Polterabend på vandet i glaskajak på Limfjorden

Som et af de eneste steder i hele Europa kan du booke en oplevelse i glaskajakker som aktivitet til jeres polterabend. Glaskajakkerne er helt gennemsigtige, så I får både en oplevelse over og under vandet til jeres polterabend!

Polterabend - få en fed oplevelse på vandet i glaskajak på Limfjorden i Jylland

Leder du efter polterabend ideer til polterabend aktiviteter eller events? Inviter bruden eller gommen og venner med på en anderledes polterabend aktivitet på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjorden. Det er både en sjov, anderledes og hyggelig aktivitet til polterabend at tage på vandet i glaskajak sammen. Glaskajakkerne findes kun få steder i hele Europa, og de er helt gennemsigtige og fungerer derfor som store vandkikkerter. I får derfor både en oplevelse over og under vandet på jeres polterabend. Medbring gerne snacks eller en flaske champagne, så I kan få jer ét glas bobler at fejre polterabend med på vandet.

Alle kan være med på vandet til jeres polterabend aktivitet

I ror to og to i hver glaskajak til jeres polterabend, så det er også en god form for polterabend team building, når I sammen skal få glaskajakken fremad til jeres polterabend event. Inden jeres polterabend aktivitet på vandet, vil I få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land. Der vil altid være minimum én turleder fra VisionKayak med på turen, hvor vi ror på lavt vand tæt på kysten. Du kan derfor være helt tryg ved at bestille et privat event i glaskajakker til jeres polterabend aktivitet. En tur i glaskajak tager 1,5-2 timer inkl. kort introduktion på land inden, og vi hjælper jer gerne med at arrangere tapas eller lignende på stranden efter turen, så I kan fortsætte jeres polterabend. 

I kan vælge mellem tre polterabend aktiviteter/events:

  • Formiddagstur (eller dagstimerne) i glaskajak til polterabend
  • Solnedgangstur i glaskajak til polterabend
  • Fuldmånetur i glaskajak til polterabend

Sådan booker du jeres polterabend

Du booker datoen til jeres aktivitet til polterabend ved at sende mig en mail på hello@visionkayak.com eller give et kald på +45 28258237. Du kan sagtens reservere datoen, selvom I endnu ikke kender antal deltagere til jeres polterabend. Nævn forventet antal deltagere til jeres polterabend, og hvornår på dagen, I gerne vil på vandet til jeres polterabend. Jeg vender derefter tilbage hurtigst muligt, når jeg har tjekket, om datoen og tidspunktet til jeres polterabend er ledig. 

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev også glaskajakkerne på en af VisionKayaks ture

BOOK POLTERABENDTure i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Polterabend nær Århus, Aalborg, Holstebro, Silkeborg, Viborg og Randers i Jylland

Når I booker et privat event hos VisionKayak som polterabend aktivitet, foregår eventet på Limfjorden ved Skive i Jylland. Det betyder, at hvis du leder efter ideer til polterabend aktiviteter eller polterabend events til en polterabend i nærheden af Århus, Aalborg, Holstebro, Silkeborg, Viborg og Randers, så er en oplevelse på vandet i glaskajakkerne i Skive et godt bud! 

  • 1,5 times kørsel fra Århus og Aalborg
  • 1 times kørsel fra Randers og Silkeborg 
  • 45 min fra Holstebro
  • 30 minutters kørsel fra Viborg

Unikke oplevelser på vandet i glaskajak som polterabend aktiviteter og polterabend events

Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa og kun ét sted i hele Nord- og Centraleuropa (hos os i VisionKayak!). Det er derfor en unik oplevelse til jeres polterabend, som I ikke kan få andre steder. Glaskajakkerne er helt gennemsigtige og fungerer derfor som store vandkikkerter, så I både får en oplevelse over og under vandet på jeres polterabend. I kan vælge mellem flere typer polterabend aktiviteter og polterabend events i glaskajakker afhængig af, hvornår på dagen I gerne vil på tur i glaskajakkerne til jeres polterabend. I kan for eksempel nyde en dejlig dag i solen på vandet til jeres polterabend, eller få en hyggelig, smuk og nærværende oplevelse under solnedgangen og måske endda fuldmånen som polterabend aktivitet. Vi hjælper jer gerne med arrangere tapas eller lignende på stranden før eller efter jeres oplevelse på vandet til jeres polterabend. 

Vi glæder os til at have jer med på vandet i glaskajak til jeres polterabend!

Book jeres polterabend

Du booker datoen til jeres aktivitet til polterabend ved at sende mig en mail på hello@visionkayak.com eller give et kald på +45 28258237. Du kan sagtens reservere datoen, selvom I endnu ikke kender antal deltagere til jeres polterabend. Nævn forventet antal deltagere til jeres polterabend, og hvornår på dagen, I gerne vil på vandet til jeres polterabend. Jeg vender derefter tilbage hurtigst muligt, når jeg har tjekket, om datoen og tidspunktet til jeres polterabend er ledig. 

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kæresteturBOOK JERES POLTERABEND

Oplev også glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram