Unik oplevelse i firmajulegave: tur i glaskajak på Limfjorden

Som et af de eneste steder i hele Europa kan dine medarbejdere og kunder hos VisionKayak ved Limfjorden få en unik og anderledes oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter.

Giv dine medarbejdere og kunder en unik firmajulegave: et gavekort til en oplevelse i glaskajak på Limfjorden

Leder du efter anderledes idéer til firmajulegaver? Firmagaver kan være svære at give, men et gavekort til en oplevelse i de helt gennemsigtige glaskajakker med VisionKayak rammer utroligt bredt: her bliver både mænd som kvinder i alle aldre med garanti glade for gaven, som de kan se frem til at bruge sammen med deres kæreste/ægtefælle, familien og børnene, hinanden eller en helt femte. Oplevelsen og turene i glaskajakker er nemlig for ALLE - uanset alder og erfaringsniveau med at være på vandet. Her finder du med andre ord en firmajulegave, som alle dine medarbejdere og kunder vil kunne bruge - og blive glade for. 

Lyder det som en idé til firmajulegaver, du kan bruge? Kontakt os for en samlet bestilling på jeres firmajulegave, eller læs mere om hvad et gavekort til VisionKayak kan bruges til, når du giver dine medarbejdere eller kunder det i firmajulegave herunder, og hvorfor du skal vælge et gavekort til en oplevelse i glaskajak fremfor endnu en vase eller et grillsæt herunder.

En firmajulegave til alle - uanset alder, køn og interesser

Det kan være svært at finde en god firmajulegave at give til medarbejdere og kunder, som alle vil synes om. Mange firmajulegaver er bare flere ting, der skal gøres plads til hjemme i vitrineskabet eller på skænken, og det er sjældent, at alle synes lige godt om endnu en grå vase eller et grillsæt. Som firma har du derfor her en chance for at skille dig ud fra mængden ved at undlade at give flere materielle ting - og i stedet give en oplevelse i firmajulegave. Det er anderledes og unikt; og viser, at du virkelig har valgt firmajulegaven med omtanke. Et gavekort til en oplevelse i glaskajak glæder alle uanset køn, alder og interesser; om man vil dele oplevelsen og minderne med en kæreste, ægtefælle, børnene, en veninde eller en kollega. Dine medarbejdere og kunder behøver ikke at være specifikt "sporty" for, at et gavekort til VisionKayak er relevant: alle kan være med på turene uanset alder og erfaringsniveau med at være på vandet. Det er en aktiv, udendørs oplevelse - men ikke i en sådan grad, at de får sved på panden eller skal være i form for at benytte gaven. Det er derimod hyggelige og nærværende oplevelser på vandet, som alle kan være med til. Det er stille og roligt - og med et gavekort i firmajulegave kan dine medarbejdere og kunder frit vælge mellem alle tre typer ture i glaskajak: formiddags-, solnedgangs- eller fuldmånetur.

Helt gennemsigtige kajakker give oplevelse over og under Limfjordens overflade - oplevelse i firmajulegave

Glaskajakkerne er helt gennemsigtige og lader de heldige modtagere af denne firmajulegave gå på opdagelse under overfladen. De fungerer nemlig som enorme vandkikkerter, så dine medarbejdere og kunder både vil få en oplevelse og under vandet, når du giver dem et gavekortet til VisionKayak i firmajulegave. Glaskajakkerne findes kun ganske få steder i hele Europa og kun ét sted i Danmark - hos os i VisionKayak. Turene foregår på Limfjorden ved Skive, og der er masser af lækre overnatningssteder i nærheden, så tøv ikke med at give dine medarbejdere og kunder et gavekort til en oplevelse i glaskajak i firmajulegave, selvom jeres virksomhed ikke ligger i nærheden. Det er en dejlig chance for at gøre noget ekstra særligt ud af det og tage på weekend for at bruge deres firmajulegave.

Med et gavekort til VisionKayak i firmajulegave kan dine kunder og medarbejdere frit vælge mellem:

  • Formiddagstur i glaskajak - firmajulegave
  • Solnedgangstur i glaskajak - firmajulegave
  • Fuldmånetur i glaskajak - firmajulegave

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev glaskajakkerne på en af VisionKayaks ture

En anderledes og personlig firmagave

Når du vælger at give dine medarbejdere eller kunder et gavekort til VisionKayak i firmajulegave, giver du dem noget helt unikt og anderledes at glæde sig til - en oplevelse i de helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjordens vand. Glaskajakkerne findes kun ganske få steder i hele Europa, så her er virkelig tale om en personlig firmajulegave, som viser, at du har været på jagt efter noget ganske særligt at give i gave. Denne firmajulegave er en, dine medarbejdere og kunder kan dele med dem, de har kær: f.eks. kæresten/ægtefællen, familien eller en ven/veninde. Det betyder med andre ord, at når du giver et gavekort til VisionKayak i firmajulegave, så glæder du ikke bare dine medarbejdere og kunder: du glæder også dem, de har allermest kær. Det vil de huske dig for!

Gavekortet, som dine medarbejdere eller kunder vil modtage i firmajulegave, er trykt på lækkert, tykt og blankt papir af høj kvalitet med flotte billeder på fra turene. Hvert gavekort har en unik kode, som dine medarbejdere eller kunder kan bruge til at booke deres oplevelse i glaskajak, når det passer dem. De kan frit vælge mellem vores tre forskellige typer ture: formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture. På gavekortet er til og fra felter, som du eller vi kan udfylde, og vil du give dine medarbejdere lidt ekstra håndgribeligt i julegave, kan du også bestille en drybag til dem, som de kan bruge under deres oplevelse. Drybagen kan samtidig bruges igen og igen på cykelture i regnvejr eller andre tidspunkter, hvor man gerne vil være sikker på, at ens ejendele forbliver tørre. Det er en firmajulegave, som de vil blive brugt gang på gang, og som vil bringe masser af glæde - både forventningens glæde og glæde over minderne om den dejlige oplevelse.

Ikke bare endnu en vase i firmajulegave, som bliver gemt væk

I en tid, hvor vi er gode til selv at købe de ting, vi mangler, når vi mangler dem, kan det være svært at finde gode julegaveideer til firmajulegaver - som rent faktisk vil bringe glæde hos medarbejdere og kunder. Løsningen er at give et gavekort til en oplevelse i stedet for flere materielle ting, der bare bliver gemt af vejen eller samler støv i et hjørne sammen med de to foregående års firmajulegaver. Når du giver et gavekort til en oplevelse i glaskajak i firmajulegave til medarbejdere og kunder, giver du dem en fantastisk anledning til at skabe skønne minder med dem, de har kær. Det er virkelig noget, der tæller i vores moderne verden!

Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Firmajulegave til ham og hende - uanset alder og interesser

Det kan være svært at finde firmajulegaver, der skaber glæde hos samtlige medarbejdere og kunder. Aldersforskelle og interesser kan spille en stor rolle i forskelle på, hvilke julegaveidéer man som firma skal kaste sig over, når man vælger årets firmajulegave. Men med et gavekort til VisionKayak og en oplevelse i de gennemsigtige glaskajakker har du fundet en løsning, som passer til næsten alle uanset alder og interesser. Ung som gammel, mand som kvinde, regnskab eller håndværker: langt de fleste vil elske at få et gavekort til en helt unik oplevelse på vandet. Gavekortet er derfor en rigtig god firmajulegave til både ham og hende.

Med et gavekort til VisionKayak i firmajulegave kan dine kunder og medarbejdere frit vælge mellem:

  • Formiddagstur i glaskajak - firmajulegave
  • Solnedgangstur i glaskajak - firmajulegave
  • Fuldmånetur i glaskajak - firmajulegave
Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur

Du bestemmer helt frit værdien af jeres firmajulegave

Om gavekortet skal passe med vores billetpriser, så du f.eks. giver to voksenbilletter i firmajulegave - eller om det skal være et bestemt beløb (f.eks. 300 DKK), er helt op til dig. Du kan helt selv bestemme, hvilket beløb gavekortet til VisionKayak til dine medarbejdere eller kunders firmajulegave skal være. Hvis beløbet passer med et specifikt antal billetter, kan vi notere det på gavekortet (f.eks. to voksne), men vi kan også sagtens bare skrive beløbet direkte på kortet (f.eks. 500 DKK). Ved at skrive billetter på ved dine medarbejdere og kunder præcis, hvad de har fået i julegave fra dit firma, mens det omvendt er mere frit, når der blot står et beløb på - og så er det op til den heldige modtager af firmajulegaven selv at finde ud af, hvem og hvor mange, der skal inviteres med ud at bruge gavekortet. Det kan f.eks. være smart, hvis mange af ens medarbejdere har familie, så de ved, at børnene også kan komme med, og at deres firmajulegave er et "tilskud" til hele familiens oplevelse i glaskajak. På den måde får du inkluderet og glædet mange, når du giver et gavekort til VisionKayak i firmajulegave. Det er en firmajulegave, der kan noget!

Kontakt os for en samlet bestilling på jeres firmajulegaver til en oplevelse i glaskajak. 

Fuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram