TURE PÅ LIMFJORDEN I

GLASKAJAK

ET AF DE ENESTE STEDER I EUROPA
BOOK NU
Gavekort til VisionKayak - ture i glaskajakker på Limfjorden

Giv et gavekort

Glæd en du holder af med et gavekort til en helt unik oplevelse i de krystalklare glaskajakker på Limfjorden. Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, og de fungerer som forvoksede vandkikkerter, så I får oplevelsen af at "dykke tørskoet". 

Gavekortet kan både benyttes til vores formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture, som du kan læse mere om under fanen "Ture". 
Inviter for eksempel kæresten med på en romantisk tur under solnedgangen, eller glæd familien med en formiddagstur, hvor I får fuld vandkikkerteffekt for pengene. 

Du modtag et flot, fysisk gavekort, der er klar til at få skrevet modtagerens navn på og blive pakket ind. 
Bestil gavekort
 • "Tusind tak for den fantastiske kajaktur du tog os med på. Det var smukt og fredfyldt. Vi nød virkelig livet under overfladen, vandet, udsigten. Intet mindre end skønt! Vi vil helt klart anbefale turene til venner og andre, der overvejer at tage til Danmark!"

  Janneke og familie

  Fuldmånetur august 2019
 • "Vores fuldmånetur med Visionkayak har været en helt fantastisk oplevelse med en intet mindre end forrygende udsigt både nedad og opad. Servicen har været helt i top, og der har været god dialog hele vejen igennem om bl.a. vejrforholdene og selve turen på vandet, samt har der på selve turen været plads til både grin og hyggesnak. Alt i alt en helt igennem fantastisk og mindeværdig oplevelse!
  Vi vil klart anbefale turen til alle andre!

  Tobias og Janne

  Fuldmånetur juli 2019
 • "Mange tak for en uforglemmelig og meget speciel oplevelse, Isabella! Vi nød virkelig turen og din behagelige og sympatiske natur. Kan kun anbefales!"

  André og familie

  Formiddagstur juli 2019
 • "Igen, mange tak for turen i glaskajakker! Det var så dejligt, vi nød det virkelig. Det var sjovt, og det var lige dét, vi trængte til! Sådan en glaskajak er meget speciel og ikke lige noget, man ser hver dag. Virkelig en smart sag!
  Den vandtætte drybag er også rigtig god. 
  Vi ses forhåbentlig igen til en tur på vandet!"

  Sari og familie

  Formiddagstur august 2019
shopping-cartphoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram