Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kæresteturFuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak
Solnedgang
Fuldmåne

Romantiske oplevelser for 2 i GLASKAJAK® i Jylland på Limfjorden ved Skive

Er I på udkig efter en romantisk oplevelse for 2 i Jylland? Forkæl hinanden med en romantisk aften på Limfjorden i Jylland i GLASKAJAK® med VisionKayak. ❤️ 
Her kan I nyde nærværet, kærligheden og hinandens gode selskab på en af de romantiske solnedgangs- eller fuldmånetur i de helt gennemsigtige kano-/kajakhybrider. VisionKayak er det første og originale sted i Danmark, der tilbyder oplevelser i gennemsigtige kano-/kajakhybrider - som et af de få steder i hele Europa. Sikkerheden er naturligvis i top, og I behøver ingen erfaring med at ro eller at være på vandet generelt for at deltage i de romantiske ture. 
De smukke aftenture har et begrænset antal pladser, så husk at booke på forhånd, så I sikre på, at der er en kajak klar til jer til jeres romantiske oplevelser for 2 i Jylland, Danmark.

Læs mere om solnedgangs- og fuldmåneturene herunder.
BOOK OPLEVELSE FOR TO
Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur

Skål solen ned fra GLASKAJAK® på de romantiske solnedgangsture

Oplev solnedgangen sammen med den, du har kær, fra vandet på de romantiske solnedgangsture. Nyd de smukke, gyldne røde, orange og gule nuancer fra solnedgangen, der ofte også farver himlen og skyerne lyserøde, og efterhånden erstattes af lilla, turkis og senere midnatsblå prydet med de tidligste aftenstjerner. Det er SÅ smuk en oplevelse!

Turen starter, mens der stadig er dagslys tilbage, så I også har mulighed for at gå på opdagelse i det skjulte liv under Limfjordens overflade fra den gennemsigtige kano-/kajakhybrid, der fungerer som en enorm vandkikkert. I er også velkommen til at medbringe en lygte, så I kan lyse gennem bunden og dermed stadig se efter mørkets frembrud.
BOOK SOLNEDGANGSTURE

Oplev den sølvfarvede fuldmåne og solnedgangen på de sjældne fuldmåneture i GLASKAJAK®

Oplev både solnedgangen og det magiske, sølvfarvede skær fra fuldmånen i GLASKAJAK® på de sjældne fuldmåneture. Der er ganske få fuldmåneture i løbet af sæsonen, så det er med at få booket pladser til dig og den, du har kær, hvis I vil være sikre på at kunne opleve den smukke fuldmåne fra GLASKAJAK®.

Her kan I sammen nyde de smukke, gyldne nuancer fra solnedgangen, samtidig med at fuldmånen langsomt kryber op over horisonten og oplyser landskabet og fjorden med sit magiske, sølvfarvede lys . Det er SÅ smuk en oplevelse!

Turen starter, mens der stadig er dagslys tilbage, så I også har mulighed for at gå på opdagelse i det skjulte liv under Limfjordens overflade fra den gennemsigtige kano-/kajakhybrid, der fungerer som en enorm vandkikkert. I er også velkommen til at medbringe en lygte, så I kan lyse gennem bunden og dermed stadig se efter mørkets frembrud.
BOOK FULDMÅNETURE
Fuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak
Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Er I mere til at nyde solen om dagen? Prøv en formiddagstur i GLASKAJAK®

Selvom aftenturene er vidunderligt smukke, er der også mange par, der gerne vil nyde sommerens sol, få brune ben og luftet solhatten og solbrillerne på deres oplevelse sammen i GLASKAJAK®. Hvis I er et af de par, så skal I vælge en af de skønne formiddagsture til jeres paroplevelse - og det kan også sagtens være romantisk! I får nemlig stadig den dejlige, nærværende, offline følelse, roen, fuglekvidder og kvalitetstid sammen. Alt dét, der er allervigtigst, når vi søger oplevelser sammen med dén, vi holder af ❤️

På formiddagsturene får I også fuld glæde af vandkikkerteffekten ned gennem de gennemsigtige kano-/kajakhybrider, så I virkelig kan gå på opdagelse sammen i det ellers normalt skjulte og hemmelige liv under Limfjordens overflade. 

Har I børn, I også gerne vil have med? Så er formiddagsturene også altid et kæmpe hit for børn i alle aldre og størrelser, der gerne sidder med næsen trykket mod kajakkens bund, mens de dirigerer forælderen bagved på kryds og tværs efter en krabbe, der piler over bunden, søanemonerne, der vinker og lignende.
BOOK FORMIDDAGSTURE

Mere information om de romantiske oplevelser i GLASKAJAK®:

Romantiske oplevelser for 2, hvor nærværet og kærligheden er i højsædet

Turene på vandet er en helt særlig, dejlig måde at være sammen på, hvor den blide vuggen af fjorden, de smukke farver på himlen der reflekteres af vandets overflade, og den helt særlige ro, der er på vandet, smitter af, giver ro i sjælen og får hverdagens ræs, bekymringer og konstante online-hed til at glide i baggrunden for en stund. Turene i GLASKAJAK® inviterer helt naturligt til 100% nærvær, så du og din kære blot skal nyde hinanden. Her kan I altså virkelig give hinanden en romantisk oplevelse, der giver fuldt nærvær for pengene - det giver dejlige, romantiske minder, der varer ved.

Alle kan være med på de romantiske oplevelser på Limfjorden ved Skive i Jylland, Danmark

Alle kan være med, uanset om I er vant til at være på vandet eller ej. Der er altid instruktører med på turene, så I er i trygge hænder. Samtidig er kajakkerne er stabile, åbne og sikre, så I skal ikke være bange for at ryge i vandet på jeres romantiske oplevelse sammen.

Vi sørger for sikkerheden og rammerne til jeres romantiske oplevelse for 2 - medbring kun kærlighed og godt humør

Det eneste, I skal tænke på, er hinanden - pak gerne en kande varm kakao/kaffe, jeres yndlingssnacks, eller en flaske champagne, så I sammen kan skåle solen ned og nyde de flotte farver fra solnedgangen (og fuldmånen, hvis I er heldige at få fingre i billetter til en af de sjældne fuldmåneture!) på himlen. Lyder det ikke fantastisk hyggeligt? 
BOOK OPLEVELSE FOR TO
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram