Vind gavekort til oplevelse for to i GLASKAJAK® med VisionKayak (værdi 500 DKK)

Deltag i konkurrencen om et gavekort til en oplevelse for to personer i de unikke, helt gennemsigtige kajakker lige her. Værdien af præmien er op til 500 DKK, og du kan helt frit vælge mellem vores tre typer ture: formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture.
DELTAG NU

... og vær samtidig blandt de første til at kunne booke, når nye ture frigives

Deltag i konkurrencen om et gavekort til en oplevelse for to personer i en unik, helt gennemsigtig GLASKAJAK® lige her. Værdien af præmien er op til 500 DKK, og du kan helt frit vælge mellem vores tre typer ture: formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture.

Du tilmelder dig samtidig til at modtage vores havfriske, digitale flaskepost - direkte fra Limfjorden. Det betyder, at du også vil være blandt de første til at vide, når nye ture frigives, så du får et eksklusivt forspring til at booke sæder på de eftertragtede ture, der hurtigt bliver udsolgt. Der trækkes lod om et gavekort (værdi op til 500 DKK) mellem alle nyhedsbrevsmodtagere. Vinderen får direkte besked via e-mail og offentliggøres via nyhedsbrev og sociale medier.

OBS: Hvis du bliver den heldige vinder og allerede har booket pladser på en tur, så refunderer vi selvfølgelig beløbet svarende til præmiens værdi (op til 500 DKK). Du kan derfor roligt booke sæder på en tur allerede nu, selvom du deltager i konkurrencen. 

Held og lykke!

 

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne, som du kan læse her

Deltag i konkurrencen om et gavekort til VisionKayak (værdi 500 DKK)

VisionKayak - Priser

Barn til og med 12 år

Pris for 1,5-2 timers tur (formiddags-, solnedgangs- eller fuldmånetur) i GLASKAJAK® inkl. kort introduktion på land inden turen og lån af svømmevest. 
Børn skal være ifølge med voksen.
200 DKK
Pris pr. barn. Prisen er plus billetgebyr
BOOK BILLET
Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

Voksen

Pris for 1,5-2 timers tur (formiddags-, solnedgangs- eller fuldmånetur) i GLASKAJAK™ inkl. kort introduktion på land inden turen og lån af svømmevest.

250 DKK
Pris pr. voksen. Prisen er plus billetgebyr
BOOK BILLET

Giv et gavekort

Glæd en du holder af med et gavekort til en helt unik oplevelse i en krystalklare GLASKAJAK® på Limfjorden. De helt gennemsigtige kajakker findes kun en håndfuld steder i hele Europa, og de fungerer som forvoksede vandkikkerter, så I får oplevelsen af at "dykke tørskoet". 

Gavekortet kan både benyttes til vores formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture, som du kan læse mere om under fanen "Ture". 
Inviter for eksempel kæresten med på en romantisk tur under solnedgangen, eller glæd familien med en formiddagstur, hvor I får fuld vandkikkerteffekt for pengene. 

Du modtag et flot, fysisk gavekort, der er klar til at få skrevet modtagerens navn på og blive pakket ind. 
Bestil gavekort
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram