Julegave til hende: 
Oplevelse i glaskajak

Giv hende en helt særlig julegave i år - som et af de eneste steder i hele Europa kan du hos VisionKayak købe gavekort til en unik og anderledes oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter.

Julegaver og julegaveideer til hende: oplevelser i glaskajak på Limfjorden

Leder du efter gode julegaver, julegaveideer og julegaveønsker til hende? Skal det være unikke julegaver til hende, du holder af - uanset om det er en julegave til hustruen, kæresten, mor, datteren eller veninden, du leder efter? Giv hende et gavekort til en oplevelse, hun aldrig vil glemme! Vi har tre forskellige julegaveideer til hende til oplevelser i de helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjorden ved Skive. Alle er perfekte som julegaver til hende 

Julegaveønsker til hende: giv et oplevelsesgavekort til en unik og anderledes oplevelse i glaskajak

Giv et oplevelsesgavekort til hende til VisionKayak og lad hende selv vælge mellem tre forskellige smukke og anderledes oplevelser i glaskajak med VisionKayaks 3i1 julegaveideer til hende. Julegaven til hende kan bruges på vores tre typer ture:

  • Formiddagsture i glaskajak - julegaver til hende
  • Solnedgangsture i glaskajak - julegaver til hende
  • Fuldmåneture i glaskajak - julegaver til hende

Alle turene foregår i de helt gennemsigtige glaskajakker, der kun findes en håndfuld steder i hele Europa. Det er en anderledes og unik julegave til hende! Turene foregår på Limfjorden ved Skive i Jylland. Er hun ikke fra området, er det derfor en dejlig lejlighed til at lave en tur ud af det, hvis du giver hende et oplevelsesgavekort til VisionKayak, når du leder efter julegaver til hende. 

Alle kan være med på turene! Hun behøver ikke at have erfaring med at ro for at tage med på tur i glaskajak, når du giver et oplevelsesgavekort til VisionKayak som julegave til hende. 

Julegaveideer til hende: Alle kan være med på tur i glaskajak

Du behøver ikke at være bekymret for, at hun ikke kan bruge gaven, hvis du giver hende et gavekort til en oplevelse i glaskajak i julegave til hende. Alle kan nemlig være med på turene - uanset om hun har erfaring med at ro og være på vandet eller ej! Med i gaven og billetterne, når du giver et oplevelsesgavekort til hende til jul, er nemlig en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land inden turen. Hun vil få udleveret en lækker svømmevest, og på turen ror vi på lavt vand tæt på land. Der vil altid være minimum én turleder med fra VisionKayak på turen. Glaskajakkerne er derudover åbne, brede, stabile og lette at styre, så alt i alt kan du være helt tryg ved at give hende et gavekort til en oplevelse i glaskajak, når du leder efter julegaver til hende. 

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Læs mere om turene:

Glaskajakkerne der kun findes en håndfuld steder i hele Europa

Når du leder efter julegaver til hende er det være vigtigt, at gaven er unik, personlig og sød - og at den viser, at du har tænkt på at give hende noget at glæde sig til. Et gavekort i julegave til hende til en oplevelse i glaskajak på Limfjorden er netop de ting: og så bringer den glæde flere gange! Allerede når hun pakker gavekortet ud til jul, kan hun begynde at drømme om sommer, Limfjorden og den dejlig oplevelse, som du har givet hende mulighed for at få. 

Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa og kun ét sted i hele Nord- og Centraleuropa: hos os i VisionKayak! Det er derfor en unik og sjælden oplevelse, hun ikke kan få andre steder - og det er perfekt til dig, der leder efter julegaver og julegaveideer til hende! Glaskajakkerne fungerer som enorme vandkikkerter, så hun vil både få en oplevelse og over Limfjordens overflade men i allerhøjeste grad også under overfladen! Glaskajakkerne giver et helt unikt indblik i det hemmelige liv, der ellers normalt er skjult under vandspejlet, samtidig med at hun kan nyde en dejlig tur på vandet. Det er næsten som at dykke - bare uden at blive gennemblødt!

Uanset om det er mor, hustruen, kæresten, søsteren eller veninden, du leder efter julegaveideer til hende til, så vil et oplevelsesgavekort til hende vække glæde. Hun kan frit vælge mellem vores tre forskellige typer ture (der giver tre meget forskellige oplevelser!), og måske du er heldig, at hun invitere dig med? 

Hun kan med sit oplevelsesgavekort vælge mellem:

  • Formiddagsture i glaskajak - julegaver til hende
  • Solnedgangsture i glaskajak - julegaver til hende
  • Fuldmåneture i glaskajak - julegaver til hende

Julegaver til hende der har alt

Ah ja, har vi ikke alle mindst en af de kvinder i vores liv? Hende, der ikke ønsker sig noget: "for jeg mangler jo ikke noget", som hun ligeså sødt siger. Men en julegave - det skal hun nu altså have alligevel, for vi elsker hende jo! Og hermed begynder jagten på julegaveideer til hende, der har alt. 

Hvis du leder efter julegaver til hende, der har alt, så er oplevelsesgavekort rigtig gode julegaveideer til hende. De er udsigten til dejlige oplevelser, der bliver til dejlige minder. Det kommer hun til at elske at få i julegave! Og hvorfor ikke give oplevelsesgavekort til hende, der er til unikke, smukke og anderledes oplevelser? De ultimative julegaver til hende, der har alt, må derfor være til en oplevelse i de helt gennemsigtige glaskajakker, der kun findes en håndfuld steder i hele Europa. Det er en julegave, hun kommer til at elske!

Med oplevelsesgavekortet til VisionKayak kan hun frit vælge mellem tre forskellige ture i glaskajak - og derfor rammer du helt sikkert rigtig med denne julegave til hende!

Hun kan med sit oplevelsesgavekort vælge mellem:

  • Formiddagsture i glaskajak - julegaver til hende
  • Solnedgangsture i glaskajak - julegaver til hende
  • Fuldmåneture i glaskajak - julegaver til hende
Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kæresteturBESTIL GAVEKORTFuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Læs mere om turene:

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram