TURE I GLASKAJAKKER 
PÅ LIMFJORDEN

Som et af de eneste steder i hele Europa kan du hos VisionKayak ved Limfjorden i Midtjylland få en unik oplevelse i helt gennemsigtige kajakker

Seværdighed i Midtjylland:
Få en unik oplevelse på vandet i glaskajak

Leder du efter en spændende seværdighed i Midtjylland? Så bliver du nødt til at besøge os i VisionKayak! Tag med på en oplevelse ud over det sædvanlige i de helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjordens klare vand. Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, så her finder du virkelig en helt unik seværdighed i Midtjylland, som ellers ikke kan prøves mange steder. De helt gennemsigtige kajakker fungerer som enorme vandkikkerter, så ved denne seværdighed i Midtjyllan får du ikke bare en oplevelse vandet og over Limfjordens overflade - næ, du får også en helt unik chance for at gå på opdagelse i det hemmelige liv under Limfjordens overflade! Ved denne seværdighed i Midtjylland får du derfor oplevelsen af at dykke i Limfjorden - bare uden at blive gennemblødt! Alle kan være med på turene i gennemsigtige kajakker - uanset alder og om du har erfaring med at ro eller ej. 

Opleve glaskajakkerne på tre forskellige typer ture:

  • Formiddagsture i glaskajak ved VisionKayak (seværdighed i Midtjylland)
  • Solnedgangsture i glaskajak ved VisionKayak (seværdighed i Midtjylland)
  • Fuldmåneture i glaskajak ved VisionKayak (seværdighed i Midtjylland)

Skive, hvor seværdigheden og turene i glaskajak er, ligger lige midt i Jylland. Du kan derfor nemt og hurtigt køre til vores seværdighed fra en stor del af Jylland. Jeg glæder mig til at have dig med på vandet i glaskajak!

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev også de gennemsigtige kajakker på en af VisionKayaks ture

Alle kan være med på tur i glaskajak

Du behøver ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet for at tage med på VisionKayaks ture i gennemsigtige kajakker ved denne seværdighed i Midtjylland. Du vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land inden turen og få udleveret gode svømmeveste (str. junior til XXL). På turen ror vi på lavt vand tæt på kysten og følges ad hele vejen. Glaskajakkerne er åbne, brede og stabile, så de er nemme og sikre at ro i. Der vil altid være minimum én turleder med på turene, der varer 1,5-2 timer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Turene er både sjove og spændende for både børn og voksne!

Seværdighed i Skive midt mellem Nordjylland, Midtjylland og Vestjylland

Vores seværdighed og turene i glaskajak er på Limfjorden ved Skive. Skive ligger midt i mellem de tre regioner Nordjylland, Midtjylland og Vestjylland, så denne seværdighed er perfekt til dig, der gerne vil have en oplevelse på vandet ved en seværdighed i Midtjylland! 

Vi har gæster fra hele landet men også fra udlandet, der kører til vores seværdighed i Midtjylland, fordi de bare MÅ prøve de helt gennemsigtige glaskajakker, der ellers kun findes en håndfuld steder i hele Europa. 

BOOK TUR

Hvilke seværdigheder er der i Midtjylland? Hvad er værd at se i Midtjylland?

Seværdigheder, seværdigheder, seværdigheder... Midtjylland byder på masser af dem! Men glaskajakkerne finder du kun en håndfuld steder i hele Europa - herunder hos VisionKayak i Midtjylland! Så hvis du er på udkig efter en anderledes og aktiv seværdighed, hvor du kan tage familie, kæreste eller venner med på en oplevelse ud over det sædvanlige, så skal du invitere dem på tur i glaskajak hos VisionKayak. 

BOOK EN TURFormiddagstur i gennemsigtig kajak / glaskajak / kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Oplev også glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram