Oplevelse:Solnedgangsture i GLASKAJAK®

Tag med i GLASKAJAK® og oplev solnedgangen fra sin smukkeste vinkel: fra vandsiden! De smukke gyldne farver fra solnedgangen spejler sig smukt i fjordens overflade - og det samme gør de turkise, lyserøde og nattens køligere blå også. Det er SÅ flot! 

Solnedgangsturene starter, mens der stadig er lidt dagslys tilbage. Du har derfor stadig mulighed for at gå på opdagelse i det marine liv under overfladen, men du er også meget velkommen til at medbringe lommelygte eller lignende lyskilde, så du kan fortsætte opdagelsesrejsen efter mørkets frembrud - oplev for eksempel krabber, ålegræsset bølge blidt under jer, søanemoner vinke op fra muslingebankerne, vandmænd svæve magisk gennem vandet, fuglene i skovbrynet kvidre solen ned og meget mere. 

Solnedgangsturene foregår på Limfjorden ved Skive i Midtjylland, Danmark. VisionKayak er et af de eneste steder i hele Europa og første sted i Danmark, du kan opleve de helt gennemsigtige kano-/kajakhybrider.

Alle kan være med på turene uanset alder og erfaringsniveau. Vores GLASKAJAK® er bred, stabil og sikker, så I trygt kan tage med os ud på vandet. Vi har naturligvis også godkendte veste til jer. 

VisionKayaks instruktører starter med at give jer en lille introduktion til grundlæggende roteknik, sikkerhed og området - samt hvordan I (tørt!) kommer ind og ud ad kajakken. Vi er også med på turen til at sørge for sikkerheden, besvare eventuelle spørgsmål undervejs om området, teknik mm., og så hjælper vi også altid gerne med at spotte og udpege spændende liv både under og over vandet. 
Glæd jer f.eks. til at få mulighed for at opleve hejrer, musvåger og endda den sjældne isfugl, der alle ofte gæster vores ture i GLASKAJAK®

book tur

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de mest gængse spørgsmål om alt fra påklædning til krav til deltagere
Til FAQ
Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur

For børn og familier

Vi elsker børn og deres familier! Læs mere om de børnevenlige ture og gode råd til børnefamilier
For børn
Oplevelser med hund - hundevenlig aktivitet - kano/kajaktur med hund i GLASKAJAK på Limfjorden ved Skive i Jylland. Attraktion hvor hunde må medbringes og er velkomne

Hunde er velkomne

Hundevenlig aktivitet: Hunde er velkomne på vores ture i gennemsigtig kano-/kajak. Læs mere
hunde

Billeder fra turene

Få et smugkig på noget af det, I kan opleve på jeres tur i GLASKAJAK® med VisionKayak
Se galleri

Oplev solnedgangen fra GLASKAJAK®

Drøm dig med på vandet under solnedgangen

Forestil dig at glide over Limfjordens klare vand i en stor, helt gennemsigtig kajak. Du har inviteret den eller dem, du har kær, med på turen for at få en anderledes oplevelse sammen. På solnedgangsturene vil du oplevele solnedgangens eksplosion af orange og røde farver over træerne mod vest, og under dig kan du se Limfjordens varierede bund med sten, muslingebanker og sand. Små hvide søanemoner pryder områder af bunden, vandmænd hænger magisk spredt i vandet, krabber løber hastigt mod ålegræsset længere fremme. Det føles som om, du svæver hen over verdenen under dig, og det er næsten som at dykke - uden at få våde fødder. Mod øst begynder nattens køligere farver at tone frem, og langsomt erstattes de gyldne nuancer fra solnedgangen af turkise og dybblå toner. Måske er aftenen helt vindstille, så fjorden fungerer som et enormt spejl, der reflektere himlens flotte lys. Som mørket begynder at falde på, tændes stjernerne på himlen over jer én efter én. Til sidst vil I ro under stjernehimlen, inden vi ingen er på stranden og siger tak for turen. 

Alle kan være med på formiddagsturene i GLASKAJAK®

Solnedgangsturene starter på forskellige tidspunkter gennem sæsonen afhængig af tidspunktet, som solen går ned. I starten og slutningen af sæsonen er turene tidligere, så hvis du har børn med, kan det være en god idé at kigge efter dem. Du kan finde starttidspunktet for den enkelte tur i bookingkalenderen herunder. Som med alle ture hos os i VisionKayak behøver du ikke at have erfaring med at ro eller være på vandet i forvejen. Inden solnedgangsturen vil I få en kort introduktion til grundlæggende roteknik og GLASKAJAK® samt få udleveret svømmeveste. På turen ror vi på lavt vand tæt på kysten og følges ad hele vejen.

Lyder det ikke som en dejlig oplevelse i det fri med en solnedgangstur i helt gennemsigtig kajak? 

Billede fra formiddagsture i glaskajak med VisionKayak
Formiddagsture
Tag med på opdagelse i det ellers skjulte og hemmelige marine liv under Limfjordens overflade på formiddagsturene i GLASKAJAK®. Her får I fuldt udbytte af vandkikkerteffekten gennem kajakken, så I rigtig kan opleve livet i Limfjorden - og samtidig nyde det rige fugleliv i skoven i vandkanten. Perfekt for børnefamilier! Vi mødes kl. 10 og er tilbage cirka kl. 12.
Læs mere
Solnedgangstur i glaskajak med VisionKayak i Skive i Midtjylland/Nordjylland - en vandsportsaktivitet/oplevelse for par, familier og oplagt til kærestetur
Solnedgangsture
Elsker du også en flot solnedgang? Så er solnedgangsturene i GLASKAJAK® perfekte for dig - det er SÅ smukt! Her kan du nyde en dejlig tur på opdagelse på fjorden med den flotteste baggrund, når alle de mange varme nuancer af gul og orange møder de kølige toner af natten, der glider over himlen som turkis, lilla og dybblå med stjerner over os. Tidspunkt varierer efter solnedgangen.
Læs mere
Fuldmåneture
Glid over Limfjordens klare vand i GLASKAJAK® og oplev fuldmånen fra en ny vinkel. Her får du både den smukke solnedgang at se OG den magiske oplevelse, det er at ro på fjorden i fuldmånens sølvfarvede skær. Der er ganske få fuldmåneture i løbet af sæsonen, så book, mens du kan! Tidspunktet varierer efter måneopgangen.
Læs mere
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram