Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Oplevelse:Formiddagsture i GLASKAJAK®

Tag med i GLASKAJAK® på opdagelse i det normalt skjulte og hemmelige marine liv under overfladen - oplev for eksempel krabber pile over fjordbunden, ålegræsset bølge blidt under jer, søanemoner vinke op fra muslingebankerne, vandmænd svæve magisk gennem vandet og meget mere. 

Formiddagsturene foregår på Limfjorden ved Skive i Midtjylland, Danmark. VisionKayak er et af de eneste steder i hele Europa og første sted i Danmark, du kan opleve de helt gennemsigtige kano-/kajakhybrider.

Alle kan være med på turene uanset alder og erfaringsniveau. Vores GLASKAJAK® er bred, stabil og sikker, så I trygt kan tage med os ud på vandet. Vi har naturligvis også godkendte veste til jer. 

VisionKayaks instruktører starter med at give jer en lille introduktion til grundlæggende roteknik, sikkerhed og området - samt hvordan I (tørt!) kommer ind og ud ad kajakken. Vi er også med på turen til at sørge for sikkerheden, besvare eventuelle spørgsmål undervejs om området, teknik mm., og så hjælper vi også altid gerne med at spotte og udpege spændende liv både under og over vandet. 
Glæd jer f.eks. til at få mulighed for at opleve hejrer, musvåger og endda den sjældne isfugl, der alle ofte gæster vores ture i GLASKAJAK®

book tur

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de mest gængse spørgsmål om alt fra påklædning til krav til deltagere
Til FAQ

For børn og familier

Vi elsker børn og deres familier! Læs mere om de børnevenlige ture og gode råd til børnefamilier
For børn
Oplevelser med hund - hundevenlig aktivitet - kano/kajaktur med hund i GLASKAJAK på Limfjorden ved Skive i Jylland. Attraktion hvor hunde må medbringes og er velkomne

Hunde er velkomne

Hundevenlig aktivitet: Hunde er velkomne på vores ture i gennemsigtig kano-/kajak. Læs mere
hunde

Billeder fra turene

Få et smugkig på noget af det, I kan opleve på jeres tur i GLASKAJAK® med VisionKayak
Se galleri

Få en spændende og anderledes oplevelse med GLASKAJAK®

Tag med på opdagelse i det hemmelige liv under overfladen i GLASKAJAK®

Forestil dig at glide over Limfjordens klare vand i en enorm vandkikkert. Under dig piler krabber hastigt af sted over den varierede bund, små, lyse søanemoner pryder områder med sten, og ålegræsset bølger langs bunden. Nogle områder er dækket af blåmuslingebanker, andre af sten eller sand. Er du heldig, får du måske øje på en fisk, en sæl eller en af de helt særlige Limfjordsøsters. Sådan føles det at ro i de helt gennemsigtige kajakker, der fungerer som et vindue til den hemmelige verden, der ellers normalt er skjult under Limfjordens overflade. Det er næsten som at dykke - bare uden at blive gennemblødt!

Des mere lys, des nemmere er det at se ned i vandet under din GLASKAJAK®, så hvis du drømmer om rigtig at kunne gå på opdagelse og udforske fjordbunden, er det derfor en formiddagstur, du skal vælge! At tage på vandet i GLASKAJAK® er også en fantastisk måde at nyde en dejlig sommerdag og den svalende brise på fjorden på, ligesom der er noget helt særligt over roen og den specielle stemning, der opstår på dage, hvor himlen ruller en beskyttende dyne ud på himlen over os. 

Alle kan være med på formiddagsturene i GLASKAJAK®

Formiddagsturene starter altid kl. 10:00 på Marienlyst Strand i Skive, ved mindre andet er opgivet. Det betyder, at vi er tilbage på stranden igen inden frokosttid, så hvis du har børn eller andre, der bliver sultne, med på turen, så er det en rigtig god lejlighed til at besøge en af Skives mange hyggelige caféer og restauranter - eller nyde madpakken med panoramaudsigt over Limfjorden på stranden efter turen. Som med alle ture hos os i VisionKayak behøver du ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet i forvejen. Inden formiddagsturen vil I få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og de gennemsigtige kajakker samt få udleveret svømmeveste. En GLASKAJAK® er lavet af det gennemsigtige materiale polycarbonat, som man også laver skudsikre ruder af, så den er sikker, den er bred og stabil, så den er lette at styre, og på turen ror vi på lavt vand tæt på kysten og følges ad hele vejen.

Lyder det ikke som en dejlig oplevelse i det fri med en formiddagstur i gennemsigtig kajak? 

Billede fra formiddagsture i glaskajak med VisionKayak
Formiddagsture
Tag med på opdagelse i det ellers skjulte og hemmelige marine liv under Limfjordens overflade på formiddagsturene i GLASKAJAK®. Her får I fuldt udbytte af vandkikkerteffekten gennem kajakken, så I rigtig kan opleve livet i Limfjorden - og samtidig nyde det rige fugleliv i skoven i vandkanten. Perfekt for børnefamilier! Vi mødes kl. 10 og er tilbage cirka kl. 12.
Læs mere
Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur
Solnedgangsture
Elsker du også en flot solnedgang? Så er solnedgangsturene i GLASKAJAK® perfekte for dig - det er SÅ smukt! Her kan du nyde en dejlig tur på opdagelse på fjorden med den flotteste baggrund, når alle de mange varme nuancer af gul og orange møder de kølige toner af natten, der glider over himlen som turkis, lilla og dybblå med stjerner over os. Tidspunkt varierer efter solnedgangen.
Læs mere
Fuldmåneture
Glid over Limfjordens klare vand i GLASKAJAK® og oplev fuldmånen fra en ny vinkel. Her får du både den smukke solnedgang at se OG den magiske oplevelse, det er at ro på fjorden i fuldmånens sølvfarvede skær. Der er ganske få fuldmåneture i løbet af sæsonen, så book, mens du kan! Tidspunktet varierer efter måneopgangen.
Læs mere
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram