Lej en gennemsigtig 
kano i Danmark

Som et af de eneste steder i hele Europa kan du hos VisionKayak ved Limfjorden i Danmark leje en helt gennemsigtig kano i forbindelse med en af vores tre typer ture: formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture.

Kanoudlejning: lej en gennemsigtig kano i Danmark

Er du på udkig efter et sted i Jylland, hvor du kan leje en kano eller kajak? Hos VisionKayak i Skive kan du leje en helt gennemsigtig kano (kajak-hybrid), der kun findes en håndfuld steder i hele Europa. De gennemsigtige krydsninger mellem kano og kajak fungerer som kæmpestore vandkikkerter, der åbner et helt unikt vindue til det hemmelige liv, der normalt er skjult under overfladen. En oplevelse du ikke kan få i nogen anden kano. Det er næsten som at dykke - bare uden at blive gennemblødt! Når du lejer en gennemsigtig kano, får du altså både en oplevelse over og under vandet. Det er ikke en oplevelse, du kan få i nogen anden kano i hele Nord- og Centraleuropa. Det er derfor meget unikt for VisionKayaks gennemsigtige kano i Danmark. Hvis du vil leje en af de gennemsigtige kanoer (kajak-hybrider), kan du leje dem på en af VisionKayaks tre typer af kanoture på Limfjorden. Udlejning af en kano kan kun ske i forbindelse med en af de planlagte ture eller til et privat event for minimum otte personer i kano (kajak-hybrid)

Vælg mellem tre forskellige typer kanoture til at leje din kano:

  • Formiddagsture i gennemsigtig kano (kajak-hybrid)
  • Solnedgangsture i gennemsigtig kano (kajak-hybrid)
  • Fuldmåneture i gennemsigtig kano (kajak-hybrid)

Oplev udsigten fra en gennemsigtig kano på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev de gennemsigtige kanoer på en af VisionKayaks ture

Leje af kano i mellem Nordjylland, Midtjylland og Østjylland

Du kan leje en helt gennemsigtig kano på Limfjorden ved Skive som et af de eneste steder i hele Europa. Kanoudlejningen i Skive ligger lige dér, hvor Nordjylland, Midtjylland og Østjylland mødes, så vi er i hjertet af Jylland - og det er perfekt for kanoudlejning! Den gennemsigtige kano er helt unik og kan kun lejes ganske få steder i hele Europa. Vi har derfor besøgende og turister fra både Nordjylland, Midtjylland og Østjylland, men også fra resten af Danmark og faktisk også resten af verden! Turister fra Kina, Storbritannien, Sverige, Holland, Tyskland, Schweiz og mange andre lande er blevet fascineret af tanken om gennemsigtig kano og er rejst til Skive i Danmark for at leje en gennemsigtig kano til 2 personer. 

Kanoudlejning nær byer som Randers, Holstebro, Bjerringbro, Silkeborg og Aarhus/Århus

Fordi VisionKayak og vores kanoudlejning ligger midt i Jylland, er byer som Silkeborg, Holstebro, Bjerringbro, Rander og Aarhus/Århus inden for rækkevidde med en overskuelig køretur. Hvis du leder efter et sted at leje kano i Silkeborg, Holstebro, Bjerringbro, Randers eller Aarhus, er leje af en gennemsigtig kano derfor lige i nærheden. Der er kun 45 minutters kørsel fra Holstebro til vores kanoudlejning i Skive, kun 50 minutters kørsel fra Bjerringbro til at du kan leje en kano og sidde på vandet i en gennemsigtig kano, cirka en times kørsel fra både Silkeborg og Randers til vores udlejning af kano, og 1 time og 25 minutters kørsel fra Aarhus/Århus til at leje en gennemsigtig kano. Du kan derfor hos VisionKayak leje en helt unik type kano i nærheden af Bjerringbro, Silkeborg, Holstebro, Randers og Aarhus/Århus, uden at skulle køre i mange timer eller sætte dig i et fly for at komme til Sydeuropa for at leje en kano, der er gennemsigtig ligesom vores kano. En gennemsigtig kano udlejes kun i forbindelse med VisionKayaks tre typer af kanotur, hvor du får en helt anderledes kano-oplevelse i naturen fra kanoerne - og både over og under Limfjordens overflade.

Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Lej 2 personers kano, der er helt gennemsigtig

Er du på udkig efter at få en dejlig oplevelse i naturen i en 2 personers kano, så er en gennemsigtig glaskano helt klart svaret! Der er 2 sæder i alle de gennemsigtige kanoer, så det er dermed en 2 personers kano. Den helt gennemsigtige kano, VisionKayak har, er en meget speciel type kano, der giver en anderledes og unik oplevelse, du ikke kan få i andre typer af kanoer i hele Central- og Nordeuropa. De gennemsigtige kanoer fungerer som forvoksede vandkikkerter, disse kanoer åbner derfor et vindue ned til det hemmelige liv, der ellers er skjult under Limfjordens overflade, og som ikke kan ses fra andre kanoer. 

Udlejning af 2 personers kano også perfekt til romantiske oplevelser

Måske har du lyst til at invitere din kæreste eller ægtefælle med på en romantisk oplevelse i helt gennemsigtig kano? 2 personers kanoerne er perfekte til at få en anderledes oplevelse sammen på vandet. Lej for eksempel en af kanoerne på vores solnedgangs- eller fuldmåneture. Her kan I opleve de smukke gyldne farver fra solnedgangen eksplodere på himlen over træerne mod vest, der langsomt erstattes af nattens mere kølige turkise og dybblå toner fra øst mens I ror i kanoen. De tottede cumulusskyer farves lyserød, og du kan have pakket en flaske champagne og to glas, som I kan nyde på jeres oplevelse på vandet i en helt gennemsigtig kano. 

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur

Er det en gennemsigtig kano eller en gennemsigtig kajak?

De gennemsigtige kanoer kalder vi i VisionKayak typisk for glaskajakker. Den gennemsigtige kano er åben og bred, som du kender kanoer generelt. Det betyder, vores kano er stabil og nem at komme ind og ud af, hvilket også gør kanoen meget sikker - også for uøvede roere. Samtidig har den gennemsigtige kano sæderne placeret på bunden, så du har det lave tyngdepunkt, du kender fra en almindelig kajak. Det bidrager igen til stabilitet og sikkerhed. Sidst men ikke mindst bruger man en pagaj til fremdrift i vores kano ligesom i en almindelig kajak. Pagajen er et enormt effektivt redskab til at bringe den gennemsigtige kano frem, og så er det rigtig behageligt at have et blad i hver ende, så man bruger begge sider af kroppen lige meget, når man ror. I stævnen (foran) og agter (bagerst) har den gennemsigtige kano-/kajak-hybriden luftpuder/luftpontoner, der sikrer, at kanoen bliver i overfladen, hvis den skulle blive fyldt med vand. I en almindelig kajak er der også opdrift i form at hulrum med dæksler. Det betyder samlet set, at de gennemsigtige kanoer deler nogle meget centrale og væsentlige træk med kajakker, og vi i VisionKayak kalder dem derfor glaskajakker. Hvis du vil kalde dem for glaskanoer, kano, gennemsigtigt badekar, forvoksede vandkikkerter eller noget helt fjerde, så er det helt op til dig! Det vigtigste er, at du har en god oplevelse på vandet. Glaskajakkerne har to sæder og plads til 2 personer. Hver person har en pagaj til fremdrift i vores kanoer. 

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur

Oplev kanoerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram