Sjov og anderledes oplevelse for børn i Jylland

Som et af de eneste steder i hele Europa kan I hos VisionKayak ved Limfjorden i Danmark en unik, sjov og anderledes oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter.

På vandet i glaskajak: Underholdning, oplevelser og aktiviteter for børn i Jylland i sommerferien

Er du på udkig efter sjove og anderledes oplevelser, aktiviteter og underholdning for børn i sommerferien? Så skal du invitere dine børn med på en helt unik oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjorden i Jylland! Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, og det er derfor en meget unik oplevelse og aktivitet for børn i sommerferien i Jylland eller i weekenderne i sommerhalvåret i Jylland. Glaskajakkerne fungerer som forvoksede vandkikkerter, og det er derfor rigtig god underholdning for børn i Jylland at tage dem med på vandet i glaskajak. 

I vil sammen opleve, hvordan glaskajakkerne giver jer et vindue til den hemmelige verden, der normalt er skjult under overfladen. I kan tælle krabber, lede efter søanemoner, opleve ålegræsset bølge under glaskajakken, og se hvordan blåmuslingerne lever i tætte banker på fjordbunden. Samtidig er det en dejlig aktivitet, underholdning og oplevelse for børn i sommerferien i Jylland at blive taget med på vandet. I får altså ikke bare en oplevelse over vandet med også under vandet, når I ror i glaskajak. 

Vælg mellem tre forskellige oplevelser for børn i Jylland (og voksne!)

  • Formiddagsture i glaskajak
  • Solnedgangsture i glaskajak
  • Fuldmåneture i glaskajak

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev glaskajakkerne på en af VisionKayaks ture

Aktiviteter for børn i sommerferien nær Århus i Jylland

VisionKayak ligger i Skive, der ligger 1,5 times kørsel fra Århus. En oplevelse for børn i Jylland i glaskajak er derfor også oplagt, hvis du søger gode aktiviteter for børn i sommerferien i Århus, der er inden for overskuelig rækkevidde. I kan også gøre en lille tur ud af det og overnatte på Skive Fjord Camping, der ligger lige ned til stranden, hvor vi mødes til jeres oplevelse for børn og voksne i Jylland eller besøge en af Skives mange restauranter og caféer efter jeres aktivitet for børn og voksne i Jylland i sommerferien og sommermånederne. 

Vælg mellem tre typer oplevelser for børn i sommerferien i Jylland 

Når du leder efter oplevelser, aktiviteter eller underholdning for børn i sommerferien i Jylland, kan det være afgørende hvilken alder, børnene har. Samtidig skal det også helst være noget, I voksne også synes er sjovt og hyggeligt! VisionKayak har tre forskellige typer ture i Jylland, der egner sig for børn og voksne fra 3-99 år. Hvis du har mindre børn, kan to af turtyperne blive for sent på dagen, men så vælger I bare en formiddagstur i stedet! Alle kan være med på vores ture i glaskajak, og I behøver ikke at have erfaring med at være på vandet i forvejen. I vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne, inden vi går på vandet til jeres oplevelse / aktivitet for børn og voksne i Jylland. Vi ror tæt på kysten på lavt vand og følges ad hele vejen. Turene varer 1,5-2 timer inkl. introduktion på land, og de er derfor den helt rette længde til underholdning for børn i sommerferien og resten af sæsonen. 

Vælg mellem tre forskellige oplevelser for børn i Jylland (og voksne!)

  • Formiddagsture i glaskajak
  • Solnedgangsture i glaskajak
  • Fuldmåneture i glaskajak
Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Formiddagsture i glaskajak: super underholdning for både mindre og større børn i Jylland (og voksne!)

Tag med på opdagelse i det hemmelige liv under overfladen i glaskajak. Forestil dig at glide over Limfjordens klare vand i en enorm vandkikkert. Under dig piler krabber hastigt af sted over den varierede bund, små, lyse søanemoner pryder områder med sten, og ålegræsset bølger langs bunden. Nogle områder er dækket af blåmuslingebanker, andre af sten eller sand. Er du heldig, får du måske øje på en fisk, en sæl eller en af de helt særlige Limfjordsøsters. Sådan føles det at ro i de helt gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som et vindue til den hemmelige verden, der ellers normalt er skjult under Limfjordens overflade. Det er næsten som at dykke - bare uden at blive gennemblødt! Formiddagsturene starter kl. 10:00, og vi er tilbage på stranden inden børnene bliver frokostsultne. Formiddagsturene i glaskajak er derfor en super oplevelse for børn i Jylland!

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur

Solnedgangsture i glaskajak: magisk aktivitet for større børn og voksne i Jylland

Drøm dig med på en magisk oplevelse for børn og voksne i Jylland i glaskajak. Solnedgangsturene starter på forskellige tidspunkter gennem sæsonen afhængig af solnedgangen. Nogle af turene er senere på aftenen end andre, og de er derfor bedst til større børn, når I vælger oplevelser for børn i Jylland i sommerferien og sommerhalvåret. I vil opleve solnedgangens eksplosion af orange og røde farver og under jer Limfjordens varierede bund med sten, muslingebanker og sand. Små hvide søanemoner pryder områder af bunden, vandmænd hænger magisk spredt i vandet, krabber løber hastigt mod ålegræsset længere fremme. Det er næsten som at dykke - uden at få våde fødder! Det er derfor både en hyggelig, sjov og anderledes oplevelse og aktivitet for børn og voksne i Jylland i sommerferien og sommerhalvåret. Mod øst begynder nattens køligere farver at tone frem, og langsomt erstattes de gyldne nuancer fra solnedgangen af turkise og dybblå toner. Måske er aftenen helt vindstille, så fjorden fungerer som et enormt spejl, der reflektere himlens flotte lys. Langsomt tændes stjernerne på himlen over jer én efter én. Det er en ægte magisk oplevelse og aktivitet for børn i Jylland!

BESTIL GAVEKORTFuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Fuldmåneture i glaskajak: eventyrlig oplevelse for større børn og voksne i Jylland i sommerferien og sommerhalvåret

Oplev solnedgangens eksplosion af farver og fuldmånens sølvfarvede lys på en tur i glaskajak på Limfjorden med VisionKayak - et af de eneste steder i hele Europa. Intet mindre end en magisk aktivitet for børn og voksne i Jylland! Ligesom solnedgangsturene varierer tidspunktet, hvor fuldmåneturene starter på også. Det er derfor en god oplevelse for større børn i Jylland, der ikke bliver trætte tidligt på aftenen. Fuldmåneturene er nok den smukkeste, mest eventyrlige oplevelse for børn og voksne i Jylland i sommerferien og sommerhalvåret, man kan få på vandet. På fuldmåneturene får I alt det bedste fra formiddags- og solnedgangsturene - kombineret med fuldmånens sølvfarvede følgeskab. I vil nemlig både opleve vandkikkerteffekten ned gennem de gennemsigtige kajakker, hvor du kan se Limfjordens varierede bund med sten, muslingebanker og sand, opleve krabberne pile af sted, vandmænd hænge magisk spredt i vandet og små søanemoner pryde sten hist og her. Herefter vil I opleve solnedgangens varme farver pryde himlen over træerne mod vest, og til sidst vil fuldmånen langsomt krybe op over horisonten og blive mere og mere tydelig og sølvfarvet. Til sidst ror vil I ro i dens flotte refleksion på Limfjordens blanke overflade, og de tydeligste stjerner vil tænde på himlen over dig én efter én. Det er fantastisk underholdning og oplevelse for børn og voksne i Jylland i sommerferien og sommermånederne!

Vi ses til en anderledes aktivitet, oplevelse og underholdning for børn i Jylland i sommerferien og sommermånederne!

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram