Oplevelse for 2 i glaskajak i Danmark

Som et af de eneste steder i hele Europa kan du hos VisionKayak ved Limfjorden i Danmark kan du få en unik oplevelse for 2 med den, du har kær, på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker. 

Book pladser på en unik oplevelse for 2 på vandet

Drøm dig med på en magisk oplevelse under solnedgangen eller fuldmånen i glaskajak

Forestil dig at glide over Limfjordens klare vand i en stor, helt gennemsigtig kajak. Du har inviteret den, du har kær, med på turen for at få en romantisk og dejlig oplevelse sammen - glaskajakkerne har to sæder, og er derfor oplagt til oplevelser for 2. En oplevelse, hvor I kan nyde hinanden, naturen, og roen det giver at være på vandet. På himlen over træerne mod vest eksploderer solnedgangens væld af orange og røde farver, og under dig kan du se Limfjordens varierede bund med sten, muslingebanker og sand. Små hvide søanemoner pryder områder af bunden, vandmænd hænger magisk spredt i vandet, krabber løber hastigt mod ålegræsset længere fremme. Det er næsten som at dykke - uden at få våde fødder. Mod øst begynder nattens køligere farver at tone frem, og de varme nuancer mod vest mødes på halvvejen af lilla, turkis og senere dybblå toner. Måske er aftenen helt vindstille, så fjorden fungerer som et enormt spejl, der reflektere himlens flotte lys. Du har pakket en lille flaske champagne og to glas, som I sammen nyder, mens I svæver over fjordbunden. Som mørket begynder at falde på, tændes stjernerne på himlen over jer én efter én, og har I valgt en fuldmånetur, gør månen jer også selskab på rejsen. Til sidst vil I ro under stjernehimlen og fuldmånens sølvfarvede skær, inden vi ingen er på stranden og siger tak for turen. 

Lyder det ikke som en dejlig oplevelse for 2 med den, du har kær, i det fri? 

En oplevelse for par du kun kan få ganske få steder i hele Europa

Hos VisionKayak i Skive ved Limfjorden kan du tage med på en oplevelse for par ud over det sædvanlige tur i en helt gennemsigtig kajak. Glaskajakkerne findes kun ganske få steder i hele Europa og kun ét enkelt sted i hele Nordeuropa (hos os i VisionKayak!), så her har du altså en helt unik chance, der venter på dig - nærmest lige udenfor din hoveddør (eller i hvert fald uden du skal tage et fly eller køre i dagevis!). Du kan opleve glaskajakkerne på en af VisionKayaks tre forskellige typer ture, der foregår hele sæsonen fra maj til september. Vælg mellem formiddags-, solnedgangs- eller fuldmåneture. Alle turene varer 1,5-2 timer, og de er alle meget velegnet til en oplevelse for 2. Formiddagsturene byder på en dejlige oplevelse i solen, mens solnedgangs- og fuldmåneturene er mere romantiske oplevelser perfekt for 2. 

Glaskajakkerne er helt specielle og findes kun en håndfuld steder i hele Europa - og så er de rigtig stabile hybrider mellem en kano og en kajak, der har det bedste fra begge verdener. I hver kajak er der plads til to personer, så hvis du er på udkig efter oplevelser for 2 er de simpelthen intet mindre end perfekte! Inden turen vil I få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og til glaskajakkerne, så I er helt klar til at tage på vandet. Det betyder også, at nybegyndere og børn ifølge med voksne sagten kan tage med på turene i de gennemsigtige kano-/kajakhybrider hos os i VisionKayak i Danmark. Først og fremmest er den største forskel på en glaskajak og andre kajakker og kanoer, at en glaskajak er helt gennemsigtig (bortset fra sæderne og rammen, der holder dem). Det betyder, at bund, sider, stævn og agter i glaskajakken er helt klart, så du kan se alt, der foregår omkring og under dig, når du ror. De fungerer altså derfor som kæmpestore vandkikkerter, så udover at få en dejlig oplevelse på vandet, får du og din partner helt eksklusivt også mulighed for at opleve det hemmelige liv, der normalt er skjult under Limfjordens overflade. 

Se et eksempel på udsigten fra de gennemsigtige kajakker i videoen herunder:

Er glaskajakkerne lavet af glas?

Først og fremmest er den største forskel på en glaskajak og andre kajakker og kanoer, at en glaskajak er helt gennemsigtig (bortset fra sæderne og rammen, der holder dem). Det betyder, at bund, sider, stævn og agter i glaskajakken er helt klart, så du kan se alt, der foregår omkring og under dig, når du ror. Glaskajakkerne er heldigvis ikke lavet i glas men polycarbonat, som du måske kender fra skudsikre ruder. Det betyder, at du ikke skal være bekymret for, at hele kajakken krakelere under dig, hvis I rammer en sten på jeres oplevelse for 2 på vandet. Materialet er meget stærkt - og lader samtidig meget lys trænge igennem, hvilket gør det meget gennemsigtigt.

Hvor kan man prøve en glaskajak?

Du kan prøve en glaskajak hos os - VisionKayak i Skive i Danmark ved Limfjorden. Du kan købe billetter og booke dig på en af vores planlagte ture i løbet af sæsonen fra maj til september. Du kan vælge mellem flere forskellige typer ture: formiddags-, solnedgangs- eller fuldmåneture. Du kan læse mere om turene og booke billet her. Du kan også booke et privat event, hvis I er mange, der gerne vil på vandet. Det er for eksempel til personaleevent, polterabender, familietræf, fødselsdage eller lignende. Du kan læse mere om vores private events her. VisionKayak er et af de eneste steder i Europa, du kan komme med på tur og prøve glaskajakkerne.

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram