Værd at vide

Handelsbetingelser

Se også siden TURPOLITIK, der beskriver handelsbetingelser for turbooking

FRAGT

Mindre produkter som svømmeveste og drybags sendes med posten for 60 kr., mens en GLASKAJAK® enten kræver personlig afhentning af køber eller levering af VisionKayak. Såfremt VisionKayak skal levere din GLASKAJAK®, bedes du kontakte os for et tilbud, da prisen varierer efter leveringsadressen. VisionKayak fraskriver sig ethvert ansvar for kajakken, efter den er leveret på leveringsadressen. Såfremt du ikke selv er til stede til at modtage kajakken, bedes du anvise et sted, hvor kajakken kan lægges af VisionKayak, på dit eget ansvar.

Vi sender dine varer hurtigst muligt efter din bestilling er modtaget. 

DEMOVARER

Når du bestiller og køber demovarer, accepterer du, at denne eller disse ikke kan returneres eller fortrydes, ligesom reklamationsretten bortfalder. 

Demovarerne vil have tegn på brug såsom ridser og andet slidtage, men vil leveres fuldt funktionsdygtige. 

FORTRYDELSESRET

Jævnfør lovgivningen har du 14 dages fortrydelsesret. Du kan benytte dig af denne ved at udfylde fortrydelsesformularen, som du finder nederst på denne side, og sende den til hello@visionkayak.com. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Hvis du fortryder hele eller dele af købet, skal vi have modtaget varen eller varerne, du ønsker at returnere, senest 14 dage efter leveringen hos dig.

Du som køber afholder selv udgifter i forbindelse med at sende varen eller varerne retur, og samtidig er det dig, der hæfter, hvis der sker en skade på varen eller varerne under transporten.

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos os, har du reklamationsret i 24 måneder.

Reklamationer sendes til hello@visionkayak.com, og skal indeholde en detaljeret beskrivelse af problemet og gerne billeder, samt ordrenummer, kontaktoplysninger og adresse.

Hvis din reklamation er berettiget, kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Den mest optimale løsning vurderes af os. 

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi fragtomkostningerne. Ved reklamation på kajakker bedes du dog kontakte os, inden du sender retur, idet vi kan have præferencer i forbindelse med transport.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
Reklamationsvarer sendes til:
VisionKayak
ATT. Isabella Hauschildt
Marienlyst Strand 15
7800 Skive 
Danmark

FORTRYDELSESFORMULAR

Udfyld nedenstående formular og send den til hello@visionkayak.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser.

Dags dato:
Varen er bestilt den: 
Varen er modtaget den: 
Ordrenummer: 
Varenummer/varenumre på dét, der ønskes returneret:
Årsag til returnering:

Navn:
Adresse:
Telefonnummer:

RETURNERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette afhænger af varens stand og handelsmæssige værdi, hvilket vi vurderer.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale indpakning.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Returvarer sendes til: 
VisionKayak
ATT. Isabella Hauschildt
Marienlyst Strand 15
7800 Skive
Danmark

AFHENTNING AF VARER

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi os for at afhente en vare og dermed spare spare leveringsomkostningerne. Lav en aftale i forvejen ved at kontakte os på hello@visionkayak.dk eller ringe til Isabella på telefon +45 58141458 

Hvis du ønsker at afhente din bestilling, betaler du over hjemmesiden og vælger "Afhentning på adresse" under levering. 
Du kan også afhente din vare (for eksempel drybags) i forbindelse med en booket tur. Husk at angive datoen for turen i kommentarfeltet til ordren, inden du betaler. 

REFUNDERING

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for jævnfør beskrivelsen under punktet "Returnering".

Hvis din bestilling endnu ikke er afsendt, vil du få refunderet det fulde beløb, du har betalt, inklusiv leveringsomkostninger.

Tilbagebetaling foregår normalt automatisk gennem vores system. Hvis ikke kan vi efter aftale med dig tilbageføre pengene til din bankkonto. I sådanne tilfælde er det nødvendigt, du sender dit registrerings- og kontonummer til os. 
Refundering sker, når vi har modtaget din returnering. Du vil modtage besked herom. 
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram