fbpx

Guidede ture i glaskajakker

Vil du gerne ro kajak på Limfjorden? Prøv en helt gennemsigtig kajak, der er stabil som en kano og let at styre på en guidede tur. Der findes kun ganske få steder i Europa, hvor man kan ro i glaskajak, så I er sikret en helt speciel outdooroplevelse ved Skive, når I tager med os i VisionKayak på tur i glaskajakker. Vi har tre forskellige ture - se dem herunder og book den helt rigtige tur for dig, din familie, dine veninder eller nogle helt andre!

Få et overblik over alle de planlagte ture i glaskajak

Hvordan booker jeg en tur i glaskajak?

Du kan sikre din plads på en turene ved at kontakte mig eller booke direkte i online bookingen. Det gøres ved først at vælge den specifikke turtype, du gerne vil på længere oppe - for eksempel solnedgangsture. Herefter kommer du ind på en side for solnedgangsturene, hvor der er en beskrivelse af oplevelsen. Herfra kan du klikke ind i online bookingen, vælge hvor mange, I skal på vandet og booke en ledig dato. Så er I klar!

Kan du ikke finde en dato, der passer dig? Kontakt mig og lad os se, om vi kan finde en løsning! Husk også, at hvis I er en gruppe på mere end otte personer, kan I booke jeres eget arrangement. Se mere under fanebladet "Dit arrangement".
VisionKayak - Guidede ture i glaskajak på Limfjorden. Oversigt over ture 2019 i gennemsigtig kajak
arrow-downshopping-cartphoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram