fbpx
FAQ

Ofte stillede spørgsmål

#1

Hvilke ture kan jeg komme på?

Du kan komme med på flere forskellige guidede ture på Skive Fjord, der er en del af Limfjorden. Du kan finde de forskellige ture her.

Har du særlige ønsker til en tur? Tøv ikke med at kontakte os på hello@visionkayak.com

#2

Skal jeg have særlige forudsætninger for at tage med på tur?

Nej, alle kan være med! Jeg giver en kort instruktion til grundlæggende styreteknikker på land, så du behøver ikke at have nogen erfaring med at ro på forhånd. Samtidig bliver vi sammen hele turen og ror på lavt vand, så der er ingen grund til bekymring! 

#4

Hvad skal jeg have med på turen?

Tag badetøg eller tøj på, du ikke har noget imod, bliver lidt vådt, da der drypper vand fra pagajen. Derudover kan det være en god idé at tage en flaske vand og et håndklæde med for en sikkerheds skyld - f.eks. til at sidde på i bilen hjem efter sejlturen.
Husk også solbriller/solhat og at tage solcreme på, men gør det i god tid inden turen, så det kan tørre helt og ikke give misfarvninger på kajakken.
Eventuelt noget andet, du har lyst til at tage med - måske et kamera? Husk bare, at des mere grej, des mindre udsyn er der fra den gennemsigtige kajak, og at det er på eget ansvar.

#6

Er der en vægtgrænse for kajakkerne?

Hver kajak kan samlet set bære 200 kg. Dette fordeles på to personer, da kajakkerne er dobbeltkajakker. Som udgangspunkt ror du i kajak med den eller de, du kender, hvis I er flere af sted sammen, men hvis der for eksempel er tre, der kender hinanden, må I være klar på, at en af jer kan komme til at ro sammen med en, I ikke kender; det er en super mulighed for at få nye bekendtskaber! 

Hvis vægtgrænsen bliver problematisk i forhold til at være to personer, kan de gennemsigtige kajakker også roes alene. Husk bare at informere om det ved booking, hvis du skal ro singlekajak. 
KONTAKT
arrow-downcalendarshopping-cartphoneenvelopelightbulb-oticketchildbalance-scaleshopping-bag linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram