Fuldmåneture 
i GLASKAJAK®

Oplev solnedgangens eksplosion af farver og fuldmånens sølvfarvede lys på en tur med GLASKAJAK® på Limfjorden med VisionKayak - et af de eneste steder med gennemsigtige kajakker i hele Europa.

Oplev fuldmånen fra en helt ny vinkel på vandet

Drøm dig med på en magisk oplevelse med GLASKAJAK®

Fuldmåneturene er nok den smukkeste, mest eventyrlige oplevelse, man kan få på vandet. På fuldmåneturene får du alt det bedste fra formiddags- og solnedgangsturene - kombineret med fuldmånens sølvfarvede følgeskab. Du vil nemlig både opleve vandkikkerteffekten ned gennem de gennemsigtige kajakker, hvor du kan se Limfjordens varierede bund med sten, muslingebanker og sand, opleve krabberne pile af sted, vandmænd hænge magisk spredt i vandet og små søanemoner pryde sten hist og her. Herefter vil du opleve solnedgangens varme farver pryde himlen over træerne mod vest, og til sidst vil fuldmånen langsomt krybe op over horisonten og blive mere og mere tydelig og sølvfarvet. Til sidst ror vil du ro i dens flotte refleksion på Limfjordens blanke overflade, og de tydeligste stjerner vil tænde på himlen over dig én efter én.

Alle kan være med på fuldmåneturene i GLASKAJAK®

Fuldmåneturene starter på forskellige tidspunkter gennem sæsonen afhængig af tidspunktet, som solen går ned, og månen står op. I starten og slutningen af sæsonen er turene tidligere, så hvis du har børn med, kan det være en god idé at kigge efter dem. Du kan finde starttidspunktet for den enkelte tur i bookingkalenderen HER. Som med alle ture hos os i VisionKayak behøver du ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet i forvejen. Inden fuldmåneturen vil I få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og GLASKAJAK® samt få udleveret svømmeveste. På turen ror vi på lavt vand tæt på kysten og følges ad hele vejen.

Lyder det ikke som en dejlig oplevelse i det fri med en fuldmånetur i en gennemsigtig kano-/kajakhybrid? 

Oplev udsigten fra en GLASKAJAK® på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Er GLASKAJAK® lavet af glas?

Først og fremmest er den største forskel på GLASKAJAK® og andre kajakker og kanoer, at en GLASKAJAK® er helt gennemsigtig (bortset fra sæderne og rammen, der holder dem). Det betyder, at bund, sider, stævn og agter i kajakken er helt klart, så du kan se alt, der foregår omkring og under dig, når du ror. En GLASKAJAK® er dog heldigvis ikke lavet af glas men af det gennemsigtige materiale polycarbonat, som du måske kender fra skudsikre ruder. Det betyder, at du ikke skal være bekymret for, at hele kajakken krakelere under dig, hvis du rammer en sten på jeres oplevelse på vandet. Materialet er meget stærkt - og lader samtidig meget lys trænge igennem, hvilket gør det meget gennemsigtigt.

Hvor kan man prøve GLASKAJAK®?

Du kan prøve en GLASKAJAK® hos os - VisionKayak i Skive i Danmark ved Limfjorden. Du kan købe billetter og booke dig på en af vores planlagte ture i løbet af sæsonen fra april til september. Du kan vælge mellem flere forskellige typer ture: formiddags-, solnedgangs- eller fuldmåneture. Du kan læse mere om turene og booke billet her. Du kan også booke et privat event, hvis I er mange, der gerne vil på vandet. Det er for eksempel til personaleevent, polterabender, familietræf, fødselsdage eller lignende. Du kan læse mere om vores private events her. VisionKayak er et af de eneste steder i Europa, du kan komme med på tur og prøve en helt gennemsigtig kajak.

BOOK NU

Oplev de gennemsigtige kajakker på en af VisionKayaks ture

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram