Bookingbetingelser og

Turpolitik

BØRN

Roturene i de helt gennemsigtig kajakker er en super aktivitet for børn, der virkelig får mulighed for at opleve fjorden og livet under overfladen på en helt ny måde.
Vi anbefaler dog ikke at tage børn under fem år med på turen, men det er op til dig som forældre eller værge at vurdere, om dit barn under fem år er egnet til at komme med på turen. Vi har kun svømmeveste, så ønsker du, at dit barn skal bære redningsvest, bedes du selv medbringe denne.

Børn under 13 år skal altid ledsages af en voksen, og børn under 11 år skal som udgangspunkt dele kajak med en voksen.

AFMELDINGER OG ÆNDRING AF DATO

Jf. forbrugeraftalelovens § 18-25 (fortrydelsesret) har du ikke fortrydelsesret på varer og ydelser i forbindelse med fritids- og kulturtilbud, der gælder for et bestemt tidspunkt – det kan fx være logi, forplejning, billeje og koncertbilletter. Du kan derfor ikke afbestille og/eller fortryde købet af dine billetter til VisionKayak. Hvis du giver besked minimum 14 dage inden turen, du har booket billetter til, vil vi dog gerne overflytte dine billetter til en anden tur. Du kan dog maksimalt få overflyttet dine billetter til en anden tur én gang. Uanset hvad bedes du give besked, hvis du ikke kan deltage i den tur, du har booket billetter til, så vi ikke venter og kontakter dig uden grund. 

Vi venter maksimalt 5 minutter på folk, der er forsinket. Er du blevet forsinket, så kontakt os altid så hurtigst som muligt på tlf. 28258237! Efter 5 minutter vil turen blive afviklet som planlagt, og beløbet refunderes ikke for de eller den, der ikke kommer inden for dette tidsrum, ligesom der ikke refunderes i tilfælde af, at man møder op med færre personer, end der er bestilt billetter til, eller hvis nogle af deltagerne af den ene eller anden grund ikke vil/kan komme på vandet alligevel.

Ved booking af private events betales et reservationsgebyr svarende til 50% af eventets totale pris (dog minimum 1000 kr.) for booking af dato. Senest 30 dage før eventet betales restbeløbet for eventet. Såfremt man aflyser sit event, kommer med færre deltagere eller andre hændelser forhindrer deltagerne i at komme frem refunderes eventet ikke.

Gavekort

Gavekort købt ved VisionKayak har som udgangspunkt en udløbsdato 1 år, efter gavekortet er købt. Det betyder i praksis, at du, hvis du eksempelvis har købt et gavekort d. 3/5-22, har til t.o.m. d. 3/5-23 til at benytte gavekortet til at booke billetter. Billetterne, du booker med gavekortet, kan godt være til et senere tidspunkt end udløbsdato. I dette eksempel kan du f.eks. godt booke billetter til en tur d. 7/8-23 med gavekortet, såfremt bookingen er foretaget inden udløbsdatoen. 
Når det så er sagt, sætter vi hos VisionKayak pris på fleksibilitet, og du er derfor velkommen til at kontakte os efter en rimelig tidsramme, efter dit gavekort er udløbet, og så vil vi naturligvis gerne hjælpe og se, hvad vi kan gøre i forhold til at forlænge det. 
Den store "fidus" i 1 års gyldighed på gavekortene er, at vi hos VisionKayak gerne vil sikre, at vores gavekortsmodtagere kan benytte gavekortet til den oplevelse med det antal deltagere, som det var tænkt til, da det blev givet i gave. I en volatil verden kan vi ikke garantere år ud i fremtiden, at vi ikke bliver tvunget til at foretage prisændringer, og da vi ville være rigtig kede af at se gavekortsmodtagere blive tvunget til at lægge ekstra penge på bordet udover deres gavekort for at få den oplevelse, de er blevet givet, er udgangspunktet 1 års gyldighed på gavekortene. Gavekort kan ikke refunderes eller ombyttes til kontanter. VisionKayak tager et ekspeditionsgebyr på 150 kr. for ekstraordinære ændringer, refunderinger og lignende særtilfælde. 

SIKKERHED, UDSÆTTELSER OG AFLYSTE TURE

Alle skal bære svømmevest på turene i GLASKAJAK™. Vi stiller naturligvis veste op til str. XXL til rådighed, så du skal bare møde op i badetøj, tøj, der gerne må blive lidt vådt, idet det typisk vil dryppe fra pagajen, eller regntøj og med godt humør. Ønsker du at bære redningsvest i stedet for svømmevest, bedes du selv medbringe denne. Al deltagelse i turene med VisionKayak sker på eget ansvar, hvilket du accepterer ved at foretage en booking. Det er tilladt at medbringe egen mad og drikke, men der må maksimalt indtages én genstand på/inden turen. 

Hvis vejret ikke tillader at ro, kan turen enten blive ændret til en anden rute, der er mere passende i forhold til vejret (f.eks. med et nyt udgangspunkt maks 25 min kørsel fra Marienlyst Strand), blive udsat til et andet tidspunkt eller aflyst. Er du forhindret i at deltage i den omlagte tur eller aflyses turen helt, udbetales dine billetter som et tilgodebevis, du kan bruge op til 1 år efter datoen for turen, du oprindeligt havde booket. Vi vil dog altid forsøge at ombooke dig til en anden tur, såfremt det passer i din kalender. 

Vi forbeholder os altid retten til at aflyse og/eller udsætte ture - f.eks. i tilfælde af for få tilmeldte eller i tilfælde af farligt vejr som for høje vindstyrker eller torden. Aflysning kan ske helt op til tidspunktet, hvor turen er planlagt til at starte. Ture bliver ikke aflyst på grund af regnvejr eller overskyet vejr, ligesom der heller ikke refunderes dele af beløbet i tilfælde af uklart vand, regnvejr eller overskyet, selvom du f.eks. har booket en solnedgangstur. Hvis vi aflyser en tur, kontakter vi dig, og du vil få ombooket dine billetter eller modtage et tilgodebevis til en ny tur til samme værdi som turen, der blev aflyst. Har du brugt et gavekort til at booke turen, kan gavekortet benyttes til at booke en ny tur. Vi refunderer eller afholder dog ikke andre omkostninger i forbindelse med turen, f.eks. din transport til vores udgangspunkt i Skive eller overnatning i området.

Vil du med på tur?

Oplev muslingebanker, ålegræs, krabber, de særlige limfjordsøsters og alt det andet liv under overfladen. Det er den helt
perfekte oplevelse for hele familien!
Vælg mellem formiddags-, fuldmåne- og solnedgangsture - eller book et privat event, hvis I er minimum ti personer. 
TAG MED PÅ TUR
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram