Firmaevents i glaskajak i Jylland

Som et af de eneste steder i hele Europa kan du hos VisionKayak ved Limfjorden i Jylland i Danmark invitere dine medarbejde på en unik oplevelse i helt gennemsigtige kajakker på vandet til personalearrangementer eller andre firmaevents. 

Firmaevents i Jylland:
Kunde-, personale og andre firmaarrangementer i gennemsigtige glaskajakker på Limfjorden i Jylland

Er du ved at planlægge årets firmaevents i Jylland? Hvad med at gøre noget sjovt og helt anderledes med højt til himlen, som alle kan være med til? Inviter personalet eller kunderne med på en oplevelse ud over det sædvanlige i de helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjorden ved Skive. Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, så det er virkelig en chance for at prøve noget helt nyt og unikt! I vil få en dejlig oplevelse på vandet sammen, hvor I kan lære hinanden bedre at kende og hygge jer til jeres personalearrangementer, personaleeventer, firmaevents eller kundearrangementer i Jylland. Vi hjælper jer gerne med arrangere tapas eller lignende på stranden efter jeres oplevelse på vandet. Turene varer 1,5-2 timer, men har I særlige ønsker til jeres personalearrangementer, personaleeventer, firmaeventer eller kundearrangementer i Jylland, så hjælper vi også gerne med at løse det. Alle kan være med på turene uanset alder og erfaring!

Som inspiration til jeres firmaevents kan I se på VisionKayaks tre typer ture. De er alle tre oplagte at tage udgangspunkt i, når I planlægger jeres firmaevents i Jylland:

  • Formiddagsture
  • Solnedgangsture
  • Fuldmåneture

VisionKayak ligger lige midt i Jylland i 7800 Skive, så det er overskueligt og nemt at komme hertil fra hele Jylland til jeres firmaevents. Holder I jeres firmaevents med os, er der f.eks. cirka 1,5 times køretur fra byer som Aarhus / Århus og Aalborg og kun cirka 50 minutter fra Herning og Holstebro. 

FÅ ET TILBUD

Oplevelse over og under vandet til jeres firmaevents i Jylland

Glaskajakkerne er helt gennemsigtige og fungerer som forvoksede vandkikkerter, så I får ikke bare en oplevelse over overfladen - men også under til jeres personalearrangementer, personaleevents, firmaevents eller kundearrangementer i Jylland! Det er næsten som at dykke - bare uden at blive gennemblødt! 
Det er en rigtig unik mulighed for at gå på opdagelse under overfladen, som med garanti vil imponere alle - uanset om det er personalet eller kunder til jeres firmaevents i Jylland. Måske afholder I en familiedag i jeres virksomhed? For så kan børnene også sagtens være med! 

Vi har haft virksomheder i mange forskellige størrelser med på vandet, og der har sågar været et svensk firma, der tog helt til Skive for at opleve glaskajakkerne med deres medarbejdere. Har I lyst til at være de næste?

Kontakt mig for at få et tilbud på netop jeres private event til jeres næste personalearrangementer, personaleevents, firmaevents eller kundearrangementer i Jylland.

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen herunder:

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78
FÅ ET TILBUD

Oplev også de gennemsigtige kajakker på en af VisionKayaks ture

Alle kan være med til firmaevents på vandet i Jylland

Inden jeres personalearrangementer, personaleevents, firmaevents eller kundearrangementer i Jylland i de helt gennemsigtige glaskajakker vil I få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land. Vi har selvfølgelig masser af gode svømmeveste til jer fra størrelse small til XXL, så der er en vest, der passer jer alle. På turen ror vi på lavt vand tæt på kysten, og der vil altid være minimum én turleder fra VisionKayak med på jeres aktivitet til jeres personalearrangementer, personaleevents, firmaevents eller kundearrangementer i Jylland. Glaskajakkerne er brede, stabile, åbne og lette at styre, så I behøver ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet, for at booke et privat event i glaskajak til jeres personalearrangementer, personaleevents, firmaevents eller kundearrangementer i Jylland.

BOOK FIRMAEVENT

Firmaevents og teambuilding i Jylland på vandet

Det giver noget helt særligt til fællesskabet, når I sætter jer to og to i en kajak, og ved fælles kraft og hjælp skal få den fremad på den rigtige kurs. Det er virkelig en form for teambuilding, hvor man føler, man får noget konstruktivt ud af det, fordi man fælles skal samarbejde om at komme fremad. I får højt til himlen og masser af frisk fjordluft, når I tager på vandet til jeres firmaevents i de helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjorden i Jylland.

Glaskajakkerne er oplagt til alle former for firmaevents i Jylland, fordi alle kan være med. For eksempel:

  • Personalearrangementer
  • Personaleevents
  • Firmaevents i Jylland
  • Kundearrangementer

I kan booke jeres private event i gennemsigtig kajak på Limfjorden ved Skive i Jylland. Skive ligger lige dér, hvor Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland og Østjylland mødes, så det er en perfekt oplevelse og aktivitet til personalearrangementer, personaleevents, firmaevents eller kundearrangementer, uanset hvor i Jylland I kommer fra. Fordi oplevelsen og aktiviteten er så unik, er det også værd at køre efter og lave en tur ud af til jeres firmaevents. Vi har for eksempel haft et svensk firma med på vandet til et personalearrangement, fordi de bare måtte prøve glaskajakkerne til deres firmaevent - selvom de skulle helt til Jylland i Danmark for at afholde deres firmaevents!

Vi har haft alt fra bankfilialer til mentorkorps og svenske virksomheder med på vandet, så vi kan helt sikkert også have jer med til jeres firmaevents i Jylland! Kontakt mig for at få et tilbud på netop jeres firmaevents i Jylland. 

Vi ses til jeres firmaevents i Jylland!

FÅ ET TILBUDFormiddagstur i gennemsigtig kajak / glaskajak / kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Oplev også glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram