TURE PÅ LIMFJORDEN I

GLASKAJAK®

ET AF DE ENESTE STEDER I EUROPA
TAG MED PÅ TUR

Den bedste gave er en oplevelse - sammen

Glæd en du holder af med en gave, der huskes. 
Skab minder sammen!

GIV ET GAVEKORT

Oplevelser og ture i GLASKAJAK® på Limfjorden

Få en helt uforglemmelig oplevelse i Midtjylland på Limfjordens klare vand ved Skive i helt gennemsigtige kajakker af polycarbonat. Her kan alle, store som små, være med, uanset om I er vant til at komme på vandet eller ej! 

I kan vælg mellem tre forskellige typer ture; formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture. Du kan læse mere om hver type tur ved at klikke på den specifikke type længere oppe på siden. 
Turene foregår i GLASKAJAK®, der er helt gennemsigtige kajakker, der fungerer som forvoksede vandkikkerter. Oplev muslingebanker, ålegræs, krabber, de særlige limfjordsøsters og alt det andet liv under overfladen. I får med andre ord både en fantastisk oplevelse over og under overfladen, når I svæver i GLASKAJAK® over bunden.
Det er den helt perfekte oplevelse for hele familien; kajakkerne er stabile og lette at styre, så du behøver ikke at have roerfaring for at tage med. 

I får en kort instruktion til styreteknikker, inden vi går på vandet, vi bliver tæt på kysten og følges ad hele vejen. Turene tager typisk 1,5-2 timer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. I hver kajak er der plads til to personer, så det er den perfekte mulighed for at få en oplevelse sammen med en, du har kær.
Vi har selvfølgelige svømmeveste, så alt, du skal gøre, er at tage manden, veninden eller familien under armen og møde på Marienlyst Strand i Skive i badetøj eller tøj, der gerne må blive vådt; pagajerne tager nemlig lidt vand med ind, hver gang du tager et rotag.

Oplev udsigten fra GLASKAJAK® fra en solnedgangstur i videoen

Book jeres pladser nu

Der er begrænset antal pladser på hver tur, så for at sikre dig dine pladser, 
anbefaler jeg at booke i god tid.

BOOK

Hvad siger andre om oplevelsen?

 • "Tusind tak for den fantastiske kajaktur du tog os med på. Det var smukt og fredfyldt. Vi nød virkelig livet under overfladen, vandet, udsigten. Intet mindre end skønt! Vi vil helt klart anbefale turene til venner og andre, der overvejer at tage til Danmark!"

  Janneke og familie

  Fuldmånetur
 • "Vores fuldmånetur med Visionkayak har været en helt fantastisk oplevelse med en intet mindre end forrygende udsigt både nedad og opad. Servicen har været helt i top, og der har været god dialog hele vejen igennem om bl.a. vejrforholdene og selve turen på vandet, samt har der på selve turen været plads til både grin og hyggesnak. Alt i alt en helt igennem fantastisk og mindeværdig oplevelse!
  Vi vil klart anbefale turen til alle andre!

  Tobias og Janne

  Fuldmånetur
 • "Mange tak for en uforglemmelig og meget speciel oplevelse, Isabella! Vi nød virkelig turen og din behagelige og sympatiske natur. Kan kun anbefales!"

  André og familie

  Formiddagstur
 • "Igen, mange tak for turen i glaskajakker! Det var så dejligt, vi nød det virkelig. Det var sjovt, og det var lige dét, vi trængte til! Sådan en glaskajak er meget speciel og ikke lige noget, man ser hver dag. Virkelig en smart sag!
  Den vandtætte drybag er også rigtig god. 
  Vi ses forhåbentlig igen til en tur på vandet!"

  Sari og familie

  Formiddagstur
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram