Familietræf og fødselsdage
i glaskajakker

FÅ ET TILBUD
Tag med VisionKayak på vandet - en oplevelse for hele familien og store som små i helt gennemsigtige kajakker ved Skive 

Gør jeres familietræf eller fødselsdag til en uforglemmelige oplevelse både over og under Limfjordens overflade i gennemsigtige kajakker med VisionKayak

Kunne du tænke dig at få oplevelsen af at dykke tørskoet sammen med din familie og venner i forbindelse med jeres familietræf, fætter/kusinefest eller en fødselsdag? 
Så skal I booke en tur i de krystalklare, helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjorden ved Skive som aktivitet til jeres familietræf eller fødselsdag! Glaskajakkerne giver følelsen af at ro i en forvokset vandkikkert, og det er derfor en helt speciel og unik mulighed for at opleve alle fjordens hemmeligheder, der normalt er gemt under overfladen, mens I får en sjov og hyggelig tur på vandet sammen.

Det giver noget helt særligt til fællesskabet, når I sætter jer to og to i en kajak, og ved fælles kraft og hjælp skal få den fremad på den rigtige kurs. I får højt til himlen og masser af frisk fjordluft, når I tager med på tur på Limfjordens klare vand til jeres familietræf, fætter/kusinefest eller fødselsdag. 
Om I vil ro om kap, holde picnic på fjorden eller bare nyde hinandens selskab, samtalerne, som fjorden inviterer til, og turen i og udsigten fra de stabile, gennemsigtige kajakker er helt op til jer! 
Glaskajakkerne er brede og åbne som en kano og har samtidig kajakkens lave tyngdepunkt og pagaj til nem fremdrift. Det giver samlet set en enorm stabil tur, som alle kan være med til! Du kan derfor roligt foreslå en tur på vandet i glaskajakker på Limfjorden som aktivitet til jeres fest, for I behøver bestemt ikke at være øvede vandhunde for at tage med på tur. Både store og små vil elske oplevelsen, som alle kan være med til.
I vil modtage en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land, inden vi sammen går på vandet og ror ind mod Skive Havn. Vi følges ad i samlet flok, ror tæt på kysten og på lavt vand hele vejen. Derudover er der selvfølgelig også svømmeveste til jer alle sammen. 

Vi har haft alt fra familietræf og fødselsdage til genforeningsfester på vandet, så vi kan helt sikkert også have jer med på vandet. 
Er I klar til at aftale nærmere? Kontakt mig og få et tilbud på aktiviteten til jeres familietræf, fætter/kusinefest eller fødselsdag.
KONTAKT
  • Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur
  • Tag med på en uforglemmelige oplevelse på vandet ved Skive i kajakker, der er helt gennemsigtige. Lej kajak, lej glaskajak, ture i kajak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram