Kanoture i gennemsigtig GLASKANO™ på Limfjorden i Jylland, Danmark

Tag på kanoture i fuldstændig gennemsigtige kano-/kajakhybrider med VisionKayak på Limfjorden ved Skive i Jylland, Danmark, og oplev både alt det bedste fra en almindelig kanotur samtidig med, at du går på opdagelse i det ellers normalt skjulte marine liv under fjordens overflade på kanoturene i Danmark. VisionKayak er første og originale sted, der tilbyder kanoture i Danmark i gennemsigtige kanoer - og et af de eneste steder i Europa, I kan komme på kanoture i GLASKANO™.

Vores GLASKANO™ fungerer som en enorm vandkikkert - så du på din kanotur kan opleve alt dét, der normalt er skjult under kanoens bund. Se krabber pile over bunden, vandmænd og ribbegobler drive gennem vandet, rejer og småfisk pile af sted, ålegræsset kilde undersiden af din gennemsigtige kano og søanemoner vinke op fra den varierede bund på kanoturene. 

Vælg mellem tre forskellige typer kanoture i gennemsigtige kanoer:
Formiddagsture i GLASKANO™
Solnedgangsture i GLASKANO™
Fuldmåneture i GLASKANO™
BOOK NU
Søanemone set fra GLASKAJAK® på tur med VisionKayak - ture og oplevelser i gennemsigtige kano-/kajakhybrider på Limfjorden ved Skive i Jylland. Fungerer som store vandkikkerter - glasbundskanoer eller glasbundskajakker, der lader dig gå på opdagelse i det ellers normalt hemmelige og skjulte liv under overfladen med dansk søanemoner, blåmuslinger og meget mere

Hvad kan du opleve på kanoture i Danmark i gennemsigtig kanoer med VisionKayak?

Kanoture i gennemsigtige kanoer giver dig, din familie, venner, kollegaer eller hvem du vil invitere med på kanotur en unik chance for at opleve alt det marine liv, der normalt er skjult under en almindelig kanos bund. Vores gennemsigtige GLASKANO™ (også kendt som GLASKAJAK® og set på TV) fungerer nemlig som enorme vandkikkerter, så I kan alt dét, der foregår under jeres kano på jeres kanoture i Danmark med os. 

I kan bl.a. på kanoturene opleve:
- Krabber pile over bunden på jeres kanotur i Danmark
- Vandmænd, stikkelsbær- og ribbegopler drive gennem vandet under jeres kano på kanoturen
- Søanemoner vinke op fra bunden under jeres kanoture
- Ålegræsset kilde bunden af jeres kano på turen
- Store blåmuslingebanker sprede sig ud under kanoturene
- Hundestejler, tangsnarre og andre småfisk (hvis man vil på kanotur for at fiske, er en kanotur i GLASKANO™ perfekt til at få et overblik over bundforholdene i området. Der er masser af havørred i Limfjorden)
- Almindelig søstjerne hvis man er heldig på kanoturen (sæsonbetinget)

Samtidig får I alt dét, I kender fra kanoture i almindelige kanoer: fuglefløjt, højt til himlen, masser af frisk luft, blide bølgeskvulp og en dejlig tur på vandet på kanotur, hvor I kan nyde Limfjordens smukke kyst med høje skrænter og skov helt ned i vandkanten.
BOOK KANOTUR HER

Kanotur i Danmark (Jylland) for nybegyndere og øvede, barn og voksen i GLASKANO™

Vores kanoture i de gennemsigtige kano-/kajakhybrider er måske en af de mest unikke og bedste kanoture i Danmark til dig, der gerne vil på vandet i nogle timer, og måske ikke nødvendigvis er erfaren med kanoture eller vand. Her er nemlig altid minimum én instruktør med fra VisionKayak på kanoturene, der står for sikkerheden og kan besvare spørgsmål om området, marinelivet, teknik osv. under kanoturen.

Samtidig er kanoturene i GLASKANO™ ideelle for dig, der har været på masser af kanoture - måske endda kanoture i Sverige eller Norge -, men som ønsker at få en ny og anderledes oplevelse og perspektiv på kanoturen. Her får du nemlig både alt dét, du kender fra kanoture andre steder: en dejlig kanotur på vandet, hvor du kan nyde naturen, Limfjorden og den helt særlige ro, der kun findes, når man er på kanoture - samtidig med at du får et helt nyt perspektiv på turen: nemlig muligheden for at se det maritime liv, der gemmer sig under din kano på kanoturen. 
BOOK KANOTUR HER
Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland
Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur

Vælg mellem flere typer kanoture på Limfjorden ved Skive i Jylland, Danmark - alle i helt gennemsigtige og transparente kano-/kajakhybrider

VisionKayak tilbyder tre forskellige typer kanoture på Limfjorden. Alle vores kanoture foregår i de helt gennemsigtige kano-/kajakhybrider, GLASKANO™ (også kendt som GLASKAJAK® og set på TV), der fungerer som enorme vandkikkerter og kun findes ganske få steder i hele Europa. VisionKayak er første sted i Danmark (og resten af Central- og Nordeuropa), du kan komme på kanoture i Danmark i de gennemsigtige kanoer. Du kan vælge imellem følgende kanoture:

Formiddagsture i GLASKANO™
- Des mere dagslys, des nemmere er det at se ned i vandet på jeres kanotur. Formiddagsturene i gennemsigtig kano-/kajakhybrid er derfor perfekt til jer, der vil have makismal "vandkikkerteffekt" til at gå på opdagelse under Limfjordens overflade på jeres kanoture på Limfjorden, Danmark

Solnedgangsture i GLASKANO™
- Vi starter i det sidste dagslys, så I har mulighed for at opleve livet under overfladen i starten af jeres kanotur. Herefter nyder vi de smukke, gyldne farver og solnedgangen. I er naturligvis velkommen til at medbringe en lommelygte på kanoturen til at lyse ned i vandet

Fuldmåneture i GLASKANO™
- Ligesom på solnedgangsturene starter vi i det sidste dagslys, så I kan opleve liver under overfladen på jeres kanotur. Herefter nyder vi først de gyldne farver fra solnedgangen og derefter fuldmånen, der langsomt kryber op over horisonten og spreder sit smukke, sølvfarvede lys over jeres kanotur. Her er I også velkomne til at medbringe lommelygter på kanoturen til at lyse ned i vandet. 
BOOK KANOTUR HER

Begyndervenlige og familievenlige/
børnevenlige kanoture i Jylland, der også er spændende for øvede kanotur-gængere

VisionKayaks tre forskellige typer kanoture i Danmark foregår på Skive Fjord, der er en sidefjord til Limfjorden ved Skive i Jylland, Danmark. Fjorden er et trygt og sikkert vand for kanoture, da vi her er beskyttet fra alle sider af land, og der ingen uhyggelige understrømme eller lignende er. Samtidig er der normalt nærmest ingen bølger, så det er nemt, trygt og sikkert sted at tage på kanotur. 

På alle kanoture i Jylland med VisionKayak er der minimum én instruktør tilstede på hele kanoturen til at sørge for sikkerheden. Turen starter med en introduktion til grundlæggende teknik på land, hvor alle deltagere til den pågældende kanotur også får veste på (EU-sikkerhedsgodkendte veste fra sikre og anerkendte mærker som GUL og Crewsaver). På kanoturen ror vi tæt på land på lavt vand, hvor instruktøren kan besvare spørgsmål undervejs om området, hvad du kan se i vandet, teknik o.l.

Kanoturene i gennemsigtig kano tager 1,5-2 timer inkl. instruktion.Vores kanoture i Jylland, Danmark, er en tryg og sikker måde at komme på vandet til en kanotur for børn og voksne, øvede og begyndere. 

Læs mere og book billetter til jeres kanotur i Jylland på www.visionkayak.com/booking 
BOOK KANOTUREN NU
Formiddagstur i gennemsigtig kajak / glaskajak / kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram