Familieoplevelser i glaskajakker i Jylland

Som et af de eneste steder i hele Europa kan I hos VisionKayak ved Limfjorden i Danmark en unik, sjov og anderledes oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter.

Familieoplevelser i glaskajak i Jylland i Danmark

Er du på udkig efter sjove og anderledes familieoplevelser, som både børn og voksne vil synes om? Så skal du invitere dine børn med på en helt unik oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjorden i Jylland! Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa (og kun ét sted i hele Nordeuropa og Danmark - hos os, VisionKayak!) og det er derfor en meget unik familieoplevelse i Jylland. Glaskajakkerne fungerer som forvoksede vandkikkerter, og I får derfor en helt særlig chance for at opleve det hemmelige liv, der ellers normalt er skjult under Limfjordens overflade. Vores tre familieoplevelser er næsten som at dykke - bare uden at blive gennemblødt!  

I kan tælle krabber, lede efter søanemoner, opleve ålegræsset bølge under glaskajakken, og se hvordan blåmuslingerne lever i tætte banker på fjordbunden. Samtidig er det en dejlig familieoplevelse at være på vandet sammen generelt - og her får I altså ikke bare en oplevelse over vandet med også under vandet, når I ror i glaskajak. 

Vælg mellem tre forskellige familieoplevelser i glaskajak:

 • Formiddagsture i glaskajak
 • Solnedgangsture i glaskajak 
 • Fuldmåneture i glaskajak

Turene er på Limfjorden fra Marienlyst Strand i Skive, Jylland. Skive ligger lige dér, hvor Nordjylland, Midtjylland og Vestjylland mødes, så næsten uanset hvor i Jylland, I leder efter familieoplevelser, er det nemt at køre til Skive. 

Alle kan være med på VisionKayaks familieoplevelser i Jylland

Glaskajakkerne er brede, stabile, åbne og lette at styre. I vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land inden jeres familieoplevelse i glaskajakker på Limfjorden i Jylland, hvor I også får udleveret gode svømmeveste til turen (størrelse junior og S-XXL). Vi ror på lavt vand tæt på kysten hele vejen, og der vil altid være minimum én turleder med fra VisionKayak. Det betyder samlet set, at I ikke behøver at have nogen erfaring med at ro eller sejle for at deltage i en af vores tre familieoplevelser i Jylland. Og du kan sagtens tage børnene med! De vil elske at gå på opdagelse i det ellers skjulte liv under overfladen. Det er ægte familieoplevelser 

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev glaskajakkerne på en af VisionKayaks ture

Vælg mellem tre typer familieoplevelser i glaskajak

Når du leder efter familieoplevelser i Jylland i Danmark, kan børnenes alder være afgørende for jeres valg af familieoplevelse. Samtidig skal det også helst være noget, I voksne også synes er sjovt og hyggeligt! VisionKayak har tre forskellige typer familieoplevelser i glaskajak i Jylland, der egner sig for børn og voksne fra 3-99 år. Hvis du har mindre børn, kan de to aftenture i glaskajak måske blive for sent på dagen, men så vælger I bare en formiddagstur i stedet! Alle kan være med på vores ture i glaskajak, og I behøver ikke at have erfaring med at være på vandet i forvejen. I vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne, inden vi går på vandet til jeres familieoplevelse for børn og voksne i Jylland. Vi ror tæt på kysten på lavt vand og følges ad hele vejen. Turene varer 1,5-2 timer inkl. introduktion på land, og de er derfor den helt rette længde til oplevelser for familier.  

Vælg mellem tre forskellige familieoplevelser i glaskajak:

 • Formiddagsture i glaskajak
 • Solnedgangsture i glaskajak
 • Fuldmåneture i glaskajak
Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Familieoplevelser i Jylland - midt mellem Nordjylland, Vestjylland og Midtjylland

Vores tre forskellige familieoplevelser i glaskajak i Jylland foregår alle på Limfjorden ved Skive. Skive ligger midt i mellem de tre regioner Nordjylland, Midtjylland og Vestjylland, så denne oplevelse er perfekt til dig, der leder efter familieoplevelser i Nordjylland, Midtjylland eller Vestjylland! 

Det betyder også, at turene i glaskajakker ligger i en overskuelig kørselsafstand fra flere større byer, så hvis du leder efter familieoplevelser i Jylland, kan du se køreafstanden fra en del større byer herunder:

 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Limfjorden: 0 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Skive: 5 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Fur: 20 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Mors: 25 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Viborg: 30 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Struer: 30 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Holstebro: 45 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Hobro: 45 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Thisted: 50 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Herning: 50 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Randers: 60 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Silkeborg: 60 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Klitmøller: 60 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Lemvig: 60 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Aarhus: 90 min
 • Familieoplevelser i glaskajak i Jylland - Aalborg: 90 min

Så VisionKayak et godt bud uanset hvor i Jylland, du leder efter oplevelser for familier! Vi har gæster fra hele landet men også fra udlandet, der kører til os i Skive, fordi de bare MÅ prøve de helt gennemsigtige glaskajakker, der ellers kun findes en håndfuld steder i hele Europa. 

Hvilke oplevelser er der for familier i Danmark?

Oplevelser, oplevelser, oplevelser... Danmark byder på masser af dem! Men glaskajakkerne finder du kun ét sted i hele Danmark og kun en håndfuld steder i hele Europa! Så hvis du er på udkig efter en anderledes og aktiv oplevelse for familier, hvor du kan tage børnene med på en oplevelse ud over det sædvanlige, så skal du invitere dem på tur i glaskajak. Vi ses på vandet - til en unik familieoplevelse i Jylland!

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kæresteturBESTIL GAVEKORTFuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram