VisionKayak - ture i glaskajakker / gennemsigtig kajak på Limfjorden ved Skive - Logo - Vision Kayak
Book
Værd at vide

Turpolitik

BØRN

Roturene i de helt gennemsigtig glaskajakker er en super aktivitet for børn, der virkelig får mulighed for at opleve fjorden og livet under overfladen på en helt ny måde.
Vi anbefaler dog ikke at tage børn under fem år med på turen, men det er op til dig som forældre eller værge at vurdere, om dit barn under fem år er egnet til at komme med på turen. Vi har kun svømmeveste, så ønsker du, at dit barn skal bære redningsvest, bedes du selv medbringe denne.

Børn under 13 år skal altid ledsages af en voksen, og børn under 11 år skal som udgangspunkt dele kajak med en voksen.

AFMELDINGER OG ÆNDRING AF DATO

Bookinger, der aflyses minimum 14 dage inden den planlagte tur, vil blive fuldt refunderet (bortset fra billetgebyret). Aflysninger skal altid ske telefonisk på tlf. +4528258237, og din aflysning er først gældende, når du har talt med os. Hvis du aflyser minimum 18 dage inden den planlagte tur, kan aflysningen også ske via mail på hello@visionkayak.com. Denne er dog også først gældende, når du har fået en bekræftelse fra os som svar på din mail.

Bookinger, der aflyses mindre end 14 dage inden den planlagte tur, refunderes ikke, ligesom beløbet for turen ikke refunderes, hvis man ikke dukker op eller dukker op med færre deltagere end tilmeldt. 

Ønsker du at ændre dine billetter til en anden tur, skal dette også gøres minimum 14 dage inden den tur, du har bestilt billetter til.

Vi venter maksimalt 10 minutter på folk, der er forsinket. Er du blevet forsinket, så kontakt os altid så hurtigst som muligt! Efter 10 minutter vil turen blive afviklet som planlagt, og beløbet refunderes ikke for de eller den, der ikke kommer inden for dette tidsrum.

Ved booking af private events betales et reservationsgebyr, der ikke tilbagebetales i tilfælde af, at man aflyser sit event.  

SIKKERHED OG AFLYSTE TURE

Alle skal bære svømmevest på turene i glaskajakker. Vi stiller naturligvis veste op til str. XXL til rådighed, så du skal bare møde op i badetøj, tøj, der gerne må blive lidt vådt, idet det typisk vil dryppe fra pagajen, eller regntøj og med godt humør. Ønsker du at bære redningsvest i stedet for svømmevest, bedes du selv medbringe denne.
Det er tilladt at medbringe egen mad og drikke, men der må maksimalt indtages én genstand på/inden turen. 

Hvis vejret ikke tillader at ro, kan turen enten blive ændret til en anden rute, der er mere passende i forhold til vejret, blive udsat eller aflyst. Er du forhindret i at deltage i den omlagte tur eller aflyses turen helt, refunderes beløbet naturligvis eller udbetales som et tilgodebevis afhængig af, hvad du helst vil. Vi vil dog altid forsøge at ombooke dig til en anden tur, såfremt det passer i din kalender. 

Vi forbeholder os altid retten til at aflyse ture - f.eks. i tilfælde af farligt vejr som for høje vindstyrker eller torden. Ture bliver ikke aflyst på grund af regnvejr eller overskyet vejr, ligesom der heller ikke refunderes dele af beløbet i tilfælde af af uklart vand, regnvejr eller overskyet, selvom du f.eks. har booket en solnedgangstur. Hvis vi aflyser en tur, vil du få ombooket, refunderet eller modtage et tilgodebevis til en ny tur til samme værdi som turen, der blev aflyst. Vi refunderer eller afholder dog ikke andre omkostninger i forbindelse med turen, f.eks. din transport til vores udgangspunkt i Skive eller overnatning i området.

Vil du med på tur?

Oplev muslingebanker, ålegræs, krabber, de særlige limfjordsøsters og alt det andet liv under overfladen. Det er den helt
perfekte oplevelse for hele familien!
Vælg mellem formiddags-, fuldmåne- og solnedgangsture - eller book et privat event, hvis I er minimum otte personer. 
TAG MED PÅ TUR
closechevron-downshopping-cartphonebarsenvelopecalendar-check-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram