Sjov og anderledes 
attraktion i Jylland

Som et af de eneste steder i hele Europa kan I hos VisionKayak ved Limfjorden i Danmark en unik, sjov og anderledes oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter.

Attraktioner i Jylland i Danmark: Få en unik oplevelse på vandet i glaskajak

Leder du efter spændende attraktioner i Jylland i Danmark? Måske er du specifikt på jagt efter attraktioner i Nordjylland, Midtjylland eller Vestjylland? Så bliver du nødt til at besøge os i VisionKayak! Tag med på en oplevelse ud over det sædvanlige i de helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjordens klare vand. Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, så her finder du virkelig en perle blandt attraktioner i Jylland i Danmark. De helt gennemsigtige kajakker fungerer som enorme vandkikkerter, så ved denne attraktion får du ikke bare en oplevelse vandet og over Limfjordens overflade - næ, du får også en helt unik chance for at gå på opdagelse i det hemmelige liv under Limfjordens overflade! Ved perle blandt attraktioner i Jylland i Danmark får du derfor oplevelsen af at dykke i Limfjorden - bare uden at blive gennemblødt!

Opleve glaskajakkerne på tre forskellige typer ture på denne attraktion:

 • Formiddagsture i glaskajak ved VisionKayak: attraktioner i Jylland i Danmark
 • Solnedgangsture i glaskajak ved VisionKayak: attraktioner i Jylland i Danmark
 • Fuldmåneture i glaskajak ved VisionKayak: attraktioner i Jylland i Danmark

Skive, hvor attraktionen og turene i glaskajak er, ligger midt i Jylland i Danmark. Du kan derfor nemt og hurtigt køre til os fra en stor del af Jylland, når du kigger efter unikke attraktioner. Jeg glæder mig til at have dig med på vandet i glaskajak!

Husk at alle kan være med på turene i de helt gennemsigtige kajakker på Limfjorden!

Alle kan være med på tur i glaskajak

Du behøver ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet for at tage med på VisionKayaks ture i gennemsigtige kajakker ved denne attraktion. Du vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land inden turen og få udleveret gode svømmeveste (str. junior til XXL). På turen ror vi på lavt vand tæt på kysten og følges ad hele vejen. Glaskajakkerne er åbne, brede og stabile, så de er nemme og sikre at ro i. Der vil altid være minimum én turleder med på turene, der varer 1,5-2 timer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Turene er både sjove og spændende for både børn og voksne!

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev glaskajakkerne på en af VisionKayaks ture

Attraktioner i Skive midt mellem Nordjylland, Midtjylland og Vestjylland

Vores attraktion og turene i glaskajak er på Limfjorden ved Skive. Skive ligger midt i mellem de tre regioner Nordjylland, Midtjylland og Vestjylland, så denne attraktion er perfekt til dig, der leder efter attraktioner i Nordjylland, Midtjylland eller Vestjylland, hvor man kan få en oplevelse på vandet! Det betyder, at denne attraktion og oplevelse på vandet ligger i en overskuelig kørselsafstand fra flere større byer, så hvis du leder efter:

 • Attraktioner ved Limfjorden: 0 min
 • Attraktioner i Skive: 5 min
 • Attraktioner ved Fur: 20 min
 • Attraktioner på Mors: 25 min
 • Attraktioner i Viborg: 30 min
 • Attraktioner ved Struer: 30 min
 • Attraktioner ved Holstebro: 45 min
 • Attraktioner ved Hobro: 45 min
 • Attraktioner ved Thisted: 50 min
 • Attraktioner ved Herning: 50 min
 • Attraktioner ved Randers: 60 min
 • Attraktioner ved Silkeborg: 60 min
 • Attraktioner ved Klitmøller: 60 min
 • Attraktioner ved Lemvig: 60 min
 • Attraktioner ved Århus / Aarhus: 90 min
 • Attraktioner ved Aalborg: 90 min

Så er VisionKayak et godt bud! Vi har gæster fra hele landet, der finder os, når de leder efter attraktioner i Jylland i Danmark, men også fra udlandet, der kører til vores attraktion i Skive. Simpelthen fordi de bare MÅ prøve de helt gennemsigtige glaskajakker, der ellers kun findes en håndfuld steder i hele Europa. 

Hvilke attraktioner er der i Danmark?

Attraktioner, attraktioner, attraktioner... Danmark byder på masser af dem! Men glaskajakkerne finder du kun ét sted i hele Danmark og kun en håndfuld steder i hele Europa! Så hvis du er på udkig efter anderledes og aktive attraktioner, hvor du kan tage familie, kæreste eller venner med på en oplevelse ud over det sædvanlige, så skal du invitere dem på tur i glaskajak. Vi ses på vandet!

 

Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/NordjyllandSolnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kæresteturBESTIL GAVEKORTFuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram