• Tag med på en uforglemmelige oplevelse på vandet ved Skive i kajakker, der er helt gennemsigtige. Lej kajak, lej glaskajak, ture i kajak
  • Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur
  • Fuldmånetur i gennemsigtig kajak/glaskajak/kano i Skive ved Limfjorden i Midtjylland/Nordjylland med VisionKayak

Hej med dig! Turene i GLASKAJAK® i sæson 2023 er lige på trapperne - men vil du være blandt de første til at kunne booke, når turene frigives? Tilmeld dig her!

KOM PÅ LISTEN

... og deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort til en valgfri oplevelse i GLASKAJAK® (værdi 500 DKK)

Turene til sæson 2023 er endnu ikke frigivet, MEN det betyder ikke, at du ikke kan komme til at gøre noget her og nu for at sikre dig sæder på de eftertragtede ture i GLASKAJAK®. Tværtimod - du kan sikre dig en plads på den eksklusive liste, der får besked som de første, når turene frigives. Listens deltagere får samtidig et helt unikt forspring på 24 timer til at booke, før turene offentliggøres og bliver "bookbare" for resten af verden. 

Husk der er et stærkt begrænset antal pladser på hver tur, og at du derfor, med dette forspring, sikrer dig det største mulige udvalg. Det er f.eks. væsentligt, hvis du drømmer om en fuldmånetur i GLASKAJAK® - der er kun fuldmåne ca. 3 gange i løbet af sæsonen, så der er selvsagt endnu større risiko for at opleve udsolgte ture, end der er med formiddags- og solnedgangsturene. 
SÅ: tilmeld dig listen her og hav kalenderen klar, når startskuddet går. Du får naturligvis et varsel inden, så du kan nå at forberede dig. 

Vi ses! 

Psssst! Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort til en valgfri oplevelse for to i GLASKAJAK® (værdi 500 DKK). 

Du tilmelder dig samtidig til at modtage vores havfriske, digitale flaskepost - direkte fra Limfjorden. Det betyder, at du også vil være blandt de første til at vide, når VisionKayak afholder konkurrencer, mangler statister til foto/video, når ekstra ture frigives mv. Der trækkes lod om et gavekort (værdi 500 DKK) mellem alle nyhedsbrevsmodtagere. Vinderen får direkte besked via e-mail og offentliggøres på e-mail og opslag på SoMe.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne, som du kan læse her.

Bliv blandt de første til at kunne booke, når turene frigives. Tilmeld dig her!

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram