Romantisk oplevelse
for par i glaskajak

Som et af de eneste steder i hele Europa kan du hos VisionKayak ved Limfjorden i Danmark kan du få en unik og romantisk oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker. Kan også gives som flot oplevelsesgavekort til ham eller hende!

Oplevelse for par: giv ham eller hende, du elsker, en oplevelse i gave

Er du på udkig efter perfekte oplevelsesgaver til hende? Eller måske en anderledes, romantisk og sjov gave til ham? Uanset hvem af jer, der skal have gaven, så er et gavekort til en oplevelse for to på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjorden et dejlig og anderledes oplevelsesgavekort at give - og senere opleve sammen! Glaskajakkerne er er åbne, stabile og lette at styre, og inden vi går på vandet vil I få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne. I får selvfølgelig også udleveret gode svømmeveste. Vi ror tæt på kysten på lavt vand og følges ad hele vejen. Turen er maksimalt 4 km lang, og vi ror i et tempo, hvor alle kan følge med. I behøver derfor ikke at have erfaring med at ro, for at du kan give din kæreste eller ægtefælle denne oplevelse som gave. Læs mere om turene her og bestil dit gavekort her

Vælg mellem tre typer ture i glaskajak til jeres oplevelse for 2

Du kan vælge mellem tre forskellige typer ture i de gennemsigtige kajakker, der hver har sin helt specielle charme og alle egner sig som gaveideer til par. Alle tre typer ture kan enten bookes direkte eller bestilles som gavekort. På alle tre typer ture vil I få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne, inden vi går på vandet. Der vil altid være minimum én turleder med fra VisionKayak, og vi ror på lavt vand tæt på kysten hele vejen. Du kan derfor helt trygt give din kæreste eller ægtefælle et gavekort til en oplevelse for 2 på vandet i gave, selvom I ikke er vant til at ro kajak eller komme på vandet. I kan vælge mellem følgende typer ture både som gavekort, eller hvis I booker en oplevelse direkte på VisionKayaks hjemmeside:

  • Formiddagsture
  • Solnedgangsture
  • Fuldmåneture

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev glaskajakkerne på en af VisionKayaks ture

Tag med på opdagelse på formiddagstur i glaskajak

På formiddagsturene, der starter kl. 10:00, kan I nyde en dejlig sommerdag på vandet, mens I samtidig går på opdagelse i det hemmelige liv under Limfjordens overflade. Glaskajakkerne fungerer nemlig som enorme vandkikkerter, der lader jer opleve alt dét, der normalt er skjult under Limfjordens overflade. Det er både anderledes og sjovt, og så føles det intet mindre end magisk, når man svæver over fjordens varierede bund og oplever dens liv på en måde som aldrig før. Hvis du er på udkig efter specielle og sjove gaver til ham eller hende, du kan give som gavekort, så er formiddagsturene derfor et godt bud! Samtidig er det den helt perfekte måde at nyde en dejlig sommerdag og blive kølet lidt ned af fjordens lette brise.

Hvad skal I have med på en formiddagstur?

Har du en kæreste, der kunne tænke sig at få bygget lidt på tanlinen, så er en oplevelse på vandet også rigtig effektiv. Fjorden reflektere nemlig sollyset, og I får derfor "dobbelteffekt" af solskinnet. Det er derfor også vigtigt at huske solcreme og solbriller, hvis I vælger at jeres oplevelse for par skal være en formiddagstur i gennemsigtig glaskajak! Det er også vigtigt at få en flaske vand med, så I kan få noget drikke undervejs. Bag på hvert sæde i glaskajakkerne er der en lynlåslomme, hvor I kan opbevare vandflasker, snacks og lignende under jeres oplevelse på vandet i de gennemsigtige glaskajakker. Du kan også tilkøbe drybags, hvis I ønsker at medbringe noget, der skal holdes tørt på turen. Det kan for eksempel være trøjer, kamera, nøgler, sko eller lignende. Hvis du bestiller et gavekort og en drybag samtidig, kan du være kreativ og pakke gavekortet ind i drybagen. Så er din kæreste eller ægtefælle helt forberedt på jeres oplevelse for par på vandet, når han eller hun finder gavekortet. Drybags kan også købes hos VisionKayak, når vi mødes til jeres oplevelse for to på vandet. Udover at indeholde gavekort og jeres ting på jeres oplevelse for par på vandet, kan drybagen også bruges på for eksempel cykelture i regnvejr. Gavekortet kan hænges op på opslagstavlen eller køleskabet for at pynte, mens din kæreste eller ægtefælle glæder sig til at bruge gavekortet på sin oplevelse med kæresten. 

Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Romantisk oplevelse under solnedgangen og fuldmånen i glaskajak

Måske skal jeres oplevelse for 2 være mere romantisk, når du giver din kæreste eller ægtefælle et oplevelsesgavekort i gave? Så skal du vælge en solnedgangs- eller fuldmånetur. Her kan I opleve de smukke gyldne farver fra solnedgangen eksplodere på himlen over træerne mod vest, der langsomt erstattes af nattens mere kølige turkise og dybblå toner fra øst. De tottede cumulusskyer farves lyserød, og du kan have pakket en flaske champagne og to glas, som I kan nyde på jeres kærestetur på vandet i glaskajak. Måske skal du også give din kæreste eller ægtefælle en flaske magen til, når du giver ham eller hende gavekortet? Det kunne være så fint! 

En oplevelse med tid til hinanden

Den heldige modtager kan se frem til at bruge sit gavekort til en romantisk oplevelse med nærvær. På vandet er der nemlig tid til at nyde hinandens selskab uden forstyrrelser, og under solnedgangens smukke lys er det bare en helt særlig oplevelse. Langsomt og én efter én vil stjernerne tænde på himlen over jer, og, hvis du vælger et oplevelsesgavekort til en fuldmånetur, får I også selskab af fuldmånens sølvfarvede lys på jeres oplevelse for to. Fuldmånen vil langsomt krybe op over horisonten og blive mere og mere tydelig. Til sidst vil I ro i jeres glaskajak i dens sølvfarvede skær, der reflekteres på fjordens vand. Vi kan være heldige, at aftenen er helt vindstille, for så vil fjordens blanke vand generelt spejle alle himlens smukke farver og fænomener, og I vil derfor opleve det som om, I ror direkte på himlen i glaskajakken. Det er så smukt - og helt sikkert noget, din kæreste eller ægtefælle vil elske at få et gavekort til i gave! 

Med et gavekort kan I vælge mellem af tre typer ture, men solnedgangs- og fuldmåneturene er helt klart de mest romantiske og hyggelige. Hvis du er ude efter at booke en romantisk oplevelse til par eller som oplevelsegavekort til din kæreste eller ægtefælle, er det derfor en af de to ture, du skal vælge. Med et gavekort kan I selvfølgelig frit vælge mellem alle tre typer ture. 

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur

Oplevelsesgaver til par: giv et gavekort til en oplevelse for 2

Når du giver en oplevelse i glaskajak i gave som gavekort, kan du både vælge mellem at få tilsendt et fysisk gavekort eller et digitalt gavekort. Hvis du for eksempel er lidt i tidsnød med at finde en gave, ikke kan vente på posten når frem, og gerne vil give en oplevelse til ham eller en oplevelse til hende, du har kær, så kan et digitalt gavekort være en rigtig god løsning. Du bestiller gavekortet her og notere i kommentarfeltet til din ordre, at du ønsker gavekortet digitalt. Så snart jeg ser din ordre, sender jeg dit gavekort af sted pr. e-mail, så du selv kan printe det ud og være klar til at give et unik og anderledes oplevelsesgavekort. Hvis du derimod har lidt bedre tid og godt kan vente på at dit gavekort når frem med posten, kan du bestille et fysisk gavekort. Du vil få tilsendt et flot gavekort på lækkert, tykt papir, som du kan give i gave. 

Hvordan bruger jeg mit oplevelsesgavekort til vores oplevelse for to i glaskajak?

Har du fået en oplevelse i gave, og nu er du klar til at booke jeres oplevelse med kæresten? Uanset om gavekortet til en oplevelse for 2 i glaskajak, du har fået i gave, er et fysisk gavekort eller et digitalt gavekort, så har gavekortet et gavekort-ID enten skrevet eller trykt på. Gavekort-ID'et består af en række cifre, som du skal bruge, når du booker jeres oplevelse på vandet. I bookingsystemet er der et felt til rabatkoder, som du skriver gavekortets ID ind i. Systemet trækker helt automatisk værdien af gavekortet fra prisen på jeres oplevelse i de helt gennemsigtige glaskajakker. Herefter skal du bare udfylde felterne, angive hvilke størrelser svømmeveste, I skal bruge, gennemføre bookingen, og så er du sådan set klar til din oplevelse med kæresten eller ægtefællen! Gavekortet kan du hænge op på opslagstavlen eller køleskabet derhjemme, mens I venter på at tage af sted på jeres romantiske oplevelse på vandet i glaskajak på Limfjorden. 

BESTIL GAVEKORT

Oplevelsesgavekort som valentinsgaver eller julegave

Valentinesdag og jul er den perfekte anledning til at give din kæreste, ægtefælle eller den, du holder af, en oplevelse i gave. Måske leder du efter noget forkælelse til hende eller en sjov oplevelse til ham, men synes, det er svært at finde en oplevelse, som I begge vil synes om, når du er på udkig efter valentinesgaver eller julegave? En oplevelse for 2 på vandet er et rigtig godt kompromis, som I begge med garanti vil elske! Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, og det er derfor en meget unik oplevelse, I ikke kan få særlig mange andre steder, og slet ikke andre steder i Nord- eller Centraleuropa. Glaskajakkerne fungerer som enorme vandkikkerter, og de giver jer derfor et helt unikt vindue til at opleve livet under overfladen som aldrig før. Det er næsten som at dykke - bare uden at blive gennemblødt! Udover at være specielt og anderledes med en oplevelse under vandet, så får I også en oplevelse vandet. Der er altid noget magisk og særligt over at være på vandet: der er en anden ro, tiden går langsommere, og I er dejlig nærværende og sammen på en anden måde end derhjemme. 

Forkælelse med gavekort til en oplevelse sammen

Der er ikke noget mere romantisk og dejligt end at modtage et gavekort til en oplevelse for 2, for så har man virkelig en dejlig tid og en oplevelse at se frem til sammen. Din kæreste eller ægtefælle vil derfor helt sikkert være glad for at få gavekortet som gave til valentinesdag eller som julegave. Når du giver gavekort som oplevelsesgaver til ham eller oplevelsesgaver til hende, giver du derfor både noget, I kan se frem til sammen som par, noget, som vil være sjovt, anderledes og hyggeligt at gøre sammen som par, og til sidst noget, der bliver glade minder, I kan se tilbage på. Gavekortet kan I beholde efter turen og hænge op som minde. Et gavekort fra VisionKayak er designet med netop det for øje: det er derfor elegant, enkelt og smukt, og viser lige præcis den slags oplevelse for 2, I har haft sammen på vandet. Det er derfor et gavekort, der er smukt at beholde.

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram