Sjov og anderledes seværdighed i Skive

Som et af de eneste steder i hele Europa kan I hos VisionKayak på Limfjorden ved Skive en unik, sjov og anderledes oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter.

Seværdigheder, attraktioner og oplevelser i Skive: besøg VisionKayak

Leder du efter seværdigheder, attraktioner og oplevelser i eller nær Skive i Jylland? Så er her en af de mest specielle seværdigheder, attraktioner og oplevelser i Skive (og resten af Danmark), du bare ikke må gå glip af, når du leder efter seværdigheder i Skive: besøg et af Europas eneste steder med glaskajakker, VisionKayak! VisionKayak ligger på Marienlyst Strand i Skive og tilbyder ture i glaskajak i sommermånederne. Husk at bestille billet på forhånd, for som en af de mest specielle oplevelser, attraktioner og seværdigheder i Skive, er der rift om pladserne!

Tag med på en oplevelse ud over det sædvanlige i de helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjordens klare vand ved Skive. Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, så her finder du virkelig en af de mest unikke seværdigheder i Skive. De helt gennemsigtige kajakker fungerer som enorme vandkikkerter, så får du ikke bare en oplevelse vandet og over Limfjordens overflade - næ, du får også en helt unik chance for at gå på opdagelse i det hemmelige liv under Limfjordens overflade ved Skive! Du får du derfor oplevelsen af at dykke i Limfjorden - bare uden at blive gennemblødt!

Opleve glaskajakkerne på tre forskellige typer ture:

  • Formiddagsture
  • Solnedgangsture
  • Fuldmåneture

Seværdigheder i Skive: alle kan være med på tur i glaskajak

Du behøver ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet for at tage med på VisionKayaks ture i gennemsigtige kajakker. Du vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land og få udleveret gode svømmeveste (str. junior til XXL). På turen ror vi på lavt vand tæt på kysten og følges ad hele vejen. Glaskajakkerne er åbne, brede og stabile, så de er nemme og sikre at ro i. Der vil altid være minimum én turleder med på turene, der varer 1,5-2 timer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Turene er både sjove, hyggelige og spændende for både børn og voksne, så de er helt perfekte for alle, der leder efter oplevelser, attraktioner og seværdigheder i Skive og omegn! 

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev glaskajakkerne på en af VisionKayaks ture

Hvad skal man lave og se i Skive? Besøg en af Skives mest unikke seværdigheder: VisionKayak

Der er masser af spændende oplevelser, attraktioner og seværdigheder i Skive og omegn, men VisionKayak er helt sikkert et must at besøge, når du er her, og du leder efter seværdigheder i Skive og omegn. Det er nemlig et af de eneste steder i hele Europa, glaskajakkerne findes, og turene i dem er perfekte til alle fra familier, der vil nyde en solskinsdag på Limfjorden, til tøseture eller romantiske oplevelser for par under solnedgangen eller fuldmånen - og dermed helt sikkert også for dig, der leder efter oplevelser, attraktioner og seværdigheder i Skive og omegn! Så husk at tjekke VisionKayaks bookingkalender for ledige ture, når du planlægger din ferie, weekend eller tur i Skive - for så er du sikker på at få plads på en af de mest anderledes oplevelser, attraktioner og seværdigheder i Skive og omegn. Vi ses på Limfjorden ved Skive hos en af Skives mest unikke seværdigheder, VisionKayak!

Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Leder du efter seværdigheder i Skive? Så er VisionKayak lige noget for dig, som en af de mest specielle seværdigheder i Skive!

Leder du efter oplevelser, attraktioner og seværdigheder i/nær Skive og omegn? Så er VisionKayak lige noget for dig! Her finder du nemlig en af de mest specielle og anderledes oplevelser, attaktioner og seværdigheder i Skive og omegn, som passer perfekt til både store og små, der leder efter seværdigheder i Skive. Der er generelt masser af spændende oplevelser, attraktioner og seværdigheder i Skive og omegn, men VisionKayak er helt klart en af de mest unikke seværdigheder i Skive. VisionKayak tilbyder ture i gennemsigtige glaskajakker, der kun findes få steder i hele Europa, og er samtidig det første og pt. eneste steder i Danmark og resten af Nord- og Centraleuropa, der har ture i glaskajakker. Så leder du efter anderledes oplevelser, attraktioner og seværdigheder i Skive, så er VisionKayak øverst på listen over spændende seværdigheder i Skive og omegn! Der er masser af seværdigheder i Skive, så når I har VisionKayak på listen, er der stadig masser af seværdigheder i Skive at finde, når I leder efter seværdigheder i Skive til jeres ferie. Vi hjælper jer gerne med forslag til andre seværdigheder i Skive på turen i glaskajak, så I kan få de bedste forslag til oplevelser, attraktioner og seværdigheder i Skive til jeres liste over seværdigheder i Skive. 

De mest populære seværdigheder i Skive?

Der findes masser af seværdigheder i Skive, men hvilke er de mest populære oplevelser, attraktioner og seværdigheder i Skive? Det er seværdigheder i Skive som Spøttrup Borg, Hjerl Hede, Mønsted Kalkgruber og VisionKayak. Disse seværdigheder i Skive trækker mange besøgende til området, der leder efter anderledes seværdigheder i Skive. Så leder du seværdigheder i Skive, så skal du klart besøge disse tre populære seværdigheder i Skive! Seværdigheder i Skive er generelt af høj kvalitet, så her kommer I ikke til at kede jer: uanset om I leder efter seværdigheder i Skive til voksne, seværdigheder i Skive til par, seværdigheder i Skive til unge, seværdigheder i Skive til små børn, seværdigheder i Skive til børn, seværdigheder i Skive til store børn, seværdigheder i Skive til børnefamilier, seværdigheder i Skive til aktive, seværdigheder i Skive til seniorer, seværdigheder i Skive til afslapning, seværdigheder i Skive på vandet eller seværdigheder i Skive ved vandet, så er der seværdigheder i Skive for jer! 

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kæresteturBESTIL GAVEKORTFuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram