Formiddagsture 
i GLASKAJAK®

Tag med på opdagelse under overfladen i helt gennemsigtige kajakker på Limfjorden ved Skive i Danmark - et af de eneste steder i hele Europa

Få en spændende og anderledes oplevelse med GLASKAJAK®

Tag med på opdagelse i det hemmelige liv under overfladen i GLASKAJAK®

Forestil dig at glide over Limfjordens klare vand i en enorm vandkikkert. Under dig piler krabber hastigt af sted over den varierede bund, små, lyse søanemoner pryder områder med sten, og ålegræsset bølger langs bunden. Nogle områder er dækket af blåmuslingebanker, andre af sten eller sand. Er du heldig, får du måske øje på en fisk, en sæl eller en af de helt særlige Limfjordsøsters. Sådan føles det at ro i de helt gennemsigtige kajakker, der fungerer som et vindue til den hemmelige verden, der ellers normalt er skjult under Limfjordens overflade. Det er næsten som at dykke - bare uden at blive gennemblødt!

Des mere lys, des nemmere er det at se ned i vandet under din GLASKAJAK®, så hvis du drømmer om rigtig at kunne gå på opdagelse og udforske fjordbunden, er det derfor en formiddagstur, du skal vælge! At tage på vandet i GLASKAJAK® er også en fantastisk måde at nyde en dejlig sommerdag og den svalende brise på fjorden på, ligesom der er noget helt særligt over roen og den specielle stemning, der opstår på dage, hvor himlen ruller en beskyttende dyne ud på himlen over os. 

Alle kan være med på formiddagsturene i GLASKAJAK®

Formiddagsturene starter altid kl. 10:00 på Marienlyst Strand i Skive, ved mindre andet er opgivet. Det betyder, at vi er tilbage på stranden igen inden frokosttid, så hvis du har børn eller andre, der bliver sultne, med på turen, så er det en rigtig god lejlighed til at besøge en af Skives mange hyggelige caféer og restauranter - eller nyde madpakken med panoramaudsigt over Limfjorden på stranden efter turen. Som med alle ture hos os i VisionKayak behøver du ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet i forvejen. Inden formiddagsturen vil I få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og de gennemsigtige kajakker samt få udleveret svømmeveste. En GLASKAJAK® er lavet af det gennemsigtige materiale polycarbonat, som man også laver skudsikre ruder af, så den er sikker, den er bred og stabil, så den er lette at styre, og på turen ror vi på lavt vand tæt på kysten og følges ad hele vejen.

Lyder det ikke som en dejlig oplevelse i det fri med en formiddagstur i gennemsigtig kajak? 

Oplev udsigten fra en GLASKAJAK® på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Er GLASKAJAK® lavet af glas?

Først og fremmest er den største forskel på GLASKAJAK® og andre kajakker og kanoer, at en GLASKAJAK® er helt gennemsigtig (bortset fra sæderne og rammen, der holder dem). Det betyder, at bund, sider, stævn og agter i kajakken er helt klart, så du kan se alt, der foregår omkring og under dig, når du ror. En GLASKAJAK® er dog heldigvis ikke lavet af glas men af det gennemsigtige materiale polycarbonat, som du måske kender fra skudsikre ruder. Det betyder, at du ikke skal være bekymret for, at hele kajakken krakelere under dig, hvis du rammer en sten på jeres oplevelse på vandet. Materialet er meget stærkt - og lader samtidig meget lys trænge igennem, hvilket gør det meget gennemsigtigt.

Hvor kan man prøve GLASKAJAK®?

Du kan prøve en GLASKAJAK® hos os - VisionKayak i Skive i Danmark ved Limfjorden. Du kan købe billetter og booke dig på en af vores planlagte ture i løbet af sæsonen fra april til september. Du kan vælge mellem flere forskellige typer ture: formiddags-, solnedgangs- eller fuldmåneture. Du kan læse mere om turene og booke billet her. Du kan også booke et privat event, hvis I er mange, der gerne vil på vandet. Det er for eksempel til personaleevent, polterabender, familietræf, fødselsdage eller lignende. Du kan læse mere om vores private events her. VisionKayak er et af de eneste steder i Europa, du kan komme med på tur og prøve en helt gennemsigtig kajak.

BOOK NU

Oplev GLASKAJAK® på en af VisionKayaks ture

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram