Personaleevents
i glaskajakker

FÅ ET TILBUD
Tag med VisionKayak på vandet - en oplevelse for hele virksomheden i gennemsigtig kajak ved Skive 

Gør jeres firmaevent, kundeaften eller personalearrangement til en uforglemmelige oplevelse både over og under Limfjordens overflade i gennemsigtige kajakker med VisionKayak

Kunne du tænke dig at få oplevelsen af at dykke tørskoet sammen med dine kollegaer? 
Så skal I booke en tur i de krystalklare, helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjorden ved Skive til jeres firmaevent eller personalearrangement! Glaskajakkerne giver oplevelsen af at ro i en forvokset vandkikkert, og det er derfor en helt speciel og unik mulighed for at opleve alle fjordens hemmeligheder, der normalt er gemt under overfladen, mens I lærer hinanden bedre at kende og får en sjov oplevelse sammen.

Det giver noget helt særligt til fællesskabet, når I sætter jer to og to i en kajak, og ved fælles kraft og hjælp skal få den fremad på den rigtige kurs. I får højt til himlen og masser af frisk fjordluft, når I tager på firmaudflugt på Limfjordens klare vand. 
Om I vil ro om kap, holde picnic på fjorden eller bare nyde hinandens selskab, de bramfrie samtaler, som fjorden inviterer til og turen i og udsigten fra de stabile, gennemsigtige kajakker er helt op til jer! 
Glaskajakkerne er brede og åbne som en kano og har samtidig kajakkens lave tyngdepunkt og pagaj til nem fremdrift. Det giver samlet set en enorm stabil tur, som alle kan være med til! Du kan derfor roligt foreslå et firmaarrangement i glaskajakker på Limfjorden, for I behøver bestemt ikke at være øvede vandhunde for at tage med på tur. 
I vil modtage en kort introduktion til grundlæggende roteknik og glaskajakkerne på land, inden vi sammen går på vandet og ror ind mod Skive Havn. Vi følges ad i samlet flok, ror tæt på kysten og på lavt vand hele vejen. Derudover er der selvfølgelig også svømmeveste til jer alle sammen. 

Vi har haft alt fra bankfilialer og mentorkorps til svenske virksomheder med på vandet, så vi kan helt sikkert også have jer med. Er I klar til at aftale nærmere? Kontakt mig og få et tilbud på jeres personaleevent, kunde- eller firmaarrangement.
KONTAKT
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram