VisionKayak reviews

Hvad siger andre om oplevelsen?
Jeg er meget stolt af alle de dejlige anmeldelser, feedback og tilbagemeldinger, jeg får i løbet af sæsonen af mine mange, søde og glade gæster. Herunder har jeg samlet et par stykker - og når du har været med på tur, jeg vil også elske at høre din mening! 
Læs et udpluk af hvad gæsterne har synes om turene i glaskajakker herunder, eller tjek anmeldelserne på TripAdvisor og Google ud!
"Vores fuldmånetur med Visionkayak har været en helt fantastisk oplevelse med en intet mindre end forrygende udsigt både nedad og opad. Servicen har været helt i top, og der har været god dialog hele vejen igennem om bl.a. vejrforholdene og selve turen på vandet, samt har der på selve turen været plads til både grin og hyggesnak. Alt i alt en helt igennem fantastisk og mindeværdig oplevelse!
Vi vil klart anbefale turen til alle andre!"

Tobias og Janne

Fuldmånetur juli 2019
"Mange tak for en uforglemmelig og meget speciel oplevelse, Isabella! Vi nød virkelig turen og din behagelige og sympatiske natur. Kan kun anbefales!"

André og familie

Formiddagstur juli 2019
"Tusind tak for den fantastiske kajaktur du tog os med på. Det var smukt og fredfyldt. Vi nød virkelig livet under overfladen, vandet, udsigten. Intet mindre end skønt! Vi vil helt klart anbefale turene til venner og andre, der overvejer at tage til Danmark!"

Janneke og familie

Fuldmånetur august 2019
"Igen, mange tak for turen i glaskajakker! Det var så dejligt, vi nød det virkelig. Det var sjovt, og det var lige dét, vi trængte til! Sådan en glaskajak er meget speciel og ikke lige noget, man ser hver dag. Virkelig en smart sag!
Den vandtætte drybag er også rigtig god. 
Vi ses forhåbentlig igen til en tur på vandet!"

Sari og familie

Formiddagstur august 2019
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram