Gavekort til oplevelse i glaskajak med VisionKayak

Gavekort til grupper: Forkæl medarbejdere, kunder eller frivillige med en håndplukket, unik oplevelsesgave

Skal dine medarbejdere, kunder eller frivillige også forkæles med en speciel gave for det gode (sam-)arbejde? Så er et håndplukket oplevelsesgavekort til en speciel oplevelse i GLASKAJAK® lige noget for dig!

Her får dine modtagere et flot gavekort til en tur i helt gennemsigtig kano-/kajakhybrid på Limfjorden - f.eks. med deres familie, partner eller en kær ven. Du giver dermed håndlavet, udvalgt kvalitetstid til dine samarbejdspartnere og en oplevelse, der på ingen måde er masseproduceret eller "stangvare". Når du giver et gavekort til VisionKayak til dine samarbejdspartnere, kunder, medarbejdere, frivillige eller lignende, kan dine modtagere frit vælge mellem VisionKayaks tre forskellige turtyper: formiddags-, solnedgangs- eller fuldmåneture i GLASKAJAK®. Der er dermed noget for enhver smag, uanset om din modtager drømmer om en romantisk oplevelse med deres partner, en sjov familieoplevelse eller en magisk aften med venner.

Kontakt os for et tilbud på dine gavekort. 

Kontakt VisionKayak for tilbud

KONTOR

Kun efter aftale:
Marienlyst Strand 15, 7800 Skive, Danmark
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram