For børnefamilier: Kanoture for og med børn i Jylland, Danmark (både kanoture med små børn og kanoture med store børn muligt)

Kan man tage børn med på kanoture i Danmark? Ja, det kan du tro! Kanoture med børn er en fantastisk måde at bruge kvalitetstid sammen som familie, og er der noget, børn elsker, så er det nærvær med deres forældre og søskende, hvor alle er opmærksomme og til stede omkring den fælles aktivitet. Det får I masser af som børnefamilie på kanoture med børn! 

Når I vælger kanoture med børn hos VisionKayak, er sandsynligheden for glade børn endnu større: for vores helt gennemsigtige kano-/kajakhybrider fungerer nemlig som enorme vandkikkerter - og er der noget langt de fleste børn ELSKER, så er det netop at gå på opdagelse i det spændende liv under overfladen. På kanoture med børn i GLASKANO™ kan børn og voksne derfor opleve det ellers normalt skjulte og hemmelige marine liv med krabber, muslinger, ålegræs, rejer, vandmænd, søanemoner og meget mere under kanoturen, samtidig med at I naturligvis får fuglekvidder og alt det andet hyggelige, I kender fra andre kanoture med børn. 

Vi har veste i alle størrelser (Junior mini 2-4 år (redningsvest) og svømmeveste Junior 4-8 år, Small (8-12 år), M-XXL) i EU-sikkerhedsgodkendte veste fra kendte, pålidelige mærker som GUL og Crewsaver, så der er en god vest til alle i familien på kanoturen. Turene varer 1,5-2 timer, I får introduktion til grundlæggende teknik, og med på turen er altid minimum én instruktør fra VisionKayak til at sørge for sikkerheden - så I trygt kan nyde jeres kvalitetstid sammen som børnefamilie på jeres kanotur med børn. 

VisionKayak er første og originale sted, der tilbyder kanoture i Danmark i gennemsigtige kanoer - og et af de eneste steder i Europa, I kan komme på kanoture i GLASKANO™ med jeres børn.

Vælg mellem tre forskellige typer kanoture i gennemsigtige kanoer til jeres kanotur med børn:
Formiddagsture i GLASKANO™
Solnedgangsture i GLASKANO™
Fuldmåneture i GLASKANO™

Læs vores guide længere nede til, hvordan I som familie får den bedste kanotur med børn
BOOK NU
Søanemone set fra GLASKAJAK® på tur med VisionKayak - ture og oplevelser i gennemsigtige kano-/kajakhybrider på Limfjorden ved Skive i Jylland. Fungerer som store vandkikkerter - glasbundskanoer eller glasbundskajakker, der lader dig gå på opdagelse i det ellers normalt hemmelige og skjulte liv under overfladen med dansk søanemoner, blåmuslinger og meget mere

Hvad kan du opleve på kanoture med børn i Danmark i gennemsigtig kanoer med VisionKayak?

Kanoture i gennemsigtige kanoer giver dig og din familie en unik chance for at opleve alt det marine liv, der normalt er skjult under en almindelig kanos bund på jeres kanotur med børn. Vores gennemsigtige GLASKANO™ (også kendt som GLASKAJAK® og set på TV) fungerer nemlig som enorme vandkikkert, så I kan alt dét, der foregår under jeres kano på jeres familiekanoture med os. 

I kan bl.a. på kanoturene med jeres børn opleve (sæsonbetinget):
- Krabber pile over fjordens bund på jeres kanotur med børn
- Vandmænd, stikkelsbær- og ribbegopler drive gennem vandet under jeres kano på kanoturen med børn
- Søanemoner vinke op fra bunden under jeres familiekanoture
- Ålegræsset kilde bunden af jeres kano på turen
- Store blåmuslingebanker sprede sig ud under kanoen på kanotur med børn
- Hundestejler, tangsnarre og andre småfisk (hvis man vil på kanotur for at fiske, er en kanotur i GLASKANO™ perfekt til at få et overblik over bundforholdene i området. Der er masser af havørred i Limfjorden)
- Almindelig søstjerne hvis man er heldig på kanoturen

Samtidig får I alt dét, I kender fra kanoture med børn i almindelige kanoer: fuglefløjt, højt til himlen, masser af frisk luft, blide bølgeskvulp og en dejlig tur på vandet på kanotur, hvor I kan nyde kvalitetstid sammen som familie ved Limfjordens smukke kyst med høje skrænter og skov helt ned i vandkanten.
BOOK KANOTUR MED BØRN HER

GUIDE 1: Sådan får du en god familietur, når I tager på kanotur med børn (gælder også kanotur med små børn og baby)

Vælg den rigtige påklædning på kanoture med børn 

Det er først og fremmest vigtigt at have det rigtige tøj med på kanoture med børn. Nogle dage kan man være heldig på sin kanotur, at det mest af alt er vejr til badetøj og t-shirt - andre gange skal man gøre lidt mere for at få det rigtige tøj på på kanoturen. Sørg for at alle er klædt på efter vejret; ofte vil børn gerne hjælpe med at ro/padle på kanotur, men hvis de er for små til at kunne det, eller der ikke er padler/pagajer til alle, er det vigtigt at klæde børnene ekstra varmt på på kanoture, da de så ikke genere varme på samme måde, som de af jer der ror på kanoturen. 

Trelagsprincippet er godt at tage udgangspunkt i på kanoture med børn: sørg for at alle i familien har et svedtransporterende lag inderst (f.eks. merinould), et lag der varmer (f.eks. en god uldtrøje eller dunjakke) og et vind- og vandtæt lag yderst. Pak gerne ekstra trøjer i drybags (kan købes til kanoturen her: www.visionkayak.com/shop), så I altid kan tage noget mere på eller give børnene et ekstra lag på på jeres kanotur med børn. Det er ikke sjovt at fryse, og man kan altid tage et lag af, hvis I får det for varmt på jeres kanotur med børn. 

I drybagen kan I også med fordel medbringe snacks, vand og juice på jeres kanotur med børn - så er der altid til at stille den lille sult. 
BOOK KANOTUR HER
Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur
Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

GUIDE 2: Sådan får du en god familietur, når I tager på kanotur med børn (gælder også kanotur med små børn og baby)

Vælg den rigtige kanotur, når I tager på kanotur med børn

Det er vigtigt at vælge en børnevenlig kanotur, når I skal på kanoture med børn. VisionKayaks kanoture på Limfjorden ved Skive i Jylland er især oplagt for børnefamilier, da kanoturene har en god, overskuelig længde (1,5-2 timer), hvor børnene er interesseret, ikke kommer til at kede sig, fryse eller bliver sultne. Kanoturene hos os er overskuelige kanoture for børn, hvor længden gør, at de ikke skal sidde stille alt for længe, og samtidig har de har masser af kigge på og snakke om over og under vandet.  . Ofte sidder børnene på disse kanoture for børn med næsen trykket mod bunden kan kanoen, mens de dirigerer deres voksne bagved til at ro på kryds og tværs efter en krabbe, der piler over bunden, eller på jagt efter flotte muslingeskaller og sten. Almindelige kanoture med børn er dejlig kvalitetstid for børnefamilier, men når I tager på kanoture i GLASKANO™, så er I næsten helt sikre på, at børnene vil elske kanoture - altid! For her er virkelig noget at kigge på med småfisk, muslinger, krabber og andet sjovt, der ellers normalt er skjult og hemmeligt under overfladen. 

Hvis dine børn kan lide at være ved vandet, fange krabber, vandmænd og kigge på muslingeskaller, så vil de helt sikkert elske at komme på kanoture for børn i gennemsigtig kano. 
BOOK KANOTUR MED BØRN HER

GUIDE 3: Sådan får du en god familietur, når I tager på kanotur med børn (gælder også kanotur med små børn og baby)

Vælg et trygt sted at tage på kanotur med børn, hvor sikkerheden er højsædet og bliver sørget for, så jeres kanotur med børn (gælder også kanotur med små børn og kanotur med baby) bliver bekymringsfri

Sikkerheden er vores førsteprioritet hos VisionKayak, så mor og far kan sove trygt om natten og roligt tage jeres børn med på kanotur. Det er så vigtigt, når man tager på kanoture (særligt når man tager på kanotur med børn eller kanotur med små børn!), at sikkerheden hos udbyderen af kanoturen er i top - og det er den hos VisionKayak. I modsætning til mange andre steder, hvor man typisk er meget alene og uden meget instruktion eller hjælp på sin kanotur, får I her en helt anden oplevelse. Hos VisionKayak er der nemlig minimum én instruktør med på alle kanoture, der starter med at give jer instruktion i basal teknik på land, og som undervejs vil sørge for sikkerheden og hjælpe jer efter behov - og så I kan spørge om området, om hvad I ser i vandet, om teknik eller andet. Vi har veste i alle størrelser (vores Junior Mini (2-4 år) er redningsveste, mens alle andre størrelser (Junior 4-8 år, S-XXL) er svømmeveste for at sikre høj bevægelighed og komfort for alle på kanotur), og så ror vi på lavt vand tæt på kysten i en sidefjord (Skive Fjord) til Limfjorden, så kanoturene foregår på meget beskyttet og sikkert vand - perfekt til kanoture med børn! Kyststrækningen er smuk med høje skrænter og skov helt ned i vandkanten - og så vender den mod øst, så vi er beskyttet mod vestenvinden. Det er de optimale betingelser for at give jer en tryg og sikker oplevelse med jeres kanotur med børn/kanotur med små børn.
BOOK KANOTUREN NU
Hvad synes andre om en tur i glaskajak med VisionKayak? Læs anmeldelser og reviews af VisionKayak
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram