Ro i gennemsigtig 
kano i Jylland

Som et af de eneste steder i hele Europa kan du hos VisionKayak ved Limfjorden i Jylland få en unik oplevelse på vandet i helt gennemsigtige kano/kajakhybrider. 

Ro i gennemsigtig kano i Jylland

Leder du efter et sted at ro i kano i Jylland? På Limfjorden ved Skive kan du ro i kano, der er helt gennemsigtig! Skive ligger lige i krydset mellem Nordjylland, Midtjylland, Østjylland og Vestjylland, så hvis du leder efter et sted at ro i kano i Jylland, er Skive derfor dejligt centralt placeret. Vores kano (kajakhybrider) er helt gennemsigtige, hvilket betyder, at du, når du ror i kano, kan opleve alt livet, der normalt er skjult under Limfjordens overflade. De gennemsigtige kanoer fungerer nemlig som enorme vandkikkerter, så når du prøver at ro i gennemsigtig kano, er det er næsten som at dykke - bare uden at blive gennemblødt! Du kan ro i gennemsigtig kano i forbindelse med vores tre typer ture: formiddags-tur, solnedgangs-tur og fuldmåne-tur. Hver kano har to sæder, så det er en rigtig god anledning til at ro i kano med en, du har kær, eller til at invitere hele familien med ud at ro i kano.

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Ro i gennemsigtig kano på en af disse ture

Unik oplevelse at ro i gennemsigtig kano

De helt gennemsigtige kanoer, du kan ro i i Jylland, findes kun en håndfuld steder i hele Europa og kun ét sted i hele Central- og Nordeuropa - hos os! Det er derfor en meget unik oplevelse at ro i gennemsigtig kano, som du ikke kan få mange andre steder. Når du ror i gennemsigtig kano, vil du opleve, at de fungerer som enorme vandkikkerter, der lader dig gå på opdagelse i det hemmelige liv, der ellers normalt er skjult under overfladen. Det kan du ikke opleve, når du ror i andre slags kanoer. Du vil opleve krabberne pile af sted over Limfjordens varierede bund, ålegræsset bølge og små søanemoner pryde områder med stenbund, når du ror i en klar kano. Samtidig får du en dejlig tur på vandet, når du ror i kano, så du får altså både en oplevelse over og under vandet.  

Behøver ikke have erfaring med at ro i kano for at leje

Når du ror i gennemsigtig kano hos VisionKayak, behøver du ikke have nogen erfaring med at være på vandet eller med at ro i kano i forvejen. Kanoerne kan kun lejes i forbindelse med VisionKayaks tre typer ture, som du skal booke pladser på på forhånd. Inden du kommer ud at ro i kano, vil du få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og de gennnemsigtige krydsninger mellem kanoer og kajakker, som du skal ro i. Du vil samtidig få udleveret en god svømmevest, så du er helt klar til at ro i kano. På turen i kano ror vi på lavt vand og tæt på kysten, og vi følges ad hele vejen. Der vil altid være minimum én turleder med fra VisionKayak, når du booker pladser til at ro i gennemsigtig kano. De tre typer ture, du kan ro i kano på, er:

  • Formiddags-tur
  • Solnedgangs-tur
  • Fuldmåne-tur
Fuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Ro i gennemsigtig kano på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram