Oplevelser for voksne i glaskajakker i Jylland

Som et af de eneste steder i hele Europa kan I hos VisionKayak ved Limfjorden i Danmark en unik, sjov og anderledes oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter.

Oplevelser for voksne i Jylland i Danmark: ture i glaskajak på Limfjorden

Leder du efter spændende oplevelser for voksne i Jylland i Danmark? Tag med på en oplevelse ud over det sædvanlige i de helt gennemsigtige glaskajakker, der kun findes en håndfuld steder i hele Europa! Glaskajakkerne fungerer som enorme vandkikkerter og giver derfor en sjælden og unik mulighed for at tage på opdagelse i den hemmelige verden under Limfjordens overflade, der ellers normalt er skjult. Samtidig kan du nyde en dejlig solskinsdag på vandet eller få en romantisk oplevelse under solnedgangen eller fuldmånen. Vælg mellem tre forskellige oplevelser for voksne i Jylland i glaskajakkerne:

 • Formiddagsture i glaskajak: oplevelser for voksne i Jylland
 • Solnedgangsture i glaskajak: oplevelser for voksne i Jylland
 • Fuldmåneture i glaskajak: oplevelser for voksne i Jylland

Og så må I selvfølgelig også invitere børnene med på turen, hvis I har lyst. Turene i glaskajak er både oplevelser for voksne og børn i Jylland!

Alle kan være med på VisionKayaks oplevelser for voksne i Jylland

Glaskajakkerne er brede, stabile, åbne og lette at styre. I vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land inden jeres oplevelse for voksne på Limfjorden i Jylland, hvor I også får udleveret gode svømmeveste til turen. Vi ror på lavt vand tæt på kysten hele vejen, og der vil altid være minimum én turleder med fra VisionKayak. Det betyder samlet set, at I ikke behøver at have nogen erfaring med at ro eller sejle for at deltage i en af vores tre oplevelser for voksne i Jylland. Og du kan sagtens tage børnene med også!

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev glaskajakkerne på en af VisionKayaks ture

Om turene i glaskajak

Du kan vælge mellem tre forskellige oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland: 

 • Formiddagsture i glaskajak: oplevelser for voksne i Jylland
 • Solnedgangsture i glaskajak: oplevelser for voksne i Jylland
 • Fuldmåneture i glaskajak: oplevelser for voksne i Jylland

Alle ture foregår på Limfjorden ved Skive med start på Marienlyst Strand. Turene varer 1,5-2 timer inkl. kort introduktion på land og er maksimalt fire km lange. Tempoet afhænger af gruppen, så alle kan følge med - så uanset erfaringsniveau, så kan alle være med på disse oplevelser for voksne i glaskajak på Limfjorden! Jeg glæder mig til at have dig med på vandet.  

Formiddagstur i gennemsigtig kajak / glaskajak / kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Oplevelser for voksne i Jylland - midt mellem Nordjylland, Vestjylland og Midtjylland

Vores tre forskellige oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland foregår alle på Limfjorden ved Skive. Skive ligger midt i mellem de tre regioner Nordjylland, Midtjylland og Vestjylland, så denne oplevelse er perfekt til dig, der leder efter oplevelser for voksne i Nordjylland, Midtjylland eller Vestjylland! 

Det betyder også, at turene i glaskajakker ligger i en overskuelig kørselsafstand fra flere større byer, så hvis du leder efter oplevelser for voksne i Jylland, kan du se køreafstanden fra en del større byer herunder:

 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Limfjorden: 0 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Skive: 5 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Fur: 20 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Mors: 25 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Viborg: 30 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Struer: 30 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Holstebro: 45 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Hobro: 45 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Thisted: 50 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Herning: 50 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Randers: 60 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Silkeborg: 60 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Klitmøller: 60 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Lemvig: 60 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Aarhus: 90 min
 • Oplevelser for voksne i glaskajak i Jylland - Aalborg: 90 min

Så VisionKayak et godt bud uanset hvor i Jylland, du leder efter oplevelser for voksne! Vi har gæster fra hele landet men også fra udlandet, der kører til os i Skive, fordi de bare MÅ prøve de helt gennemsigtige glaskajakker, der ellers kun findes en håndfuld steder i hele Europa. 

Hvilke oplevelser er der for voksne i Danmark?

Oplevelser, oplevelser, oplevelser... Danmark byder på masser af dem! Men glaskajakkerne finder du kun ét sted i hele Danmark og kun en håndfuld steder i hele Europa! Så hvis du er på udkig efter en anderledes og aktiv oplevelse for voksne, hvor du kan tage familie, kæreste eller venner med på en oplevelse ud over det sædvanlige, så skal du invitere dem på tur i glaskajak. Vi ses på vandet - til en unik oplevelse for voksne i Jylland!

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kæresteturBESTIL GAVEKORTFuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram