COVID-19

Info om COVID-19, Coronapas og regler i forbindelse med udendørs oplevelser

#1
Skal jeg have Coronapas for at deltage i oplevelserne i GLASKAJAK™? 

Nej, Coronapas er ikke nødvendigt for at deltage i udendørs aktiviteter, hvor vi fint kan holde forsvarlig afstand til hinanden, og samtidig er færre deltagere end forsamlingsloftet tillader. VisionKayak sørger altid for, at der ikke er booket flere billetter, end at vi lovligt kan forsamles i forbindelse med turen. 

Det er dog - som med alt andet - meget vigtigt, at du ikke deltager i turen og bliver hjemme, hvis du har symptomer såsom feber, ondt i halsen og lignende. 

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os på hello@visionkayak.com
#2
Skal jeg bære mundbind, visior eller lignende til turene? 

Nej, det er ikke nødvendigt at bære mundbind eller lignende til turene. Ligesom med coronapasset, så er udendørsoplevelser vurderet til at være sikre og forsvarlige at mødes til uden mundbind og coronapas, fordi vi kan holde god afstand til hinanden og er ude i masser af frisk luft. Vi er aldrig flere deltagere til turene, end forsamlingsloftet tillader. Det er dog vigtigt, at du som deltager er opmærksom på at holde afstand til de andre deltagere på turen, når vi befinder os på land. Når vi kommer ud på vandet, går det som regel helt af sig selv med at holde god afstand til hinanden. 

Hvis du føler dig tryggest ved at bære mundbind, visior eller lignende til turen, er du selvfølgelig mere end velkommen til det! Hvis du befinder dig i eller på anden vis er i forbindelse med risikogruppen og ønsker, at der holdes ekstra afstand til dig, så tal endelig med turlederen på dagen eller kontakt VisionKayak i forvejen. 
KONTAKT
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram