fbpx

Leder du efter jeres næste firmatur? Klassearrangement? Fødselsdagsaktivitet? Familieoplevelse? Spejdertur?

Er I mere end otte personer, der gerne vil en tur på vandet? Så kan I booke jeres helt eget, private arrangement i glaskajak på Limfjorden med VisionKayak! 

Der er masser af muligheder for jer med de helt gennemsigtige kajakker, og jeg vil rigtig gerne hjælpe med at skræddersy den helt rigtige løsning til dit event. Det kræver ingen erfaring med at ro, så du kan roligt foreslå en fælles oplevelse i glaskajakker - I vil få en kort instruktion til nogle grundlæggende styreteknikker, inden vi går på vandet, og samtidig er der naturligvis redningsvest til alle deltagere.  

Kontakt mig og lad os tale om de rigtige muligheder for netop jeres private arrangement på vandet, eller scroll ned og bliv inspireret af eksempler på muligheder. 
KONTAKT
Eksempler på

Mulighederne

Eventyrlystne og gode idéer

Har du en god idé til en tur? Er der et helt særligt sted, du gerne vil opleve fra vandsiden af - eller opleve verdenen under vandet ved? 

Har du et event, hvor deltagerne skal have en helt unik oplevelse? Et arrangement, hvor der skal være noget helt særligt, så de besøgende længe vil huske dig? Der kan komme op til 36 mennesker på vandet ad gangen.
Fortæl mig om din idé, event eller arrangement
KONTAKT
heartbookshopping-cartphonegroupenvelopecompass linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram