK®

Fuldmåneturene starter på forskellige tidspunkter gennem sæsonen afhængig af tidspunktet, som solen går ned, og månen står op. I starten og slutningen af sæsonen er turene tidligere, så hvis du har børn med, kan det være en god idé at kigge efter dem. Du kan finde starttidspunktet for den enkelte tur i bookingkalenderen HER. Som med alle ture hos os i VisionKayak behøver du ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet i forvejen. Inden fuldmåneturen vil I få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og GLASKAJAK® samt få udleveret svømmeveste. På turen ror vi på lavt vand tæt på kysten og følges ad hele vejen.

Lyder det ikke som en dejlig oplevelse i det fri med en fuldmånetur i en gennemsigtig kano-/kajakhybrid? 

Billede fra formiddagsture i glaskajak med VisionKayak
Formiddagsture
Tag med på opdagelse i det ellers skjulte og hemmelige marine liv under Limfjordens overflade på formiddagsturene i GLASKAJAK®. Her får I fuldt udbytte af vandkikkerteffekten gennem kajakken, så I rigtig kan opleve livet i Limfjorden - og samtidig nyde det rige fugleliv i skoven i vandkanten. Perfekt for børnefamilier! Vi mødes kl. 10 og er tilbage cirka kl. 12.
Læs mere
Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur
Solnedgangsture
Elsker du også en flot solnedgang? Så er solnedgangsturene i GLASKAJAK® perfekte for dig - det er SÅ smukt! Her kan du nyde en dejlig tur på opdagelse på fjorden med den flotteste baggrund, når alle de mange varme nuancer af gul og orange møder de kølige toner af natten, der glider over himlen som turkis, lilla og dybblå med stjerner over os. Tidspunkt varierer efter solnedgangen.
Læs mere
Fuldmåneture
Glid over Limfjordens klare vand i GLASKAJAK® og oplev fuldmånen fra en ny vinkel. Her får du både den smukke solnedgang at se OG den magiske oplevelse, det er at ro på fjorden i fuldmånens sølvfarvede skær. Der er ganske få fuldmåneture i løbet af sæsonen, så book, mens du kan! Tidspunktet varierer efter måneopgangen.
Læs mere
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram