Gavekort til oplevelse fra Marienlyst Strand

Bestil et gavekort til en anderledes oplevelse i helt gennemsigtige kajakker fra Marienlyst Strand i Skive. Som et af de eneste steder i hele Europa kan du hos VisionKayak i Danmark ro i glaskajakkerne.

Giv et gavekort til en dejlig tur fra Marienlyst Strand

Glæd en du holder af med et gavekort til en tur i gennemsigtig glaskajak fra Marienlyst Strand i Skive

Måske har du set glaskajakkerne i fjernsynet, i en avisartikel eller på de sociale medier, og nu kunne du godt tænke dig at glæde en, du holder af, med et gavekort til en tur i dem? Du har fundet det helt rigtige sted! Du kan nemlige bestille enten et fysisk eller digitalt gavekort til en dejlig oplevelse på Limfjorden med udgangspunkt fra Marienlyst Strand i Skive. Glaskajakkerne findes kun ganske få steder i hele Europa og kun ét enkelt sted i hele Nordeuropa (hos os i VisionKayak!), så her har du altså chancen for at give en helt unik gave til en heldig modtager. Gavekortets værdi bestemmer du selv, men standardpriserne på gavekortet (fra 200 DKK) passer med prisen på billetter. Hvis du ikke finder en pris, der passer til dit gavekort-budget, kan du bare sende os en e-mail.

Vælg mellem tre forskellige typer ture med gavekortet - alle fra Marienlyst Strand

Den heldige modtager af gavekortet kan frit vælge mellem VisionKayaks tre forskellige typer ture, der foregår fra maj til september. Med gavekortet kan man vælge mellem formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture. Inden turen vil deltagerne få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på Marienlyst Strand, inden vi stævner ud, og der vil være en turleder med på alle turene. Du kan derfor helt trygt også give gavekortet til en, der aldrig har prøvet at ro før, eller børn ifølge med voksne. Vi har selvfølgelig også rigtig gode svømmeveste til alle, som også vil blive udleveret på Marienlyst Strand, hvor vi mødes inden turen. 

Hvorfor vælge et gavekort til en oplevelse på vandet i glaskajak?

Glaskajakkerne er helt specielle og findes kun en håndfuld steder i hele Europa, og det er derfor en rigtig speciel gave at modtage. Glaskajakkerne fungerer som enorme vandkikkerter, så den heldige modtager af gavekortet vil ikke bare få en oplevelse på vandet men også under vandet. Samtidig er det ideelt for alle fra familier til par og venindeture - uanset om den heldige modtager af gavekortet har lyst til at nyde en dejlig solskinsdag på vandet, eller er til en romantisk oplevelse under fuldmånens sølvfarvet skær. Sidst men ikke mindst kan alle være med på turerne: glaskajakkerne er nemlig rigtig stabile hybrider mellem en kano og en kajak, der har det bedste fra begge verdener. I hver kajak er der plads til to personer, og inden turen vil gavekortets heldige modtager få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og til glaskajakkerne på Marienlyst Strand, hvor vi mødes, så denne er helt klar til at tage på vandet. Det betyder også, at nybegyndere og børn ifølge med voksne sagten kan tage med på turene fra Marienlyst Strand i de gennemsigtige kano-/kajakhybrider hos os i VisionKayak i Danmark. Først og fremmest er den største forskel på en glaskajak og andre kajakker og kanoer, at en glaskajak er helt gennemsigtig (bortset fra sæderne og rammen, der holder dem). Det betyder, at bund, sider, stævn og agter i glaskajakken er helt gennemsigtige og klare, så den, du forkæler med et gavekort, kan se alt, der foregår omkring og under dem, når de ror. De fungerer derfor som kæmpestore vandkikkerter, så de kan samtidig gå på opdagelse under Limfjordens overflade, når de nyder en dejlig tur på vandet - takket være dig og din gave til dem. 

Er glaskajakkerne virkelig lavet af glas?

Først og fremmest er den største forskel på en glaskajak og andre kajakker og kanoer, at en glaskajak er helt gennemsigtig (bortset fra sæderne og rammen, der holder dem). Det betyder, at bund, sider, stævn og agter i glaskajakken er helt klart, så modtageren af gavekortet kan se alt, der foregår omkring og under dem, når de ror. Glaskajakkerne er heldigvis ikke lavet i glas men polycarbonat, som du måske kender fra skudsikre ruder. Det betyder, at gavekortets modtager ikke skal være bekymret for, at hele kajakken krakelere under dem, hvis de rammer en sten. Materialet er meget stærkt - og lader samtidig meget lys trænge igennem, hvilket gør det meget gennemsigtigt. 

Er det glaskajakker eller glaskanoer på turene fra Marienlyst Strand?

VisionKayaks glaskajakker er åbne og brede, som du kender en kano. Det betyder, at de er stabile og nemme at komme ind og ud af for gavekortets heldige modtager, når vi starter og slutter turen på Marienlyst Strand. Det gør dem meget sikre - også for uøvede roere. Du kan derfor roligt give gavekortet til familier med børn eller nogen, der aldrig har prøvet at ro før. Samtidig har glaskajakkerne sæderne placeret på bunden, så de har det lave tyngdepunkt, du kender fra en almindelig kajak. Det bidrager igen til stabilitet og sikkerhed. Sidst men ikke mindst bruger man en pagaj til fremdrift ligesom i en almindelig kajak. Pagajen er et enormt effektivt redskab til at bringe glaskajakken frem, og så er det rigtig behageligt at have et blad i hver ende, så man bruger begge sider af kroppen lige meget, når man ror. I stævnen (foran) og agter (bagerst) har glaskajakken luftpuder/luftpontoner, der sikrer, at kajakken bliver i overfladen, hvis den skulle blive fyldt med vand. I en almindelig kajak er der også opdrift i form at hulrum med dæksler. Det betyder samlet set, at glaskajakker deler nogle meget centrale og væsentlige træk med andre kajakker, og vi i VisionKayak kalder dem derfor glaskajakker. Hvis du vil kalde dem for glaskanoer, gennemsigtigt badekar, forvoksede vandkikkerter eller noget helt fjerde, så er det helt op til dig! Det vigtigste er, at modtageren af dit gavekort har en god oplevelse på vandet i glaskajakken, og det vil vi gøre alt for! Vi mødes på Marienlyst Strand i Skive inden turen, og her vil den heldige person, du giver et gavekort, få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne, inden vi tager på vandet. Vi slutter også af på Marienlyst Strand efter turen, hvor der er fine parkeringsforhold. 

Hvor kan man prøve en glaskajak, når man har fået et gavekort?

Du kan prøve en glaskajak hos os - VisionKayak i Skive i Danmark ved Limfjorden - som et af de eneste steder i hele Europa. Turene starter på Marienlyst Strand. På dit gavekort står en gavekode eller et gavekort-ID, som du kan bruge til at købe billetter og booke dig på en af vores planlagte ture i løbet af sæsonen fra maj til september. Du skal taste koden ind i feltet til rabatkoder, når du bestiller. Du kan vælge mellem flere forskellige typer ture: formiddags-, solnedgangs- eller fuldmåneture. Du kan læse mere om turene og booke billet her. Du kan også booke et privat event, hvis I er mange, der gerne vil på vandet. Det er for eksempel til personaleevent, polterabender, familietræf, fødselsdage eller lignende. Du kan læse mere om vores private events her. VisionKayak er et af de eneste steder i Europa, du kan komme med på tur og prøve glaskajakkerne. Alle ture starter og slutter på Marienlyst Strand i Skive, ved mindre andet er angivet. 

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram