Oplevelser med hund - hundevenlig aktivitet - kano/kajaktur med hund i GLASKAJAK på Limfjorden ved Skive i Jylland. Attraktion hvor hunde må medbringes og er velkomne

Hundevenlig oplevelse: Tag din hund med på tur i GLASKAJAK®

Leder du også efter en hundevenlig oplevelse, så du kan tage din hund med på tur med resten af familien? Så er en tur i GLASKAJAK® på Limfjorden ved Skive (Jylland) lige noget for jer! På turene i de åbne kano-/kajakhybrider, der både er sikre, stabile og brede, så der er plads til både de to- og firbenede, er du nemlig meget velkommen til at tage din hund med. 

Det er selvfølgelig vigtigt, at Fido er tryg og glad, når du tager hunden med på familiens sommerudflugt. Det er dig, der kender din hund bedst - så husk inden turen at vurdere, om din hund vil bryde sig om at komme med på vandet. 

Min egen erfaring er, at min lille hund højst sopper ved stranden - men han ELSKER at være med på kajaktur. Så selvom du ikke nødvendigvis har den helt store vandhund, så kan det sagtens være en kajakhund.
  Book her  

Hundevenlige anbefalinger:En glad og tryg hund med på vandet

Det er fantastisk at kunne tage sin hund med sig ud på oplevelser, og derfor er din hund selvfølgelig mere end velkommen på kano-/kajakturene i GLASKAJAK®. Det vigtigste er dog, at din hund er glad og tryg ved at komme med dig på vandet, så hele familien får en dejlig (hundevenlig) oplevelse og en god tur på turen. Jeg har samlet lidt anbefalinger og forslag til at få en glad hund med:
Hundevenlig attraktion - er hunden med på den?
Ingen kender din hund så godt som dig, så det er vigtigt, at du vurderer, om din hund vil synes om at komme med familien på vandet. 

Mange hunde er dog glade for at være med og finder god tryghed i at være sammen med sin familie. Vi har endnu ikke oplevet hunde, der var utrygge eller bange - de fleste hunde har ligget og nydt samværet med deres menneske, nogen er faldet i søvn, mens andre også har oplevet mindst ligeså meget på turen, som vi mennesker gør - de mange dufte fra skoven, fuglelivet og en enkelt spottede en odder længe inden, vi tobenede så den.

Det behøver bestemt ikke at være svært at have sin hund med på kano-/kajaktur, men det skal selvfølgelig siges, at det er en individuel vurdering fra hund til hund, og at dét at have sin hund med på vandet ideelt set er noget, der langsomt skal trænes.
Gør det behageligt for din hund at være med på turen
De fleste tager et tæppe, håndklæde eller en hundepude med til Fido på turen. Det er vigtigt, at din hund har noget blødt, behageligt og velkendt at kunne sidde og ligge på undervejs. Det er en rigtig god idé at sørge for, at det er noget, hunden i forvejen kender og er tryg ved - f.eks. yndlingstæppet hjemmefra eller lignende. Vær dog opmærksom på, at det godt kan blive lidt vådt af dråber fra pagajerne.
Undgå at din hund glider på turen
Der er nærmest intet så uhyggeligt som pludselig at miste fodfæstet og glide - og mon ikke at hunde har det på samme måde? Kajakkens bund kan være glat, så husk at sørg for at ligge noget ud, så din hund føler, at han/hun har et trygt fodfæste, når du tager hunden med på kajaktur. Det kan f.eks. være et håndklæde eller tæppe som nævnt ovenfor. Du kan også give din hund hundestrømper eller -sko på, så du er helt på den sikre side (det kan dog være en tilvænningsproces i sig selv, så det er naturligvis kun, hvis I har trænet det på forhånd).
Masser af ros og godbidder til hunden
Ros, godbidder og/eller tyggelegetøj er altid en god vej frem - specielt hvis man tager sin hund med ud på en oplevelse, som han/hun måske ikke nødvendigvis har meget erfaring med i forvejen. Så husk at ros Fido, hav eventuelt lidt hundesnacks med eller et tyggelegetøj, så der også er lidt beskæftigelse på turen, hvis du har en hund med et højere aktivitetsniveau.
Sikkerhed for din hund
Vi ror på lavt vand tæt på kysten. Du styrer selv kajakken, så hvis du vil, kan du sørge for, at du og din hund kan bunde hele vejen på turen. Vores GLASKAJAK® er dog utrolig stabil og bred, så den er nærmest umulig at vælte. 
Hunden deltager på dit ansvar. 
 
Hvis du har en rednings-/svømmevest til din hund, er det dog en rigtig god idé at tage den med og give din hund på under turen. Det anbefaler vi klart. 
Undgå ridser i kajakken
For at kajakken også er ligeså gennemsigtig og flot til de næste gæster, er det vigtigt, at vi hjælpes ad med at passe på den. Så udover at håndklæde/tæppe og/eller hundesko er vigtigt for din hunds komfort på turen, så er det også vigtigt for at passe på kajakken, så en klo ikke ved et uheld får ridset jeres GLASKAJAK® undervejs. 
Har I mulighed for at træne inden?
Hvis din hund ikke er vant til at være ved/på vandet, er det selvfølgelig en rigtig god idé at træne inden jeres tur i GLASKAJAK®. Måske har du en rigtig vandhund, så det slet ikke er nødvendigt - men det er altid en god idé at gribe chancen for lidt øvelse og træning. Måske I har en badebro i nærheden af, hvor I bor? Måske har I SUP-boards? Måske I bare skal soppe lidt i badekaret? Der er mange muligheder. 

Ideelt set skal hunden altid langsomt introduceres til noget nyt, så du er helt sikker på, at jeres hundevenlige oplevelse bliver en god tur for alle parter. Succesoplevelser og masser af ros er vejen frem. MEN som nævnt tidligere i teksten har vi ikke oplevet nogle hunde, der var kede af at være med - flere af dem havde aldrig prøvet at være i kano eller kajak før, så med en naturligt glad og interesseret hund med gåpåmod, skal I nok få en dejlig familieoplevelse sammen.  
Oplevelser med hund - hundevenlig aktivitet - kano/kajaktur med hund i GLASKAJAK på Limfjorden ved Skive i Jylland. Attraktion hvor hunde må medbringes og er velkomneKano- og kajakture med hund. Ture i GLASKAJAK® med VisionKayak er en hundevenlig oplevelse og attraktion i Midtjylland, Danmark.
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram