Sjov og anderledes seværdighed nær Mors

Som et af de eneste steder i hele Europa kan du hos VisionKayak på Limfjorden ved Skive nær Mors (ca. 28 min fra Nykøbing Mors) få en unik, sjov og anderledes oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter.

Seværdigheder, attraktioner og oplevelser på og nær Mors: besøg VisionKayak

Leder du efter seværdigheder, attraktioner og oplevelser på eller nær Mors eller Nykøbing Mors i Jylland? Så er her en af de mest specielle seværdigheder, attraktioner og oplevelser på og nær Mors (og resten af Danmark), du bare ikke må gå glip af, når du leder efter seværdigheder nær Mors eller Nykøbing Mors: besøg et af Europas eneste steder med glaskajakker, VisionKayak! VisionKayak ligger på Marienlyst Strand i Skive, der ligger ca. 28 min. fra Nykøbing Mors, og tilbyder ture i glaskajak i sommermånederne. Husk at bestille billet på forhånd, for som en af de mest specielle oplevelser, attraktioner og seværdigheder nær Mors og Nykøbing Mors, er der rift om pladserne!

Tag med på en oplevelse ud over det sædvanlige i de helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjordens klare vand ved Skive tæt på Mors. Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, så her finder du virkelig en af de mest unikke seværdigheder på og nær Mors. De helt gennemsigtige kajakker fungerer som enorme vandkikkerter, så får du ikke bare en oplevelse vandet og over Limfjordens overflade - næ, du får også en helt unik chance for at gå på opdagelse i det hemmelige liv under Limfjordens overflade ved Skive kun ca. 28 minutter fra Nykøbing Mors! Du får du derfor oplevelsen af at dykke i Limfjorden - bare uden at blive gennemblødt!

Opleve glaskajakkerne på tre forskellige typer ture:

  • Formiddagsture
  • Solnedgangsture
  • Fuldmåneture

Seværdigheder på og nær Mors: alle kan være med på tur i glaskajak

Du behøver ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet for at tage med på VisionKayaks ture i gennemsigtige kajakker. Du vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land og få udleveret gode svømmeveste (str. junior til XXL). På turen ror vi på lavt vand tæt på kysten og følges ad hele vejen. Glaskajakkerne er åbne, brede og stabile, så de er nemme og sikre at ro i. Der vil altid være minimum én turleder med på turene, der varer 1,5-2 timer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Turene er både sjove, hyggelige og spændende for både børn og voksne, så de er helt perfekte for alle, der leder efter oplevelser, attraktioner og seværdigheder på og nær Mors og Nykøbing Mors! 

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev glaskajakkerne på en af VisionKayaks ture

Hvad skal man lave og se på og nær Mors? Besøg en af de mest unikke seværdigheder på og nær Mors og Nykøbing Mors: VisionKayak

Der er masser af spændende oplevelser, attraktioner og seværdigheder på og nær Mors og Nykøbing Mors, men VisionKayak er helt sikkert et must at besøge, når du er her, og du leder efter seværdigheder på og nær Mors. Det er nemlig et af de eneste steder i hele Europa, glaskajakkerne findes, og turene i dem er perfekte til alle fra familier, der vil nyde en solskinsdag på Limfjorden, til tøseture eller romantiske oplevelser for par under solnedgangen eller fuldmånen - og dermed helt sikkert også for dig, der leder efter oplevelser, attraktioner og seværdigheder på og nær Mors! Så husk at tjekke VisionKayaks bookingkalender for ledige ture, når du planlægger din ferie, weekend eller tur til Mors - for så er du sikker på at få plads på en af de mest anderledes oplevelser, attraktioner og seværdigheder på og nær Mors og Nykøbing Mors. Vi ses på Limfjorden ved Skive hos en af de mest unikke seværdigheder på og nær Mors, VisionKayak!

Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Leder du efter seværdigheder på og nær Mors og Nykøbing Mors? Så er VisionKayak lige noget for dig, som en af de mest specielle seværdigheder på og nær Mors!

Leder du efter oplevelser, attraktioner og seværdigheder på/nær Mors? Så er VisionKayak lige noget for dig! Her finder du nemlig en af de mest specielle og anderledes oplevelser, attaktioner og seværdigheder på og nær Mors og Nykøbing Mors, som passer perfekt til både store og små, der leder efter seværdigheder på og nær Mors. Der er generelt masser af spændende oplevelser, attraktioner og seværdigheder på og nær Mors, men VisionKayak er helt klart en af de mest unikke seværdigheder nær Mors og Nykøbing Mors. VisionKayak tilbyder ture i gennemsigtige glaskajakker, der kun findes få steder i hele Europa, og er samtidig det første og pt. eneste steder i Danmark og resten af Nord- og Centraleuropa, der har ture i glaskajakker. Så leder du efter anderledes oplevelser, attraktioner og seværdigheder ved, på eller nær Mors, så er VisionKayak øverst på listen over spændende seværdigheder på og nær Mors! Der er masser af seværdigheder på og nær Mors, så når I har VisionKayak på listen, er der stadig masser af seværdigheder på og nær Mors at finde, når I leder efter seværdigheder på, nær og ved Mors til jeres ferie. Vi hjælper jer gerne med forslag til andre seværdigheder på og nær Mors på turen i glaskajak, så I kan få de bedste forslag til oplevelser, attraktioner og seværdigheder på og nær Mors til jeres liste over seværdigheder på og nær Mors og Nykøbing Mors. 

De mest populære seværdigheder på og nær Mors og Nykøbing Mors?

Der findes masser af seværdigheder på og nær Mors og Nykøbing Mors, men hvilke er de mest populære oplevelser, attraktioner og seværdigheder på og nær Mors? Det er seværdigheder nær Mors som Spøttrup Borg, Hjerl Hede, Mønsted Kalkgruber og VisionKayak, og seværdigheder på Mors som Jesperhus. Disse seværdigheder på og nær Mors og Nykøbing Mors trækker mange besøgende til området, der leder efter anderledes seværdigheder på og nær Mors. Så leder du seværdigheder på og nær Mors, så skal du klart besøge disse populære seværdigheder nær og på Mors! Seværdigheder på og nær Mors er generelt af høj kvalitet, så her kommer I ikke til at kede jer: uanset om I leder efter seværdigheder på og nær Mors til voksne, seværdigheder på og nær Mors til par, seværdigheder på og nær Mors til unge, seværdigheder på og nær Mors til små børn, seværdigheder på og nær Mors til børn, seværdigheder på og nær Mors til store børn, seværdigheder på og nær Mors til børnefamilier, seværdigheder på og nær Mors til aktive, seværdigheder på og nær Mors til seniorer, seværdigheder på og nær Mors til afslapning, seværdigheder på og nær Mors på vandet eller seværdigheder på og nær Mors ved vandet, så er der seværdigheder på og nær Mors for jer! 

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kæresteturBESTIL GAVEKORTFuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram