Vind et gavekort til en oplevelse for to i glaskajak på Limfjorden (værdi 500 DKK)

Vind et gavekort til en magisk oplevelse for to personer i de helt gennemsigtige glaskajakker på Limfjorden. Der trækkes lod mellem alle nyhedsbrevsmodtagere, og vinderen vil få direkte besked pr. e-mail. Du tilmelder dig samtidig til at modtage havfrisk flaskepost fra Limfjorden. Læs konkurrencebetingelserne her

Gavekort til VisionKayak - ture i glaskajakker på Limfjorden

Kan du ikke vente? Bestil et gavekort

Hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen, refunderer vi selvfølgelig 500 DKK (svarende til værdien af gavekortet, der kan vindes), hvis du ønsker det.  

Glæd en du holder af med et gavekort til en helt unik oplevelse i de krystalklare glaskajakker på Limfjorden. Glaskajakkerne findes kun en håndfuld steder i hele Europa, og de fungerer som forvoksede vandkikkerter, så I får oplevelsen af at "dykke tørskoet". 

Gavekortet kan både benyttes til vores formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture, som du kan læse mere om under fanen "Ture". 
Inviter for eksempel kæresten med på en romantisk tur under solnedgangen, eller glæd familien med en formiddagstur, hvor I får fuld vandkikkerteffekt for pengene. 

Du modtag et flot, fysisk gavekort, der er klar til at få skrevet modtagerens navn på og blive pakket ind. 
Bestil gavekort
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram