Mødested:VisionKayaks mødested er på Marienlyst Strand, 7800 Skive

Vi mødes til turene på Marienlyst Strand, 7800 Skive - nede på stranden ved badebroen. Vær opmærksom på, at navnet på vejen ned til stranden også hedder "Marienlyst Strand". Kig eventuelt efter vores hvide kassevogn med kajaktraileren bagved - det er her, vi er. Hvis du ankommer før os, kan du vente ved badebroen. 
Sigt gerne efter at være klar ved badebroen cirka fem minutter før turens start. 

Mødested:
Marienlyst Strand, 7800 Skive, Danmark
Koordinater til mødested:
N 56°35.782', E 9°02.625'
Link til Google Maps:
Rutevejledning

Parkering - her kan du holde til din GLASKAJAK®-tur
Der er gode parkeringsforhold og -muligheder ved mødestedet både til almindelige biler, autocampere og busser. Du har to muligheder for parkering. 
Parkering helt nede ved stranden:
Du kan parkere helt nede ved stranden. Her er der en lille "rundkørsel"/vendeplads belagt med grus med et græsområde i midten. Du kan parkere på dette græsområde. Husk at holde, så der også er plads til andre - og du får en ekstra kærlig tanke, hvis du også husker på at holde, så der er plads til os, så vi kan komme ind med bilen og traileren til turen. 
Parkering lige før stranden:
Når du kører ned ad vejen mod Marienlyst Strand, er der en grusparkeringsplads på højre hånd - lige inden du når til strandområdet. Parkeringspladsen er markeret med et skilt, og her er der altid god plads til parkering. 

Hvis du er i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail hello@visionkayak.com eller telefon 58 14 14 58
Billede fra formiddagsture i glaskajak med VisionKayak
Formiddagsture
Tag med på opdagelse i det ellers skjulte og hemmelige marine liv under Limfjordens overflade på formiddagsturene i GLASKAJAK®. Her får I fuldt udbytte af vandkikkerteffekten gennem kajakken, så I rigtig kan opleve livet i Limfjorden - og samtidig nyde det rige fugleliv i skoven i vandkanten. Perfekt for børnefamilier! Vi mødes kl. 10 og er tilbage cirka kl. 12.
Læs mere
Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur
Solnedgangsture
Elsker du også en flot solnedgang? Så er solnedgangsturene i GLASKAJAK® perfekte for dig - det er SÅ smukt! Her kan du nyde en dejlig tur på opdagelse på fjorden med den flotteste baggrund, når alle de mange varme nuancer af gul og orange møder de kølige toner af natten, der glider over himlen som turkis, lilla og dybblå med stjerner over os. Tidspunkt varierer efter solnedgangen.
Læs mere
Fuldmåneture
Glid over Limfjordens klare vand i GLASKAJAK® og oplev fuldmånen fra en ny vinkel. Her får du både den smukke solnedgang at se OG den magiske oplevelse, det er at ro på fjorden i fuldmånens sølvfarvede skær. Der er ganske få fuldmåneture i løbet af sæsonen, så book, mens du kan! Tidspunktet varierer efter måneopgangen.
Læs mere
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram