Oplevelser i Jylland: 
ture i glaskajak

Som et af de eneste steder i hele Europa kan du hos VisionKayak ved Limfjorden i Jylland i Danmark komme med på tur i en helt gennemsigtig kajak. Vælg mellem tre typer oplevelser i Jylland i glaskajak: formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture.

Oplevelser i Jylland i Danmark for børn og voksne i glaskajak

Leder du efter spændende oplevelser i Jylland i Danmark? Måske er du specifikt på jagt efter oplevelser eller seværdigheder i Nordjylland, Midtjylland eller Vestjylland? Så bliver du nødt til at besøge os i VisionKayak! VisionKayak ligger i Skive ved Limfjorden - lige midt i Jylland, så det er nemt og hurtigt at komme hertil fra en stor del af Jylland. Vi er Danmarks eneste sted med glaskajakker og et af de eneste steder i hele Europa.

De unikke glaskajakker: tre forskellige oplevelser i Jylland

Tag med på en oplevelse i Jylland ud over det sædvanlige i de helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjordens klare vand. Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, så her finder du virkelig en unik perle blandt oplevelser i Jylland i Danmark. De helt gennemsigtige kajakker fungerer som enorme vandkikkerter, så ved denne unikke oplevelse i Jylland får du ikke bare en oplevelse vandet og over Limfjordens overflade - næ, du får også en helt unik chance for at gå på opdagelse i det hemmelige liv under Limfjordens overflade! Ved denne perle blandt oplevelser i Jylland i Danmark er det næsten som at dykke i Limfjorden - bare uden at blive gennemblødt!

Opleve glaskajakkerne på tre forskellige typer ture på denne oplevelse:

 • Formiddagsture i glaskajak: oplevelser i Jylland i Danmark
 • Solnedgangsture i glaskajak: oplevelser i Jylland i Danmark
 • Fuldmåneture i glaskajak: oplevelser i Jylland i Danmark

Skive, hvor disse oplevelser i glaskajak i Jylland er, ligger midt i Jylland i Danmark. Du kan derfor nemt og hurtigt køre til vores oplevelse på vandet fra en stor del af Jylland. Jeg glæder mig til at have dig med på vandet i glaskajak!

Alle kan være med på oplevelse i glaskajak i Jylland i Danmark

Du behøver ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet for at tage med på VisionKayaks tre typer oplevelser i Jylland gennemsigtige kajakker. Du vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land inden turen og få udleveret gode svømmeveste (str. junior til XXL). På turen ror vi på lavt vand tæt på kysten og følges ad hele vejen. Glaskajakkerne er åbne, brede og stabile, så de er nemme og sikre at ro i. Der vil altid være minimum én turleder med på turene, der varer 1,5-2 timer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Turene er både sjove og spændende for børn og voksne!

Læs: Hvad skal du opleve i Jylland

Oplev udsigten fra en gennemsigtig kano på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev de gennemsigtige kanoer på en af VisionKayaks ture

Oplevelser i Jylland i Skive: midt mellem Nordjylland, Midtjylland og Vestjylland

Vores tre forskellige oplevelser i Jylland i foregår på Limfjorden ved Skive. Skive ligger midt i mellem de tre regioner: Nordjylland, Midtjylland og Vestjylland, så denne oplevelse er perfekt til dig, der gerne vil have en oplevelse på vandet, og leder efter oplevelser i Nordjylland, Midtjylland eller Vestjylland! Det betyder, at VisionKayak ligger i en overskuelig kørselsafstand fra flere større byer i Jylland. Så hvis du leder efter oplevelser i Jylland, kan du se køretiden fra en del af dem her:

 • Oplevelser ved Limfjorden: 0 min
 • Oplevelser i Skive: 5 min
 • Oplevelser ved Fur: 20 min
 • Oplevelser på Mors: 25 min
 • Oplevelser i Viborg: 30 min
 • Oplevelser ved Struer: 30 min
 • Oplevelser ved Holstebro: 45 min
 • Oplevelser ved Hobro: 45 min
 • Oplevelser ved Thisted: 50 min
 • Oplevelser ved Herning: 50 min
 • Oplevelser ved Randers: 60 min
 • Oplevelser ved Silkeborg: 60 min
 • Oplevelser ved Klitmøller: 60 min
 • Oplevelser ved Lemvig: 60 min
 • Oplevelser ved Aarhus: 90 min
 • Oplevelser ved Aalborg: 90 min

Som du kan se er VisionKayak et godt bud, når du leder efter oplevelser i Jylland - uanset om det er oplevelser i Nordjylland, Midtjylland eller Vestjylland! Vi har gæster fra hele landet men også fra udlandet, der kører til vores oplevelse i Skive, fordi de bare MÅ prøve de helt gennemsigtige glaskajakker, der ellers kun findes en håndfuld steder i hele Europa. 

Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Oplevelser for voksne i Jylland

Søger du efter anderledes oplevelser for voksne i Jylland? Måske er romantiske oplevelser for voksne i Jylland? Eller bare en oplevelse, som voksne synes er sjov, spændende og anderledes? Tag på en oplevelse ud over det sædvandlige i de helt gennemsigtige glaskajakker, der kun findes en håndfuld steder i hele Europa. Alle kan være med på turene, så I behøver ikke at have erfaring med at ro, for at tage med på en af vores tre typer oplevelser for voksne i Jylland. Hvis du leder efter romantiske oplevelser for voksne i Jylland, så skal du helt sikkert vælge en solnedgangstur eller fuldmånetur i glaskajak. Det er smukt, anderledes, sjovt og en dejlig måde at være sammen på på vandet. Hvis I leder efter oplevelser for voksne i Jylland, der skal være aktive og hyggelige, kan I også vælge en formiddagstur: det er en dejlig måde at nyde en dejlig solskinsdag på. 

Oplevelser for børn i Jylland

Er du på udkig efter sjove og anderledes oplevelser for børn i Jylland? Så skal du invitere dine børn med på en helt unik oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjorden i Jylland! Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, og det er derfor en meget unik oplevelse for børn i Jylland. Glaskajakkerne fungerer som forvoksede vandkikkerter, og turene er derfor perfekte oplevelser for børn i Jylland. 

I vil sammen opleve, hvordan glaskajakkerne giver jer et vindue til den hemmelige verden, der normalt er skjult under overfladen. I kan tælle krabber, lede efter søanemoner, opleve ålegræsset bølge under glaskajakken, og se hvordan blåmuslingerne lever i tætte banker på fjordbunden. Samtidig er det en dejlig oplevelse for børn at blive taget med på vandet ved denne perle blandt oplevelser i Jylland. I får altså ikke bare en oplevelse over vandet med også under vandet, når I ror i glaskajak. 

Vælg mellem tre forskellige oplevelser for børn i Jylland (og voksne!)

 • Formiddagsture i glaskajak
 • Solnedgangsture i glaskajak
 • Fuldmåneture i glaskajak
Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur

Hvad skal jeg opleve i Jylland? 

Oplevelser, oplevelser, oplevelser... Jylland byder på masser af dem! Men glaskajakkerne finder du kun ét sted i hele Danmark og kun en håndfuld steder i hele Europa! Så hvis du er på udkig efter en anderledes og aktiv oplevelse på vandet, hvor du kan tage familie, kæreste eller venner med på en oplevelse ud over det sædvanlige i Jylland, så skal du invitere dem på tur i glaskajak. Vi har tre forskellige ture, der giver tre meget forskellige oplevelser i Jylland, så der er helt sikkert også en tur for jer!

Opleve glaskajakkerne på tre forskellige typer oplevelser i Jylland:

 • Formiddagsture i glaskajak: oplevelser i Jylland i Danmark
 • Solnedgangsture i glaskajak: oplevelser i Jylland i Danmark
 • Fuldmåneture i glaskajak: oplevelser i Jylland i Danmark
Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram