VisionKayak - Priser

Barn (0-12 år t.o.m.)

Pris for 1,5-2 timers tur (formiddags-, solnedgangs- eller fuldmånetur) i GLASKAJAK® inkl. kort introduktion på land og lån af CE-godkendt svømmevest.
Børn skal altid være ifølge med voksen.
200 DKK
Pris pr. barn. Prisen er ekskl. billetsystemets billetgebyr.


BOOK BILLET
Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Voksen

Pris for 1,5-2 timers tur (formiddags-, solnedgangs- eller fuldmånetur) i GLASKAJAK® inkl. kort introduktion på land og lån af CE-godkendt svømmevest.

250 DKK
Pris pr. voksen. Prisen er ekskl. billetsystemets billetgebyr.
Evt. tillæg: ønskes der at ro alene, tages et singlekajakgebyr på 150 kr. for den ekstra plads, man optager. Singlekajak kan kun bookes ved at kontakte os.
BOOK BILLET

Gavekort - Priser

Gavekort til oplevelse i GLASKAJAK®
Pris fra 200 DKK

Glæd en du holder af med et gavekort til en helt unik oplevelse i de krystalklare kajakker på Limfjorden. GLASKAJAK® findes kun en håndfuld steder i hele Europa, og de fungerer som forvoksede vandkikkerter, så I får oplevelsen af at "dykke tørskoet". 

Gavekortet kan både benyttes til vores formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture, som du kan læse mere om under fanen "Ture". 
Inviter for eksempel kæresten med på en romantisk tur under solnedgangen, eller glæd familien med en formiddagstur, hvor I får fuld vandkikkerteffekt for pengene. 

Du modtag et flot, fysisk gavekort, der er klar til at få skrevet modtagerens navn på og blive pakket ind. 
Bestil gavekort
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram