For børnefamilier: kajakture for og med børn på Limfjorden i Jylland, Danmark (både kajakture med små børn og kajakture med store børn muligt) i GLASKAJAK®

Kan man tage børn med på kajakture i Danmark? Ja, det kan du tro, man kan! Kajakture med børn er en fantastisk måde at bruge kvalitetstid sammen som familie, og er der noget, børn elsker, så er det nærvær med deres forældre og søskende, hvor alle er opmærksomme og til stede omkring den fælles aktivitet. Det får I masser af som børnefamilie på kajakture med børn! 

VisionKayaks kajakture for børn har en overskuelig længde (1,5-2 timer), der er altid minimum én instruktør med på turen, I får instruktion og mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og kajakturene foregår i et tempo, hvor alle kan være med - nybegynder som øvet, barn som voksen. Vores gennemsigtige kajakker er en hybrid mellem kanoer og kajakker, hvilket betyder, at de er brede, åbne og med lavt tyngdepunkt, så de er noget nær umulige at kæntre i - for at give jer en tryg og succesfuld oplevelse på vandet. Imodsætning til almindelige kanoer har I samtidig pagajer til fremdrift, hvilket gør det nemt og behageligt at få jeres GLASKAJAK® fremad, I får brugt jeres krop symmetrisk, og har meget nemt ved at dreje og styre - det gør oplevelsen meget mere behagelig og begynder-/familievenlig. 

Når I vælger kajakture med børn hos VisionKayak, er sandsynligheden for glade børn endnu større: for vores helt gennemsigtige kano-/kajakhybrider fungerer nemlig som enorme vandkikkerter - og er der noget langt de fleste børn ELSKER, så er det netop at gå på opdagelse i det spændende liv under overfladen. På kajakture med børn i GLASKAJAK® kan børn og voksne derfor opleve det ellers normalt skjulte og hemmelige marine liv med krabber, muslinger, ålegræs, rejer, vandmænd, søanemoner og meget mere under kajakturen, samtidig med at I naturligvis får fuglekvidder og alt det andet hyggelige, I kender fra andre kajakture med børn.

Vi har veste i alle størrelser (Junior mini 2-4 år (redningsvest) og svømmeveste Junior 4-8 år, Small (8-12 år), M-XXL) i EU-sikkerhedsgodkendte veste fra kendte, pålidelige mærker som GUL og Crewsaver, så der er en god vest til alle i familien på kajakturen. Turene varer 1,5-2 timer, I får introduktion til grundlæggende teknik, og med på turen er altid minimum én instruktør fra VisionKayak til at sørge for sikkerheden - så I trygt kan nyde jeres kvalitetstid sammen som børnefamilie på jeres kajaktur med børn.

VisionKayak er første og originale sted, der tilbyder kajakture i Danmark i gennemsigtige kajakker - og et af de eneste steder i Europa, I kan komme på kajakture i GLASKAJAK® med jeres børn.

Vælg mellem tre forskellige typer kajakture i gennemsigtige kajakker til jeres kajaktur med børn:
Formiddagsture i GLASKAJAK®
Solnedgangsture i GLASKAJAK®
Fuldmåneture i GLASKAJAK®

Læs vores guide længere nede til, hvordan I som familie får den bedste kajaktur med børn
BOOK NU
Søanemone set fra GLASKAJAK® på tur med VisionKayak - ture og oplevelser i gennemsigtige kano-/kajakhybrider på Limfjorden ved Skive i Jylland. Fungerer som store vandkikkerter - glasbundskanoer eller glasbundskajakker, der lader dig gå på opdagelse i det ellers normalt hemmelige og skjulte liv under overfladen med dansk søanemoner, blåmuslinger og meget mere

Hvad kan du opleve på kajakture med børn i Danmark i gennemsigtig kajakker med VisionKayak?

Kajakture i gennemsigtige kajakker giver dig og din familie en unik chance for at opleve alt det marine liv, der normalt er skjult under en almindelig kajaks bund på jeres kajaktur med børn. Vores gennemsigtige GLASKAJAK® (også kendt som GLASKANO™ og set på TV) fungerer nemlig som enorme vandkikkert, så I kan alt dét, der foregår under jeres kajak på jeres familiekajakture med os.

I kan bl.a. på kajakturene med jeres børn opleve (sæsonbetinget):
- Krabber pile over fjordens bund på jeres kajaktur med børn
- Vandmænd, stikkelsbær- og ribbegopler drive gennem vandet under jeres kajak på kajakturen med børn
- Ålegræsset kilde bunden af jeres kajak på turen
- Store blåmuslingebanker sprede sig ud under kajakken på kajaktur med børn
- Søanemoner vinke op fra bunden under jeres familiekajakture
- Hundestejler, tangsnarre og andre småfisk
- Almindelig søstjerne hvis man er heldig på kajakturen

Der er masser af liv i den smukke Limfjord, men det er godt camoufleret - så husk at det kræver, at man virkelig går på opdagelse og nærstuderer dét, der er under kajakken på turen, hvis man vil spotte det hemmelige liv. 

Samtidig får I alt dét, I kender fra kajakture med børn i almindelige kajakker: fuglefløjt, højt til himlen, masser af frisk luft, blide bølgeskvulp og en dejlig tur på vandet på kajaktur, hvor I kan nyde kvalitetstid sammen som familie ved Limfjordens smukke kyst med høje skrænter og skov helt ned i vandkanten.
BOOK KAJAKTUR MED BØRN HER

GUIDE DEL 1: Sådan får du en god familietur, når I tager på kajaktur med børn (gælder også kajaktur med små børn og baby)

Vælg den rigtige påklædning på kajakture med børn

Det er først og fremmest vigtigt at have det rigtige tøj med på kajakture med børn. Nogle dage kan man være heldig på sin kajaktur, at det mest af alt er vejr til badetøj og t-shirt - andre gange skal man gøre lidt mere for at få det rigtige tøj på på kajakturen. Sørg for at alle er klædt på efter vejret; ofte vil børn gerne hjælpe med at ro/padle på kajaktur, men hvis de er for små til at kunne det, eller der ikke er padler/pagajer til alle, er det vigtigt at klæde børnene ekstra varmt på på kajakture, da de så ikke genere varme på samme måde, som de af jer der ror på kajakturen.

Trelagsprincippet er godt at tage udgangspunkt i på kajakture med børn: sørg for at alle i familien har et svedtransporterende lag inderst (f.eks. merinould), et lag der varmer (f.eks. en god uldtrøje eller dunjakke) og et vind- og vandtæt lag yderst. Pak gerne ekstra trøjer i drybags (kan købes til kajakturen her: www.visionkayak.com/shop), så I altid kan tage noget mere på eller give børnene et ekstra lag på på jeres kajaktur med børn. Det er ikke sjovt at fryse, og man kan altid tage et lag af, hvis I får det for varmt på jeres kajaktur med børn.

I drybagen kan I også med fordel medbringe snacks, vand og juice på jeres kajaktur med børn - så er der altid til at stille den lille sult.
BOOK KAJAKTUR HER
Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur
Ture i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano med VisionKayak i Skive på Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland

GUIDE DEL 2: Sådan får du en god familietur, når I tager på kajaktur med børn (gælder også kajaktur med små børn og baby)

Vælg den rigtige kajaktur, når I tager på kajaktur med børn

Det er vigtigt at vælge en børnevenlig kajaktur, når I skal på kajakture med børn. VisionKayaks kajakture på Limfjorden ved Skive i Jylland er især oplagt for børnefamilier, da kajakturene har en god, overskuelig længde (1,5-2 timer), hvor børnene er interesseret, ikke kommer til at kede sig, fryse eller bliver sultne. Kajakturene hos os er overskuelige kajakture for børn, hvor længden gør, at de ikke skal sidde stille alt for længe, og samtidig har de har masser af kigge på og snakke om over og under vandet.

Ofte sidder børnene på disse kajakture for børn med næsen trykket mod bunden kan kajaken, mens de dirigerer deres voksne bagved til at ro på kryds og tværs efter en krabbe, der piler over bunden, eller på jagt efter flotte muslingeskaller og sten. Almindelige kajakture med børn er dejlig kvalitetstid for børnefamilier, men når I tager på kajakture i GLASKAJAK®, så er I næsten helt sikre på, at børnene vil elske kajakture - altid! For her er virkelig noget at kigge på med småfisk, muslinger, krabber og andet sjovt, der ellers normalt er skjult og hemmeligt under overfladen.

Så hvis dine børn kan lide at være ved vandet, fange krabber, vandmænd og kigge på muslingeskaller, så vil de helt sikkert også elske at komme med på kajakture for børn i gennemsigtig kajak på Limfjorden!
BOOK KAJAKTUR MED BØRN HER

GUIDE DEL 3: Sådan får du en god familietur, når I tager på kajaktur med børn (gælder også kajaktur med små børn og baby)

Vælg et trygt sted at tage på kajaktur med børn, hvor sikkerheden er højsædet og bliver sørget for, så jeres kajaktur med børn (gælder også kajaktur med små børn og kajaktur med baby) bliver bekymringsfri

Sikkerheden er vores førsteprioritet hos VisionKayak, så mor og far kan sove trygt om natten og roligt tage jeres børn med på kajaktur. Det er så vigtigt, når man tager på kajakture (særligt når man tager på kajaktur med børn eller kajaktur med små børn!), at sikkerheden hos udbyderen af kajakturen er i top - og det er den hos VisionKayak. I modsætning til mange andre steder, hvor man typisk er meget alene og uden meget instruktion eller hjælp på sin kajaktur, får I her en helt anden oplevelse. Hos VisionKayak er der nemlig minimum én instruktør med på alle kajakture, der starter med at give jer instruktion i basal teknik på land, og som undervejs vil sørge for sikkerheden og hjælpe jer efter behov - og så I kan spørge om området, om hvad I ser i vandet, om teknik eller andet. 

Vi har veste i alle størrelser (vores Junior Mini (2-4 år) er redningsveste, mens alle andre størrelser (Junior 4-8 år, S-XXL) er svømmeveste for at sikre høj bevægelighed og komfort for alle på kajaktur), og så ror vi på lavt vand tæt på kysten i en sidefjord (Skive Fjord) til Limfjorden, så kajakturene foregår på meget beskyttet og sikkert vand - perfekt til kajakture med børn! Kyststrækningen er smuk med høje skrænter og skov helt ned i vandkanten - og så vender den mod øst, så vi er beskyttet mod vestenvinden. Det er de optimale betingelser for at give jer en tryg og sikker oplevelse med jeres kajaktur med børn/kajaktur med små børn.
BOOK KAJAKTUREN NU
Hvad synes andre om en tur i glaskajak med VisionKayak? Læs anmeldelser og reviews af VisionKayak
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram