Aktivitet for skoler og institutioner 
i glaskajakker

FÅ ET TILBUD
Tag med VisionKayak på vandet - en oplevelse for hele store som små i helt gennemsigtige kajakker ved Skive 

Giv dine elever en oplevelse både over og under Limfjordens overflade i glaskajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter

Arbejder du med elever på en skole eller børn, unge eller voksne på anden form for institution, og har du lyst til at give dem en oplevelse, der både er lærerig, god for krop og sjæl og hyggelig? En oplevelse, som de længe vil huske tilbage på med glæde? 
Så skal I med på vandet i de helt gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter! 

I vil få oplevelsen af at "dykke tørskoet", fordi I gennem kajakkerne kan se alt dét, der normalt er skjult under overfladen. Det er altså den perfekte lejlighed til at tage undervisningen i ting som fjordens flora og fauna, økosystemer, fødekæder og fødenet, vandets kredsløb eller forurenede og uforurenede vandmasser ud "i det virkelige liv", så eleverne får en helt anden tilknytning og en fornemmelse af materialet. 

Det giver samtidig noget helt særligt til fællesskabet, når I og eleverne sætter jer to og to i en kajak, og ved fælles kraft og hjælp skal få den fremad på den rigtige kurs. I får højt til himlen og masser af frisk fjordluft, når I tager med på tur på Limfjordens klare vand. 
Glaskajakkerne er brede og åbne som en kano og har samtidig kajakkens lave tyngdepunkt og pagaj til nem fremdrift. Det giver samlet set en enorm stabil tur, som alle kan være med til! I behøver derfor bestemt ikke at være øvede vandhunde for at tage med på tur. Både store og små vil elske oplevelsen, som alle kan være med til.
I vil modtage en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land, inden vi sammen går på vandet og ror ind mod Skive Havn. Vi følges ad i samlet flok, ror tæt på kysten og på lavt vand hele vejen. Derudover er der selvfølgelig også svømmeveste til jer alle sammen. 

Om vi skal ro i små hold, mens andre tager prøver af vandet eller laver anden aktivitet på land, eller om vi tager af sted som en større gruppe, det aftaler vi nærmere om.

Er I klar til at aftale nærmere? Kontakt mig og få et tilbud på aktiviteten til jeres skole eller institution.
KONTAKT
  • Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur
  • Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland
  • Tag med på en uforglemmelige oplevelse på vandet ved Skive i kajakker, der er helt gennemsigtige. Lej kajak, lej glaskajak, ture i kajak
  • Anbefaling og anmeldelse af VisionKayak ture i gennemsigtig kajak ved Skive i Midtjylland på Limfjorden
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram