fbpx
Værd at vide

Turpolitik

BØRN

Guidede kajakture i gennemsigtige sit-on-top kajakker er en super aktivitet for børn, der virkelig får mulighed for at opleve fjorden og livet under overfladen på en helt ny måde.
Vi anbefaler dog ikke at tage børn under fem år med på turen, men det er op til dig at vurdere, om dit barn under fem år er egnet til at komme med på tur.

Børn under 13 år skal altid ledsages af en voksen, og børn under 12 år skal som udgangspunkt dele kajak med en voksen.

AFMELDINGER

Bookinger, der aflyses minimum 48 timer inden den planlagte tur, vil blive fuldt refunderet. Aflysninger skal altid ske telefonisk på tlf. +4528258237, og din aflysning er først gældende, når du har talt med os. Hvis du aflyser minimum fire dage inden den planlagte tur, kan aflysningen også ske via mail på hello@visionkayak.com. Denne er dog også først gældende, når du har fået en bekræftelse.

Bookinger, der aflyses mindre end 48 timer inden den planlagte tur, refunderes ikke, ligesom beløbet for turen ikke refunderes, hvis man ikke dukker op eller dukker op med færre deltagere end tilmeldt.

Vi venter 15 minutter på folk, der er forsinket. Efter 15 minutter vil turen blive afviklet som planlagt, og beløbet refunderes ikke for den, der ikke kommer inden for dette tidsrum.

SIKKERHED OG AFLYSTE TURE

Alle skal bære redningsvest på de guidede ture. Vi stiller naturligvis redningsveste op til str. xl til rådighed (skal du bruge en større størrelse bedes du kontakte os i forvejen), så du skal bare møde op i badetøj eller tøj, der gerne må blive lidt vådt, idet det typisk vil dryppe fra pagajen, og med godt humør.
Derudover er må der ikke indtages alkohol inden den guidede tur, og på ture med spisning må der maks indtages en genstand.

Hvis vejret ikke tillader at ro, kan turen enten blive ændret til en anden rute, der er mere passende i forhold til vejret, blive udsat eller aflyst. Er du forhindret i at deltage i den omlagte tur eller aflyses turen helt, refunderes beløbet naturligvis. På samme vis vil prisen tilpasses, hvis ruten ændres fra en dyrere tur til en billigere rute, men ikke omvendt.

Vi forbeholder os altid retten til at aflyse ture. Hvis vi aflyser en tur, vil du få refunderet beløbet for din guidede tur med VisionKayak, men vi refunderer eller afholder ikke andre omkostninger, f.eks. din transport til vores
udgangspunkt i Skive.

Vil du med på tur?

Oplev muslingebanker, ålegræs, krabber, de særlige limfjordsøsters og alt det andet liv under overfladen. Det er den helt
perfekte oplevelse for hele familien!
TAG MED PÅ TUR
shopping-cartphoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram