Sjov og anderledes seværdighed nær øen Fur

Som et af de eneste steder i hele Europa kan du hos VisionKayak på Limfjorden ved Skive nær øen Fur få en unik, sjov og anderledes oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter.

Seværdigheder, attraktioner og oplevelser på og nær Fur: besøg VisionKayak

Leder du efter seværdigheder, attraktioner og oplevelser på eller nær Fur i Jylland? Så er her en af de mest specielle seværdigheder, attraktioner og oplevelser på og nær Fur (og resten af Danmark), du bare ikke må gå glip af, når du leder efter seværdigheder nær Fur: besøg et af Europas eneste steder med glaskajakker, VisionKayak! VisionKayak ligger på Marienlyst Strand i Skive, der ligger ganske tæt på øen Fur, og tilbyder ture i glaskajak i sommermånederne. Husk at bestille billet på forhånd, for som en af de mest specielle oplevelser, attraktioner og seværdigheder nær Fur, er der rift om pladserne!

Tag med på en oplevelse ud over det sædvanlige i de helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjordens klare vand ved Skive tæt på Fur. Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, så her finder du virkelig en af de mest unikke seværdigheder på og nær Fur. De helt gennemsigtige kajakker fungerer som enorme vandkikkerter, så får du ikke bare en oplevelse vandet og over Limfjordens overflade - næ, du får også en helt unik chance for at gå på opdagelse i det hemmelige liv under Limfjordens overflade ved Skive kun ca. 20 minutter fra øen Fur! Du får du derfor oplevelsen af at dykke i Limfjorden - bare uden at blive gennemblødt!

Opleve glaskajakkerne på tre forskellige typer ture:

  • Formiddagsture
  • Solnedgangsture
  • Fuldmåneture

Seværdigheder på og nær Fur: alle kan være med på tur i glaskajak

Du behøver ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet for at tage med på VisionKayaks ture i gennemsigtige kajakker. Du vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land og få udleveret gode svømmeveste (str. junior til XXL). På turen ror vi på lavt vand tæt på kysten og følges ad hele vejen. Glaskajakkerne er åbne, brede og stabile, så de er nemme og sikre at ro i. Der vil altid være minimum én turleder med på turene, der varer 1,5-2 timer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Turene er både sjove, hyggelige og spændende for både børn og voksne, så de er helt perfekte for alle, der leder efter oplevelser, attraktioner og seværdigheder på og nær Fur! 

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev glaskajakkerne på en af VisionKayaks ture

Hvad skal man lave og se på og nær Fur? Besøg en af de mest unikke seværdigheder på og nær Fur: VisionKayak

Der er masser af spændende oplevelser, attraktioner og seværdigheder på og nær Fur, men VisionKayak er helt sikkert et must at besøge, når du er her, og du leder efter seværdigheder på og nær Fur. Det er nemlig et af de eneste steder i hele Europa, glaskajakkerne findes, og turene i dem er perfekte til alle fra familier, der vil nyde en solskinsdag på Limfjorden, til tøseture eller romantiske oplevelser for par under solnedgangen eller fuldmånen - og dermed helt sikkert også for dig, der leder efter oplevelser, attraktioner og seværdigheder på og nær Fur! Så husk at tjekke VisionKayaks bookingkalender for ledige ture, når du planlægger din ferie, weekend eller tur til Fur - for så er du sikker på at få plads på en af de mest anderledes oplevelser, attraktioner og seværdigheder på og nær Fur. Vi ses på Limfjorden ved Skive hos en af de mest unikke seværdigheder på og nær Fur, VisionKayak!

Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Leder du efter seværdigheder på og nær Fur? Så er VisionKayak lige noget for dig, som en af de mest specielle seværdigheder på og nær Fur!

Leder du efter oplevelser, attraktioner og seværdigheder på/nær Fur? Så er VisionKayak lige noget for dig! Her finder du nemlig en af de mest specielle og anderledes oplevelser, attaktioner og seværdigheder på og nær Fur, som passer perfekt til både store og små, der leder efter seværdigheder på og nær Fur. Der er generelt masser af spændende oplevelser, attraktioner og seværdigheder på og nær Fur, men VisionKayak er helt klart en af de mest unikke seværdigheder nær Fur. VisionKayak tilbyder ture i gennemsigtige glaskajakker, der kun findes få steder i hele Europa, og er samtidig det første og pt. eneste steder i Danmark og resten af Nord- og Centraleuropa, der har ture i glaskajakker. Så leder du efter anderledes oplevelser, attraktioner og seværdigheder ved, på eller nær Fur, så er VisionKayak øverst på listen over spændende seværdigheder på og nær Fur! Der er masser af seværdigheder på og nær Fur, så når I har VisionKayak på listen, er der stadig masser af seværdigheder på og nær Fur at finde, når I leder efter seværdigheder på, nær og ved Fur til jeres ferie. Vi hjælper jer gerne med forslag til andre seværdigheder på og nær Fur på turen i glaskajak, så I kan få de bedste forslag til oplevelser, attraktioner og seværdigheder på og nær Fur til jeres liste over seværdigheder på og nær Fur. 

De mest populære seværdigheder på og nær Fur?

Der findes masser af seværdigheder på og nær Fur, men hvilke er de mest populære oplevelser, attraktioner og seværdigheder på og nær Fur? Det er seværdigheder nær Fur som Spøttrup Borg, Hjerl Hede, Mønsted Kalkgruber og VisionKayak, og seværdigheder på Fur som molersskrænterne, Knuden og Fur Bryghus. Disse seværdigheder på og nær Fur trækker mange besøgende til området, der leder efter anderledes seværdigheder på og nær Fur. Så leder du seværdigheder på og nær Fur, så skal du klart besøge disse populære seværdigheder nær og på Fur! Seværdigheder på og nær Fur er generelt af høj kvalitet, så her kommer I ikke til at kede jer: uanset om I leder efter seværdigheder på og nær Fur til voksne, seværdigheder på og nær Fur til par, seværdigheder på og nær Fur til unge, seværdigheder på og nær Fur til små børn, seværdigheder på og nær Fur til børn, seværdigheder på og nær Fur til store børn, seværdigheder på og nær Fur til børnefamilier, seværdigheder på og nær Fur til aktive, seværdigheder på og nær Fur til seniorer, seværdigheder på og nær Fur til afslapning, seværdigheder på og nær Fur på vandet eller seværdigheder på og nær Fur ved vandet, så er der seværdigheder på og nær Fur for jer! 

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kæresteturBESTIL GAVEKORTFuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram