fbpx

Om VisionKayak og glaskajakkerne ved Limfjorden

VisionKayak er startet i august 2018, og 2019 er derfor den første rigtige sæson. Vi er et af de eneste steder i Europa, der tilbyder roture i helt gennemsigtige kajakker. 

Vi er placeret centralt i Jylland ved Limfjorden - nærmere bestemt Skive, hvor vores ture har udgangspunkt på Marienlyst Strand. Turene er en fantastisk oplevelse for hele familien, og du vil føle det som at ro i forvoksede vandkikkerter, når I i glaskajakkerne glider over Limfjordens klare vand. I vil opleve muslingebanker, ålegræs, krabber, de særlige limfjordsøsters og alt det andet liv under overfladen, og hvis vi er rigtig heldige kigger en af Skive Fjords sæler måske forbi? Det er den helt
perfekte oplevelse for hele familien; kajakkerne er stabile og lette at styre, så du behøver ikke at have roerfaring for at tage med.

I får en kort instruktion til styreteknikker, inden vi går på vandet, vi bliver tæt på kysten og følges ad hele vejen. Turene tager typisk 1,5-2 timer og foregår i et tempo, hvor alle kan være med. I hver kajak er der plads til to personer, så det er den perfekte mulighed for at få en oplevelse sammen med en, du har kær.
Vi har redningsveste, så alt, du skal gøre, er at tage manden, veninden eller familien under armen og møde på Marienlyst Strand i Skive i badetøj eller tøj, der gerne må blive vådt; pagajerne tager nemlig lidt vand med ind, hver gang du tager et rotag. 

Vi har flere forskellige oplevelser på vandet, så der er med garanti en, der passer til dig! Tag et kig:
TAG MED PÅ TUR
shopping-cartphoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram