Ture i GLASKAJAK® 
på Limfjorden

Som et af de eneste steder i hele Europa kan du hos VisionKayak ved Limfjorden i Danmark kan du få en unik oplevelse på vandet under i de helt gennemsigtige kajakker. 
Tag med på en uforglemmelige oplevelse på vandet ved Skive i kajakker, der er helt gennemsigtige. Lej kajak, lej glaskajak, ture i kajak

Formiddagsture i GLASKAJAK®

På formiddagsturene får du fuldt udbytte af vandkikkerteffekten ned gennem de gennemsigtige kajakker, så hvis du virkelig drømmer om at kunne gå på opdagelse i den hemmelige verden under Limfjordens overflade, så er dette turen for dig! Des mere lys, des nemmere er det nemlig at se ned i vandet. Turene er perfekte til børnefamilier, fordi vi er tilbage på Marienlyst Strand, inden ungerne bliver frokostsultne, og så er de perfekt til dig, der gerne vil nyde en dejlig sommerdag på vandet. 

Solnedgangsture i GLASKAJAK®

På solnedgangsturene starter vi, mens der stadig er dagslys nok til at kunne se ned til livet under Limfjordens overflade. Hurtigt vil solnedgangens eksplosion af farver over træerne mod vest dog tage fokus, og mens vi ror, vil nattens køligere turkise og dybblå toner langsomt erstatte de lyserøde og orange fra solnedgangen. Én efter én vil stjerne tænde på himlen over os. Er aftenen vindstille, vil fjorden fungere som et gigantisk spejl, der reflekterer himlens flotte farver. 

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur
Fuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Fuldmåneture i GLASKAJAK®

Fuldmåneturene har det bedste fra formiddags- og solnedgangsturene kombineret med fuldmånens sølvfarvede lys! Her kan I starte med at gå på opdagelse under overfladen i det sidste dagslys, herefter nyde solnedgangen og til sidst vil fuldmånen krybe op over horisonten og blive langsomt blive tydligere og tydligere. Dens sølvfarvede lys vil guide os gennem den aftens tidlige mørke på vejen hjem til Marienlyst Strand med de klareste stjerner tændt på himlen over os.

En unik og anderledes oplevelse for store og små

Næsten som at dykke - bare helt uden at få våde fødder

Tag med på opdagelse i de hemmelige liv, der normalt er skjult under Limfjordens overflade, i helt gennemsigtige GLASKAJAK® hos VisionKayak. GLASKAJAK® fungerer nemlig som en forvoksede vandkikkert og lader dig derfor opleve verdenen, der normalt er gemt under overfladen. Oplev krabber, muslingebanker, søanemoner, rejer og ålegræsset bølge under kajakken, mens du nyder en dejlig tur på Limfjordens vand. Det er næsten som at dykke - uden at blive gennemblødt!
Gennem hele sæsonen fra april til september kan du vælge mellem de tre forskellige typer ture: formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture. Der er et begrænset antal pladser på hver tur, så skynd dig at booke dine pladser, så snart du har fundet den tur, der passer jer! 

Alle kan ro GLASKAJAK® hos VisionKayak

I behøver ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet for at tage med på VisionKayaks ture i de gennemsigtige kajakker. I vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og GLASKAJAK® på land og få udleveret gode svømmeveste (str. junior til XXL). På turen ror vi på lavt vand tæt på kysten og følges ad hele vejen. De gennemsigtige kano-/kajakhybrider er åbne, brede og stabile, så de er nemme at styre og sikre at ro i. Der vil altid være minimum én turleder med på turene, der varer 1,5-2 timer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. 


Pris på billetter til at ro i gennemsigtig kajak:

Voksen: 250 DKK
Barn under 13 år: 200 DKK

BOOK NU

Hvad synes andre om oplevelsen?

 • "Tusind tak for den fantastiske kajaktur du tog os med på. Det var smukt og fredfyldt. Vi nød virkelig livet under overfladen, vandet, udsigten. Intet mindre end skønt! Vi vil helt klart anbefale turene til venner og andre, der overvejer at tage til Danmark!"

  Janneke og familie

  Fuldmånetur august 2019
 • "Vores fuldmånetur med Visionkayak har været en helt fantastisk oplevelse med en intet mindre end forrygende udsigt både nedad og opad. Servicen har været helt i top, og der har været god dialog hele vejen igennem om bl.a. vejrforholdene og selve turen på vandet, samt har der på selve turen været plads til både grin og hyggesnak. Alt i alt en helt igennem fantastisk og mindeværdig oplevelse!
  Vi vil klart anbefale turen til alle andre!

  Tobias og Janne

  Fuldmånetur juli 2019
 • "Mange tak for en uforglemmelig og meget speciel oplevelse, Isabella! Vi nød virkelig turen og din behagelige og sympatiske natur. Kan kun anbefales!"

  André og familie

  Formiddagstur juli 2019
 • "Igen, mange tak for turen i glaskajakker! Det var så dejligt, vi nød det virkelig. Det var sjovt, og det var lige dét, vi trængte til! Sådan en glaskajak er meget speciel og ikke lige noget, man ser hver dag. Virkelig en smart sag!
  Den vandtætte drybag er også rigtig god. 
  Vi ses forhåbentlig igen til en tur på vandet!"

  Sari og familie

  Formiddagstur august 2019
Gavekort til VisionKayak - ture i glaskajakker på Limfjorden

Giv et gavekort

Glæd en du holder af med et gavekort til en helt unik oplevelse i krystalklar GLASKAJAK® på Limfjorden. De gennemsigtige kajakker findes kun en håndfuld steder i hele Europa, og de fungerer som forvoksede vandkikkerter, så I får oplevelsen af at "dykke tørskoet". 

Gavekortet kan både benyttes til vores formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture, som du kan læse mere om under fanen "Ture". 
Inviter for eksempel kæresten med på en romantisk tur under solnedgangen, eller glæd familien med en formiddagstur, hvor I får fuld vandkikkerteffekt for pengene. 

Du modtag et flot, fysisk gavekort samt en brochure - smukt forseglet i en kuvert med VisionKayaks logo
Bestil gavekort
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram