Børneaktiviteter i 
glaskajak på Limfjorden

Som et af de eneste steder i hele Europa kan I hos VisionKayak ved Limfjorden i Danmark en unik, sjov og anderledes oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter.

Vælg mellem tre typer børneaktiviteter for børn og voksne på Limfjorden i Jylland 

Er du på udkig efter sjove og anderledes oplevelser for og med børn i Danmark? Skal det være børneaktiviteter, som både børn OG voksne vil synes om? Så skal du invitere dine børn med på en helt unik oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjorden i Jylland! Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, og turene er derfor meget unikke børneaktiviteter, som I ikke kan få andre steder. Glaskajakkerne fungerer som forvoksede vandkikkerter, så her er en unik mulighed for at gå på opdagelse i det hemmelige liv under overfladen. Det er næsten som at dykke - bare uden at blive gennemblødt! Hele familien vil synes om turene.

Børneaktiviteter som hele familien vil synes om

Når du leder efter børneaktiviteter, kan det være afgørende, hvilken alder børnene har. Samtidig skal det også helst være noget, I voksne også synes er sjovt og hyggeligt! VisionKayak har tre forskellige typer ture på Limfjorden i Jylland i Danmark, der egner sig for børn og voksne fra 3-99 år. Hvis du har mindre børn, kan to af turtyperne blive for sent på dagen, men så vælger I bare en formiddagstur i stedet! Alle kan være med på vores ture i glaskajak, og I behøver ikke at have erfaring med at være på vandet i forvejen. I vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne, inden vi går på vandet. Vi ror tæt på kysten på lavt vand og følges ad hele vejen. Turene varer 1,5-2 timer inkl. introduktion på land, og de er derfor den helt rette længde til børneaktiviteter. 

Vælg mellem tre forskellige børneaktiviteter (for børn og voksne!)

  • Formiddagsture i glaskajak
  • Solnedgangsture i glaskajak
  • Fuldmåneture i glaskajak

Alle kan være med på tur i glaskajak

I behøver ikke at have erfaring med at ro for at booke billetter til vores tre forskellige typer børneaktiviteter (for børn og voksne!). I vil inden turen på land få en kort introduktion til grundlæggende teknik og glaskajakkerne, ligesom I også får udleveret gode svømmeveste. Vi har størrelser til hele familien fra størrelse junior til XXL. Glaskajakkerne er brede, stabile, åbne og lette at styre, og på turen ror vi på lavt vand tæt på kysten, og der vil altid være minimum én turleder fra VisionKayak med. Det betyder samlet set, at alle uanset alder og tidligere erfaring kan være med på vores børneaktiviteter i glaskajak, som også forældrene vil elske. 

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev glaskajakkerne på en af VisionKayaks ture

Formiddagsture i glaskajak: super børneaktiviteter for børn og voksne

Tag med på opdagelse i det hemmelige liv under overfladen i glaskajak. Forestil dig at glide over Limfjordens klare vand i en enorm vandkikkert med dit barn. Under jer piler krabber hastigt af sted over den varierede bund, små, lyse søanemoner pryder områder med sten, og ålegræsset bølger langs bunden. Nogle områder er dækket af blåmuslingebanker, andre af sten eller sand. Er I heldige, får I måske øje på en fisk, en sæl eller en af de helt særlige Limfjordsøsters. Børnene sidder oftest med næsen trykket mod glaskajakkens bund, mens de dirigerer deres forældre bagved til højre og venstre på jagt efter en krabbe, der løber over bunden. Det er næsten som at dykke - bare uden at blive gennemblødt! Formiddagsturene starter kl. 10:00, og vi er tilbage på stranden inden børnene bliver frokostsultne. Formiddagsturene i glaskajak er derfor super børneaktiviteter i Jylland!

Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Solnedgangsture i glaskajak: magiske børneaktiviteter for større børn og voksne i Jylland

Drøm dig med på en magisk oplevelse for børn og voksne i Jylland i glaskajak. Solnedgangsturene starter på forskellige tidspunkter gennem sæsonen afhængig af solnedgangen. Nogle af turene er senere på aftenen end andre, og de er derfor bedst til større børn. I vil opleve solnedgangens eksplosion af orange og røde farver og under jer Limfjordens varierede bund med sten, muslingebanker og sand. Små hvide søanemoner pryder områder af bunden, vandmænd hænger magisk spredt i vandet, krabber løber hastigt mod ålegræsset længere fremme. Det er næsten som at dykke - uden at få våde fødder! Solnedgangsturene er derfor både hyggelige, sjove og anderledes børneaktiviteter, som hele familien vil elske. Mod øst begynder nattens køligere farver at tone frem, og langsomt erstattes de gyldne nuancer fra solnedgangen af turkise og dybblå toner. Måske er aftenen helt vindstille, så fjorden fungerer som et enormt spejl, der reflektere himlens flotte lys. Langsomt tændes stjernerne på himlen over jer én efter én. Det er en ægte magi på vandet!

Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur

Fuldmåneture i glaskajak: eventyrlige børneaktiviteter for større børn og voksne

Oplev solnedgangens eksplosion af farver og fuldmånens sølvfarvede lys på en tur i glaskajak på Limfjorden med VisionKayak - et af de eneste steder i hele Europa. Intet mindre end en magisk aktivitet for børn og voksne i Jylland! Ligesom solnedgangsturene varierer tidspunktet, hvor fuldmåneturene starter på også. Det er derfor en god børneaktivitet for større børn i Jylland, der ikke bliver trætte tidligt på aftenen. Fuldmåneturene er nok den smukkeste, mest eventyrlige oplevelse for børn og voksne, man kan få på vandet. På fuldmåneturene får I alt det bedste fra formiddags- og solnedgangsturene - kombineret med fuldmånens sølvfarvede følgeskab. I vil nemlig både opleve vandkikkerteffekten ned gennem de gennemsigtige kajakker, hvor I kan se Limfjordens varierede bund med sten, muslingebanker og sand, opleve krabberne pile af sted, vandmænd hænge magisk spredt i vandet og små søanemoner pryde sten hist og her. Herefter vil I opleve solnedgangens varme farver pryde himlen over træerne mod vest, og til sidst vil fuldmånen langsomt krybe op over horisonten og blive mere og mere tydelig og sølvfarvet. Til sidst ror vil I ro i dens flotte refleksion på Limfjordens blanke overflade, og de tydeligste stjerner vil tænde på himlen over jer én efter én. Det er en fantastisk oplevelse for børn og voksne!

Vi ses til anderledes børneaktiviteter i glaskajak på Limfjorden!

Fuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram