Sjov og anderledes seværdighed nær Viborg

Som et af de eneste steder i hele Europa kan du hos VisionKayak på Limfjorden ved Skive nær Viborg (ca. 30 min fra Viborg) få en unik, sjov og anderledes oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter.

Seværdigheder, attraktioner og oplevelser i og nær Viborg: besøg VisionKayak ved Skive

Leder du efter seværdigheder, attraktioner og oplevelser i eller nær Viborg i Jylland? Så er her en af de mest specielle seværdigheder, attraktioner og oplevelser i eller nær Viborg (og resten af Danmark), du bare ikke må gå glip af, når du leder efter seværdigheder i eller nær Viborg: besøg et af Europas eneste steder med glaskajakker, VisionKayak! VisionKayak ligger på Marienlyst Strand i Skive, der ligger ca. 20 min. fra Viborg, og tilbyder ture i glaskajak i sommermånederne. Husk at bestille billet på forhånd, for som en af de mest specielle oplevelser, attraktioner og seværdigheder nær Viborg, er der rift om pladserne!

Tag med på en oplevelse ud over det sædvanlige i de helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjordens klare vand ved Skive tæt på Viborg. Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, så her finder du virkelig en af de mest unikke seværdigheder i og nær Viborg. De helt gennemsigtige kajakker fungerer som enorme vandkikkerter, så får du ikke bare en oplevelse vandet og over Limfjordens overflade - næ, du får også en helt unik chance for at gå på opdagelse i det hemmelige liv under Limfjordens overflade ved Skive kun ca. 30 minutter fra Viborg! Du får du derfor oplevelsen af at dykke i Limfjorden - bare uden at blive gennemblødt!

Opleve glaskajakkerne på tre forskellige typer ture:

  • Formiddagsture
  • Solnedgangsture
  • Fuldmåneture

Seværdigheder i og nær Viborg: Alle kan være med på tur i glaskajak

Du behøver ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet for at tage med på VisionKayaks ture i gennemsigtige kajakker. Du vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land og få udleveret gode svømmeveste (str. junior til XXL). På turen ror vi på lavt vand tæt på kysten og følges ad hele vejen. Glaskajakkerne er åbne, brede og stabile, så de er nemme og sikre at ro i. Der vil altid være minimum én turleder med på turene, der varer 1,5-2 timer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Turene er både sjove, hyggelige og spændende for både børn og voksne, så de er helt perfekte for alle, der leder efter oplevelser, attraktioner og seværdigheder i og nær Viborg! 

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev glaskajakkerne på en af VisionKayaks ture

Hvad skal man lave og se i og nær Viborg? Besøg en af de mest unikke seværdigheder i og nær Viborg: VisionKayak

Der er masser af spændende oplevelser, attraktioner og seværdigheder i og nær Viborg, men VisionKayak er helt sikkert et must at besøge, når du er her, og du leder efter seværdigheder i og nær Viborg. Det er nemlig et af de eneste steder i hele Europa, glaskajakkerne findes, og turene i dem er perfekte til alle fra familier, der vil nyde en solskinsdag på Limfjorden, til tøseture eller romantiske oplevelser for par under solnedgangen eller fuldmånen - og dermed helt sikkert også for dig, der leder efter oplevelser, attraktioner og seværdigheder ved Viborg! Så husk at tjekke VisionKayaks bookingkalender for ledige ture, når du planlægger din ferie, weekend eller tur til Viborg - for så er du sikker på at få plads på en af de mest anderledes oplevelser, attraktioner og seværdigheder i og nær Viborg. Vi ses på Limfjorden ved Skive hos en af de mest unikke seværdigheder i og nær Viborg, VisionKayak!

Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Leder du efter seværdigheder i, ved og nær Viborg? Så er VisionKayak lige noget for dig, som en af de mest specielle seværdigheder nær Viborg!

Leder du efter oplevelser, attraktioner og seværdigheder i/ved/nær Viborg? Så er VisionKayak lige noget for dig! Her finder du nemlig en af de mest specielle og anderledes oplevelser, attaktioner og seværdigheder i og nær Viborg, som passer perfekt til både store og små, der leder efter seværdigheder i og nær Viborg. Der er generelt masser af spændende oplevelser, attraktioner og seværdigheder i og nær Viborg, men VisionKayak er helt klart en af de mest unikke seværdigheder i og nær Viborg. VisionKayak tilbyder ture i gennemsigtige glaskajakker, der kun findes få steder i hele Europa, og er samtidig det første og pt. eneste steder i Danmark og resten af Nord- og Centraleuropa, der har ture i glaskajakker. Så leder du efter anderledes oplevelser, attraktioner og seværdigheder i, ved eller nær Viborg, så er VisionKayak øverst på listen over spændende seværdigheder i og nær Viborg! Der er masser af seværdigheder i og nær Viborg, så når I har VisionKayak på listen, er der stadig masser af seværdigheder i, ved og nær Viborg at finde, når I leder efter seværdigheder i Viborg til jeres ferie. Vi hjælper jer gerne med forslag til andre seværdigheder i og nær Viborg på turen i glaskajak, så I kan få de bedste forslag til oplevelser, attraktioner og seværdigheder ved Viborg til jeres liste over seværdigheder i og nær Viborg.

De mest populære seværdigheder i, ved og nær Viborg?

Der findes masser af seværdigheder i og nær Viborg, men hvilke er de mest populære oplevelser, attraktioner og seværdigheder i og nær Viborg? Det er seværdigheder nær Viborg som Spøttrup Borg, Hjerl Hede, Mønsted Kalkgruber og VisionKayak, og seværdigheder i Viborg som Domkirken. Disse seværdigheder ved, i og nær Viborg trækker mange besøgende til området, der leder efter anderledes seværdigheder i og nær Viborg. Så leder du seværdigheder ved, i og nær Viborg, så skal du klart besøge disse populære seværdigheder i og nær Viborg! Seværdigheder i og nær Viborg er generelt af høj kvalitet, så her kommer I ikke til at kede jer: uanset om I leder efter seværdigheder i og nær Viborg til voksne, seværdigheder i og nær Viborg for par, seværdigheder ved Viborg til unge, seværdigheder i og nær Viborg til små børn, seværdigheder i og nær Viborg til børn, seværdigheder i og nær Viborg for store børn, seværdigheder i og nær Viborg til børnefamilier, seværdigheder ved, i og nær Viborg til aktive, seværdigheder i og nær Viborg til seniorer, seværdigheder i og nær Viborg til afslapning, seværdigheder i og nær Viborg på vandet eller seværdigheder ved Viborg ved vandet, så er der masser af seværdigheder i og nær Viborg for dig! 

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kæresteturBESTIL GAVEKORTFuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram