På kanotur gennemsigtig 
kano i Danmark

Som et af de eneste steder i hele Europa kan du hos VisionKayak ved Limfjorden i Jylland i Danmark komme med på kanotur i en helt gennemsigtig kano. Vælg mellem tre typer kanoture: formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture.

Tag på kanotur i helt gennemsigtige kano i Jylland

Er du på udkig efter et sted i Jylland, hvor du kan tage på kanotur? Hos VisionKayak i Skive kan du komme med på kanotur en helt gennemsigtig kano (kano/kajak-hybrid), der kun findes en håndfuld steder i hele Europa. De gennemsigtige krydsninger mellem kano og kajak fungerer som kæmpestore vandkikkerter, der åbner et helt unikt vindue til det hemmelige liv, der normalt er skjult under overfladen. Det er en oplevelse, du ikke kan få på nogen anden kanotur eller i nogen anden kano. Det er næsten som at dykke på kanotur - bare uden at blive gennemblødt! Når du tager med på kanotur i gennemsigtig kano, får du altså både en oplevelse over og under vandet. Det er ikke en oplevelse, du kan få på nogen anden kanotur i hele Nord- og Centraleuropa. Det er derfor meget unikt for VisionKayaks gennemsigtige kano i Jylland i Danmark. Hvis du vil opleve de gennemsigtige kanoer, kan du booke plads på en af VisionKayaks tre typer af kanoture på Limfjorden ved Skive. Alle ture varer 1,5-2 timer inkl. kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskanoerne på land inden jeres kanotur. 

Vælg mellem tre forskellige typer kanoture:

 • Formiddagsture i gennemsigtig kano
 • Solnedgangsture i gennemsigtig kano 
 • Fuldmåneture i gennemsigtig kano 

Alle kan være med på kanotur på Limfjorden i Jylland i gennemsigtig kano

En kanotur i gennemsigtig kano (kano/kajakhybrid) på Limfjorden er for både store og små! I kan derfor også sagten tage på kanotur som familie eller på kanotur med børn. I behøver ikke at have erfaring med ro kano eller kajak på forhånd, for inden jeres kanotur vil I få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og de gennemsigtige kanoer. På jeres kanotur vil vi ro på lavt vand tæt på kysten, og vi følges ad hele vejen. Der vil altid være minimum én turleder fra VisionKayak med på kanoturen. Alle kanoturene varer 1,5-2 timer inkl. kort introduktion på land inden kanoturen. 

SÅDAN PAKKER DU TIL EN KANOTUR

Oplev udsigten fra en gennemsigtig kano på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev de gennemsigtige kanoer på en af VisionKayaks ture

Kanotur for familier med børn 

De gennemsigtige kanoer giver fantastiske oplevelser, uanset om man er barn eller voksen. De gennemsigtige kanoer er brede, stabile, åbne og lette at styre, så alle kan være med. På en kanotur med børn i gennemsigtig kano, sidder børnene typisk med næsen trykket mod bunden af glaskanoen, mens de dirigerer forælderen bagved til at styre efter en krabbe, der piler over fjordbunden, eller noget andet spændende, barnet har opdaget. Generelt er det en rigtig god oplevelse for både børn at komme på vandet i de gennemsigtige kanoer, fordi de får en helt anden oplevelse af livet under Limfjordens overflade, mens de samtidig hygger sig med en oplevelse på vandet. Samtidig er det en rigtig dejlig mulighed for kvalitetstid som familie med en kanotur. Hvis dit barn synes, det er sjovt at fange krabber, at være på vandet eller at bruge en vandkikkert, vil en kanotur for familier med børn i gennemsigtig kano helt sikkert også være noget for jer!

Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Kanotur for par

Er I på udkig efter en mere romantisk kanotur for bare jer to, så er en kanotur i de gennemsigtige kanoer et godt bud! Uanset om I gerne vil nyde en dejlig solskinsdag på vandet på en kanotur, eller det skal være en mere romantisk oplevelse med en kanotur under solnedgangen eller fuldmånen, så har vi i VisionKayak en kanotur, der passer til jer! Det er også en oplagt oplevelse at give som gave til den, du holder af - for eksempel til fødselsdagsgave, Valentines Dag, Mors Dag, Fars Dag, julegave eller noget helt sjette. 

Der er plads til to personer i hver gennemsigtig kano på vores tre forskellige typer af kanotur, så det er en oplagt mulighed for at få jer en sjov, anderledes og romantisk oplevelse sammen på vandet. 

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur

Kanotur i Midtjylland, Østjylland, Nordjylland og Vestjylland

Tag på kanotur i en gennemsigtige kano (kano/kajakhybrid) på Limfjorden ved Skive. Skive ligger lige i krydset, hvor Midtjylland, Østjylland, Nordjylland og Vestjylland mødes, så hvis du er på udkig efter at booke en kanotur i Midtjylland, Østjylland, Nordjylland og Vestjylland, så er VisionKayak et godt bud! De helt gennemsigtige kanoer, du kan komme på kanotur i, findes kun en håndfuld steder i hele Europa, så det er helt klart en oplevelse og en kanotur, der er værd at køre lidt efter. 

Hvordan pakker man til kanotur? Hvad skal man have med på kanotur?

Når du tager på kanotur med VisionKayak i glaskano, behøver du ikke at spekulere i svømmeveste. Vi har et stort udvalg af gode svømmeveste fra størrelse Junior-XXL, så når du booker pladser på en kanotur, angiver du blot størrelsen, du skal bruge. 

Turene varer 1,5-2 timer, men særligt på kanoturene om formiddagen, hvor det kan være varmt, det vigtigt at have solcreme på til kanoturen. På aftenturene, hvor det er koldere, er ekstra trøje og regnbukser særligt relevant. Her er et forslag til, hvad man skal have med på kanotur:

 • Vand
 • Solbriller
 • Kasket eller solhat
 • Evt. snacks
 • Trøje/jakke
 • Evt. kamera
 • Regnbukser
 • Håndklæde til at kunne sidde på i bilen efter kanoturen. Pagajen tager nemlig lidt vand med ind, hvergang du ror.
 • Drybag til diverse, der skal holdes tørt (nøgler mv.). Kan købes hos VisionKayak

Du kan købe en drybag hos VisionKayak til at opbevare ting, der ikke må blive våde på kanoturen i. Det kan for eksempel være trøjer, kamera, nøgler eller lignende, du gerne vil have med på kanotur, men som du også gerne vil være sikker på holder sig tørt. 

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur

Oplev kanoerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram