Sjov og anderledes 
attraktion i Jylland

Som et af de eneste steder i hele Europa kan I hos VisionKayak ved Limfjorden i Danmark en unik, sjov og anderledes oplevelse på vandet i helt gennemsigtige glaskajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter.

Attraktion i Jylland i Danmark: Få en unik oplevelse på vandet i glaskajak

Leder du efter spændende attraktioner i Jylland i Danmark? Måske er du specifikt på jagt efter attraktioner i Nordjylland, Midtjylland eller Vestjylland? Så bliver du nødt til at besøge os i VisionKayak! Tag med på en oplevelse ud over det sædvanlige i de helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjordens klare vand. Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, så her finder du virkelig en unik attraktion i Jylland i Danmark. De helt gennemsigtige kajakker fungerer som enorme vandkikkerter, så ved denne attraktion får du ikke bare en oplevelse vandet og over Limfjordens overflade - næ, du får også en helt unik chance for at gå på opdagelse i det hemmelige liv under Limfjordens overflade! Ved denne attraktion i Jylland i Danmark får du derfor oplevelsen af at dykke i Limfjorden - bare uden at blive gennemblødt!

Opleve glaskajakkerne på tre forskellige typer ture på denne attraktioner:

 • Formiddagsture i glaskajak ved attraktion i Jylland i Danmark
 • Solnedgangsture i glaskajak ved attraktion i Jylland i Danmark
 • Fuldmåneture i glaskajak ved attraktion i Jylland i Danmark

Skive, hvor attraktionen og turene i glaskajak er, ligger midt i Jylland i Danmark. Du kan derfor nemt og hurtigt køre til vores attraktion fra en stor del af Jylland. Jeg glæder mig til at have dig med på vandet i glaskajak!

Alle kan være med på tur i glaskajak

Du behøver ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet for at tage med på VisionKayaks ture i gennemsigtige kajakker ved denne attraktion. Du vil få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land inden turen og få udleveret gode svømmeveste (str. junior til XXL). På turen ror vi på lavt vand tæt på kysten og følges ad hele vejen. Glaskajakkerne er åbne, brede og stabile, så de er nemme og sikre at ro i. Der vil altid være minimum én turleder med på turene, der varer 1,5-2 timer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. Turene er både sjove og spændende for både børn og voksne!

Oplev udsigten fra en glaskajak på en solnedgangstur i videoen

Warning: Undefined array key 1 in /customers/c/d/9/visionkayak.com/httpd.www/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/video.class.php on line 78

Oplev glaskajakkerne på en af VisionKayaks ture

Attraktion i Skive midt mellem Nordjylland, Midtjylland og Vestjylland

Vores attraktion og turene i glaskajak er på Limfjorden ved Skive. Skive ligger midt i mellem de tre regioner Nordjylland, Midtjylland og Vestjylland, så denne attraktion er perfekt til dig, der gerne vil have en oplevelse på vandet ved en attraktion i Nordjylland, Midtjylland eller Vestjylland! Det betyder, at denne attraktion og oplevelse på vandet ligger i en overskuelig kørselsafstand fra flere større byer, så hvis du leder efter:

 • Attraktion ved Limfjorden: 0 min
 • Attraktion i Skive: 5 min
 • Attraktion ved Fur: 20 min
 • Attraktion på Mors: 25 min
 • Attraktion i Viborg: 30 min
 • Attraktion ved Struer: 30 min
 • Attraktion ved Holstebro: 45 min
 • Attraktion ved Hobro: 45 min
 • Attraktion ved Thisted: 50 min
 • Attraktion ved Herning: 50 min
 • Attraktion ved Randers: 60 min
 • Attraktion ved Silkeborg: 60 min
 • Attraktion ved Klitmøller: 60 min
 • Attraktion ved Lemvig: 60 min
 • Attraktion ved Aarhus: 90 min
 • Attraktion ved Aalborg: 90 min

Så er VisionKayak et godt bud! Vi har gæster fra hele landet men også fra udlandet, der kører til vores attraktion i Skive, fordi de bare MÅ prøve de helt gennemsigtige glaskajakker, der ellers kun findes en håndfuld steder i hele Europa. 

Hvilke attraktioner er der i Danmark?

Attraktioner, attraktioner, attraktioner... Danmark byder på masser af dem! Men glaskajakkerne finder du kun ét sted i hele Danmark og kun en håndfuld steder i hele Europa! Så hvis du er på udkig efter en anderledes og aktiv attraktion, hvor du kan tage familie, kæreste eller venner med på en oplevelse ud over det sædvanlige, så skal du invitere dem på tur i glaskajak. 

Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/NordjyllandSolnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kæresteturBESTIL GAVEKORTFuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Oplev glaskajakkerne på en af vores ture

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram